Mercedes-Maybach S680

WalterPapy

Vélemény vezér
FőAdmin
Június 1, 2025
800
354
26
Budapest
www.youtube.com
Karakter
Mehrdad Al-Hammidi
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Mehrdad Al-Hammidi >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Mercedes-Maybach S680 >

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
< Jól mutatna a szerveren. Nem a végsebességről, hanem a luxus életérzésről és a megjelenésről szólna. >​

Maximum exklúzív autónak tudom elképzelni egy későbbi ládához, de sima civilnek semmiképp.
Ezzel nem feltétlen értek egyet.
Az autókereskedésbe abszolút elférne véleményem szerint, magas áron, alacsony limittel.
Ott van példának a Bentley Continental GT. Árban a kettő nincs egymástól kardinálisan messze.
A Continental GT kb 200 000 euró körül van (extráktól függően), egy Maybachnak meg az alapfelszereltséggel valahol ez a kezdő ára.

Támogatom ezt az ötletet!

Kell több Mercedes a szerverre, elég kevés a felhozatal/választék jelenleg.

Viszont úgy tudnám elképzelni, hogy egy ritkább, de autokerben is megszerezhető autó lenne. (Nyílván egy 10-15ös limittel max)

• Fire
  • Kedvelés
Reactions: Se1z és WalterPapy
Én nem tudnám ezt simán elképzelni Autókereskedésben. Akár ládában , akár valamilyen más módon megszerezhetően szerintem bőven elférne , de annak nem látom értelmét hogy autókerbe bekerül és valaki megveszi egyben az összeset.

Várjuk meg a közösség mit gondol, utána meglátjuk.
Az autókeres értékesítésnek nem látom értelmét még akkor sem ha csak PP-be lehetne megvásárolni.

Belekerülhetne például egy exkluzív event alkalmával, ahol csak limitált számban lenne megszerezhető. Így nem válna túl könnyen elérhetővé mindenki számára, és nem lenne lekreálva belőle annyi darab, hogy idővel elveszítse az értékét.

Ezt akár egy 5 darabos limitben is meg lehetne határozni. Így az autó ritkasága és értéke is megmaradna, miközben továbbra is jelen lenne a szerveren. Idővel várhatóan úgy is olyan játékosokhoz kerülne, akik nagyobb vagyonnal rendelkeznek és aktívan játszanak a szerveren, így az autó nem tűnne el teljesen a játékból, ugyanakkor megőrizné az exkluzivitását és a gyűjtői értékét.

Habár határozottan nem akarunk tömegcikként gondolni ezekre, 1-2 darab talán-talán helyet találhat a szerveren...
Ezzel szerintem az előzőre is adtam egy lehetséges megoldást. Az 1-2 darabos limitet talán már túl kevésnek mondanám, viszont 5 darab szerintem egy egész jó kompromisszum lenne. Így még mindig kellően ritka és értékes maradna, ugyanakkor nem lenne annyira kevés, hogy szinte egyáltalán ne legyen jelen a szerveren. Az 5 darabos limit szerintem jó balanszt teremtene a ritkaság, az értéke és az elérhetőség között.
Akár ládában
Ahhoz valami nagyon bivaly drága láda kellene.