Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Lexie PryeAnyja neve:
Samantha PryeSzületési hely, idő:
2002.10.07Személyigazolvány száma:
ID-ESGN9571Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL[COLOR=rgb(204, 204, 204)]-DZIF9571[/COLOR]Állampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Prickle Pine 9.Telefonszáma:
1-132-954Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
EgyetemIntézmény neve:
Las Venturas Egészségügyi EgyetemVégzettség megszerzésének ideje:
2025.04.30.Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
FricusÉletkorod:
19Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
3 éveMióta játszol a WestMTA szerverén?
KB 1 hónapjaVoltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
Igen, már vezettem is egy nagyobb szerveren.Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
[URL='https://imgur.com/a/DqAfKsN']UCP Kép[/URL]Mesélj magadról pár mondatban:
Halika! Tamarának hívnak, de évek óta Fricusnak becéznek. KB 3 éve játszok RP szervereken, legtöbben mindig mentősként vettem részt. Egy kisvárosban élek Magyarországon. Végeztem az iskolával, nem olyan régen, vendégtéri szaktechnikus végzettséget és érettségit szereztem. Jelenleg dolgozgatok, viszont nem a szakmámban. RItkábban, de elutazgatok Pestre is. Lassan lehet oda is költözök, ami a jövőben az egyetem miatt jobb lenne. Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
1. Alacsony vércukorszint: Szőlőcukor segíthet ideiglenes a vércukorszint növelésében, de a szőlőcukrot lehet pótólni, kekszel, rostos italokkal, amikben magas a szénhidrát tartalom. Ájulás esetén egy külön gyógyszer is van erre, amit injekció formájában adnak be a cukorbetegeknek.Eszméletlen embernek tilos innivalót és ennivalót adni, mivel könnyen megfulladhat benne.2. Hőguta és kiszáradás: Minél előbb árnyékba kell segíteni a személyt, légzést és keringést szükséges rajta ellenőrizni. Ha eszméletlen, stabil oldalfekvésbe kell helyezni. Egyéb szívproblémák is súlyos veszélyt jelenthetnek a nyári melegben.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Égési sérülésekre használt krémmel, óvatosan bekenném a az égett bőrfelületet, majd egy steril gézzel bekötözném, hogy elkerüljük a szennyeződés által bekövetkező elfertőződéseket.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Elsősorban akkor használnám, hogyha a sérültnek gerincsérülés gyanúja áll fennt, azaz: Autó-, és motorbaleseteknél, ájulás esetén, magasból leesés esetén, súlyos traumás sérüléseknél.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Elektromos tüzet tilos vízzel eloltani. Előszőr lekapcsolnám az áramforrást a helyszínen. A tűzet CO2 vagy porral oltóval oltanám el. Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
1. Tömlő: Víz, vagy az adott esetben használt oltóanyag továbbítására használják.2. Sugárcső: Tömlő végére felszerelt csővel lehet irányítani az oltóanyagot.3. Légzőkészülék: Füst belégzése esetén oxigén juttatása a szervezetbe.4. Feszítő/vágó berendezés: Személyek kimentésére szolgálnak az égő épületekből.5. Létra: Ha a tűz elzárja a beszorult személyekhez vezető utat létrával ki tudják őket menteni az épületekből.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
1. Defibrillátor: Újraélesztés során használják, vagy esetenként, ha súlyos szívritmuszavar áll fennt. 2. Oxigénmaszk és palack: Oxigén juttatása a szervezetbe.3. Ambu ballon: Hiányos légzés esetén használják, vagy ha esetleg a sérült nem képes önállóan lélegezni.4. Vérnyomásmérő, egyéb monitozásra használható készülék: Pulzus, vérnyomás, pulzoxigén mérésére, megfigyelésére használják.5. Vákummatrac: Traumás betegeknél használják, biztonságos rögzítésre, mozgatására. Legtöbb esetben gerincsérülés esetén.JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.09..27.
Aláírás: Lexie Prye
Aláírás: Lexie Prye