[LSFD] Lexie Prye

Tamii

Újonc
Szeptember 12, 2026
3
0
Karakter
Lexie Prye
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)​

Személyes adatok:
Teljes neve: Lexie Prye
Anyja neve: Samantha Prye
Születési hely, idő: 2002.10.07
Személyigazolvány száma: ID-ESGN9571
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL[COLOR=rgb(204, 204, 204)]-DZIF9571[/COLOR]
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Prickle Pine 9.
Telefonszáma: 1-132-954

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Egyetem
Intézmény neve:Las Venturas Egészségügyi Egyetem
Végzettség megszerzésének ideje: 2025.04.30.

Out Of Character ((OOC)):​

Hogyan szólíthatunk?: Fricus
Életkorod: 19
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 3 éve
Mióta játszol a WestMTA szerverén? KB 1 hónapja
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Igen, már vezettem is egy nagyobb szerveren.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: [URL='https://imgur.com/a/DqAfKsN']UCP Kép[/URL]
Mesélj magadról pár mondatban: Halika! Tamarának hívnak, de évek óta Fricusnak becéznek. KB 3 éve játszok RP szervereken, legtöbben mindig mentősként vettem részt. Egy kisvárosban élek Magyarországon. Végeztem az iskolával, nem olyan régen, vendégtéri szaktechnikus végzettséget és érettségit szereztem. Jelenleg dolgozgatok, viszont nem a szakmámban. RItkábban, de elutazgatok Pestre is. Lassan lehet oda is költözök, ami a jövőben az egyetem miatt jobb lenne.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:​

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: 1. Alacsony vércukorszint: Szőlőcukor segíthet ideiglenes a vércukorszint növelésében, de a szőlőcukrot lehet pótólni, kekszel, rostos italokkal, amikben magas a szénhidrát tartalom. Ájulás esetén egy külön gyógyszer is van erre, amit injekció formájában adnak be a cukorbetegeknek.Eszméletlen embernek tilos innivalót és ennivalót adni, mivel könnyen megfulladhat benne.
2. Hőguta és kiszáradás: Minél előbb árnyékba kell segíteni a személyt, légzést és keringést szükséges rajta ellenőrizni. Ha eszméletlen, stabil oldalfekvésbe kell helyezni.
Egyéb szívproblémák is súlyos veszélyt jelenthetnek a nyári melegben.

Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Égési sérülésekre használt krémmel, óvatosan bekenném a az égett bőrfelületet, majd egy steril gézzel bekötözném, hogy elkerüljük a szennyeződés által bekövetkező elfertőződéseket.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Elsősorban akkor használnám, hogyha a sérültnek gerincsérülés gyanúja áll fennt, azaz: Autó-, és motorbaleseteknél, ájulás esetén, magasból leesés esetén, súlyos traumás sérüléseknél.
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Elektromos tüzet tilos vízzel eloltani. Előszőr lekapcsolnám az áramforrást a helyszínen. A tűzet CO2 vagy porral oltóval oltanám el.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
1. Tömlő: Víz, vagy az adott esetben használt oltóanyag továbbítására használják.
2. Sugárcső: Tömlő végére felszerelt csővel lehet irányítani az oltóanyagot.
3. Légzőkészülék: Füst belégzése esetén oxigén juttatása a szervezetbe.
4. Feszítő/vágó berendezés: Személyek kimentésére szolgálnak az égő épületekből.
5. Létra: Ha a tűz elzárja a beszorult személyekhez vezető utat létrával ki tudják őket menteni az épületekből.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
1. Defibrillátor: Újraélesztés során használják, vagy esetenként, ha súlyos szívritmuszavar áll fennt.
2. Oxigénmaszk és palack: Oxigén juttatása a szervezetbe.
3. Ambu ballon: Hiányos légzés esetén használják, vagy ha esetleg a sérült nem képes önállóan lélegezni.
4. Vérnyomásmérő, egyéb monitozásra használható készülék: Pulzus, vérnyomás, pulzoxigén mérésére, megfigyelésére használják.
5. Vákummatrac: Traumás betegeknél használják, biztonságos rögzítésre, mozgatására. Legtöbb esetben gerincsérülés esetén.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.09..27.
Aláírás: Lexie Prye​
LSFD.png
​

LSFD.png

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.

Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.

Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!

((OOC Megjegyzés: Linkre kattintva keress fel minket.))

Köszönjük a türelmét.​

Kelt: 2026.09.27

Aláírás: General Director -
Haley Phoenix​

LSFD.png

​