Manuláis váltó

Calixto

Barangoló
Május 18, 2025
30
7
Karakter
Calixto Morales
westlogomanager.png

InGame neved:
Calixto Morales

Ötleted:
Naagggyon nagyon jók az új autó hangok a szerveren, és már-már kívánatos lenne egy manuláis váltási lehetőség. Egyes autók revlimiterje/tiltása nagyon nagyon jól hangzik, emiatt simán el tudnék képzelni egy manuális váltót a szerveren. A vissza váltások óriás hang élményt nyújtanának. Dashboard felületen akár ezt állítható gombokra lehetne tenni, kinek hol kényelmes. Túlzásba nem esnék hogy kuplung stb, csak pl capslock fel - shift le váltásokat simán lehetne onnan nyomogatni. Ha valakinek pedig nem kényelmes, át tehetné más gombokra is.

Megjegyzés:
Várom a további ötleteket, tudom hogy ez nem egy olyan rendszer ami feltétlen kell és biztos vannak prioritások más rendszerekkel szemben, de élményben fixen nagyot adna ez is!

Látom benne a fantáziát, de révén hogy már van egy kész roadmap a közeli és középtávú jövőre nézve, kétlem hogy ez mostanában lesz implementálva, HA lesz ilyen egyáltalán.

• Kedvelés
Reactions: Kamikazee
Látom benne a fantáziát, de révén hogy már van egy kész roadmap a közeli és középtávú jövőre nézve, kétlem hogy ez mostanában lesz implementálva, HA lesz ilyen egyáltalán.
Ezért is írtam hogy nyilván nem prioritás a dolog de élményben mindenképp adna hozzá🔥

Maga a felvetés nem rossz. Biztos lenne akinek kényelmes lenne és sokat hozzá tenne illetve ez a szerelőknek is plusz lenne hiszen aki nem vált időben az megöli az autó váltóját valami ilyesmit tudok elképzelni mellé. Viszont én ezt egy tuningként vagy választási lehetőségként tudnám elképzelni hiszen menekülés/üldözés közbe nem hiszem, hogy a váltogatás lenne az első.