Marcell jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ice

Újonc
Október 11, 2022
1
1
8DZ0ozt.png

Neved (Beceneved/IRL neved), hány éves vagy?
< Marcell a nevem,bár sokan Ice-nak hívnak a Discord nevem miatt. 15 éves vagyok. >

Mutatkozz be pár mondatban.
< Nos,ahogy az előbb is írtam Marcell a nevem,15 éves vagyok,ebben a tanévben kezdtem el a közép iskolás éveimet. Szeretek játszani gépen,habár az utóbbi időben semennyi időm nem jutott rá,de most szeretnék újra elkezdeni. Már 5-6 éve RP-zek,kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Szeretek haverokkal kinnt lenni "bandázni",emellett zenélni. Már régóta keresek egy szervert,ami tud valami újat mutatni,és talán most megtaláltam ezt. >

Mi az admin feladata?
< Változó ugye,hogy milyen szintű admin vagy,de alapjában az,hogy segítse a playereket,ha bármiféle probléma akad,illetve rendet tartani a szerveren,és figyelni,hogy mindenki betartsa a szabályokat. >

3-db pozitív, 3 db negatív tulajdonságot írj le magadról.
< Pozitív: Gyorsan tudok döntést hozni / Szeretek másokon segíteni / Kedves,türelmes vagyok.
Negatív: Habár legtöbbször türelmes vagyok,van mikor nagyon forrófejű vagyok,és gyorsan ideges leszek / Gyorsan hozok döntést ugyan,viszont van hogy nem gondolom át rendesen és nem éppen a legjobb döntést hozom meg / Eléggé lusta vagyok >

Mennyi időt tudnál dutyban tölteni?
< Nagyon változó,de naponta 2-3 órát szeretnék teljesí >

Mutass be 3 helyet ami szerinted fontos a szerveren.
< Városháza - itt tudod felvenni a munkákat,illetve elintézni a papírjaidat.
Korház - Ha megsérülsz ide jöhetsz,illetve ha mentőt hívsz akkor is ide fogsz kerülni
Benzinkút - Itt tudsz a járművedbe tankolni,illetve vásárolni is tudsz egyéb cuccokat. >

Miért pont téged válasszunk?
< Azért,mert már van tapasztalatom adminként,nagyjából ismerem a parancsokat,szabályokat,türelmes vagyok a kezdő playerekhez is,illetve eddig mindig megvoltak elégedve a munkámmal,és garantálom,hogy itt sem okoznék csalódást. >

• Kedvelés
Reactions: Darki

Benedek

1k1t
SzuperAdmin
Augusztus 21, 2022
184
120
19
Dunaújváros
Karakter
Basam al-Asmar
Szia! Örömmel értesítünk, hogy a lapod elnyerte vezetőségünk tetszését! Szeretnénk hívni egy TeamSpeak megbeszélésre, időponttal keress fel fórumon privát üzenetben, vagy discordon szintén privát üzenetben!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.