IC ADATLAPTeljes neve: Luiz Diaz
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 06.03.1999
Születési hely: San Fierro
Életkor: 27
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1124407
Luis Diaz 1999. június 3-án született San Fieróban, amerikai állampolgárként. Gyermekkorát családja körében töltötte, ahol a tiszteletet, a felelősségtudatot és a becsületet tartották a legfontosabb értékeknek. Tanulmányai során mindig igyekezett fegyelmezetten és kitartóan teljesíteni. Szabadidejében rendszeresen sportolt, ami hozzájárult jó fizikai állapotának megőrzéséhez. Fontos számára a csapatmunka és az együttműködés másokkal. Nyugodt, megbízható és terhelhető személyiségnek tartja magát. Célja, hogy tudásával és képességeivel a közösséget szolgálja. Ezért szeretne a rendőrség kötelékében dolgozni, ahol felelősségteljes feladatokat láthat el. Hisz abban, hogy a törvények betartása és a lakosság védelme kiemelkedően fontos feladat. Elkötelezett amellett, hogy becsületesen, tisztességesen és lelkiismeretesen végezze munkáját a rendőrség állományában.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ - ] X-Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ - ] X-Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ - ] X-Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ - ] X-Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ - ] X-Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Balogh József - hugyos.01
Életkorod: 17
Játszott percek a szerveren: 1033p
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 15+ óra 1 héten minimum
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Balogh József vagyok 2009-es születésű. Nem rég jártam ki a középiskolát. Villanyszerelő szakmával rendelkezem. 4 éve RP-zek kisebb nagyobb kihagyásokkal. 4 év alatt sokszór voltam már rendvédelmis frakcióba. Eddig panasz nem volt rám.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen, van tapasztalatom
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? A WestMTA-án már az elejétől jatszottam,de abba hagytam számítógép problémák miatt. Nagy kihagyás utan újra tudok jatszani és szeretném magam megmérettetni egy frakcióba.
Nincs
Rafael Diaz - Luis Diaz
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
VÁLASZ
Dátum: VÁLASZ
VÁLASZ
Dátum: VÁLASZ