MarcY Pályázata => Palomino Car Service

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Marci.

Barangoló
Szeptember 25, 2022
21
11
Karakter
Levy Hudson
|1|
Bemutatkozás
Marcinak hívnak, 15 éves vagyok. 2,5 éve MTA-zok. Heves Megyében élek. Szabadidőmbe haverokkal vagyok, vagy játszok különböző játékokkal. Egy testvérem van, öcsém.

|2|
Tapasztalat
Több szerveren vezettem már frakciót, így kellő tapasztalattal rendelkezem. Szerelőtelepet is vezettem már, tudom az ilyen típusú szervezetek működését.

|3|

Frakció megnevezése, felépítése, rangok, stb..

Frakció megnevezése: - Palomino Car Service -
Rangok:

- I. Probationary Mechanic / Towinger
- II. Mechanic / Towinger
- III. Mechanic / Towinger II
- IV. Mechanic / Towinger III
- V. Mechanic / Towinger III+
- VI. Handyman
- VII. Manager
- VIII. Deputy Site Manager
- IX. Deputy Director
- X. Director

Kellékek

-
Emelők a még jobb RP élmény érdekében.
- Pár széf (jelvényeknek, kulcsoknak)
- Étel/Ital NPC / Automata
- 5+ skin. (Szerelők, vontatósok, directorok)
- Gate kapuk
- Pár vontató, lehetőség szerint paintjobokkal.

Egyéb

- Szerelőnek és vontatósnak külön lehet jelentkezni / átjelentkezni. Átjelentkezés havi 1x. Handyman-től szerelő is kap kulcsot vontatóhoz, vontatós szerelhet is.
- Heti leadandó.
- Valószínű 1 Al-leadert (Deputy Directort) tudnék magammal hozni.
- Nappali & Esti szerelés. Esti szerelés nappali szerelés duplája lenne. (Vagy 1.5x-e)

|4|

Miért szeretném a frakciót vezetni, miért vagyok jobb egy másik jelentkezőtől?
- Nos, azért is szeretném a frakciót vezetni, hisz megfelelő aktivitásom lenne, és szeretnék egy jól felépített frakciót vezetni.
Megfelelő aktivitásom mellett, megfelelően is törődnék a frakcióval. Al - Leaderem is lenne, így vele együtt figyelnénk a frakcióra. Megfelelően épülne fel a szervezet, nem lenne össze-vissza a frakció. Ezek mellett lenne követelmény a tagfelvételnél, így nem minden második ember kerülhetne be.

|5|
Végszó
- Köszönöm, hogy elolvastátok a lapom, szép napot / estét! -

• Kedvelés
Reactions: Martin and Darki

Marci.

Barangoló
Szeptember 25, 2022
21
11
Karakter
Levy Hudson
Kicsit szerintem rövidre fogtad a dolgot, de attol függetlenül TÁMOGATOM a lapod! és sok sikert a továbbiakban! ;)
Csáó! Szerintem mindent leírtam ami fontos, szóbelire hagyom a sok mellékes információt, így a lényeg benne van a lapban. Köszönöm támogatásod!

• Kedvelés
Reactions: Martin and Darki

Benedek

1k1t
SzuperAdmin
Augusztus 21, 2022
184
120
19
Dunaújváros
Karakter
Basam al-Asmar
Szia! A lapod nem lett rossz, 1-2 hiányosságon viszont van benne, ezeket meghallgatáson kikérdezzük. TS meghallgatásnak az időpontjáról bővebb információt itt fórumon privát üzenetben, vagy discordon privát üzenetben ha írsz megbeszéljük.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.