LSCSD - Frakciófejlesztés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

lean

Barangoló
Július 2, 2024
32
28
Karakter
Fred Widdowfield
8DZ0ozt.png

Frakció neve:
< Los Santos County Sheriff's Department >

Mapolás (Max 250 object):
< (privátban továbbítom ha megfelel)>

Skinek (Max 1 MB):
<
(privátban továbbítom ha megfelel, mindegyik skin 1 mb alatt.)
>

Jármű modok (Max 5 MB):
< - >

Scriptek:
< - >

Szolgálati tárgyak:
<
SEB DUTY: Sniper + töltény, M4 + töltény, Desert Eagle + lőszer, sokkoló, villogó, bilincs
SHERIFF DUTY: Beanbag shotgun, glock + lőszer, sokkoló, gumibot.

>

Egyéb kérelem:
<
Tetőre lift helikopternek

101-es interior erre a posra: 608.48083496094, -1459.4484863281, 14.392684936523
Interioron belül erre a posra duty CP: 262.29824829102, 109.82389068604, 1004.6171875

>

Utoljára szerkesztve:

step

trust me i'm an web developer
SzerverAdmin
Március 3, 2024
35
65
6
https://mws.hu
Karakter
Zhou Hanari
lehetne valami egyedibb skin pack, valamint kicsit érdekes, hogy semmi interiort nem kértetek

• Szomorú
Reactions: asmoky

asmoky

🦖
Modeller
Január 5, 2024
6
10
2. Jelentés rendszer tabletben
Ezt hogyan gondoltátok kivitelezni? A skinek meg szerintem lehetnének kicsit egyedibbek, nem a szokvány sablon skinek ami minden SD frakcióban megtalálhatóak.

Peace and love

• Haha
Reactions: step

lean

Barangoló
Július 2, 2024
32
28
Karakter
Fred Widdowfield
Ezt hogyan gondoltátok kivitelezni? A skinek meg szerintem lehetnének kicsit egyedibbek, nem a szokvány sablon skinek ami minden SD frakcióban megtalálhatóak.

Peace and love

Tabletben lehet rakni körözést, igazából ugyanolyan fül lenne. Jelentést IC jail osztás után kellene megírni, ahova a jailezett játékos neve kerülne, a jail időtartama, az ok illetve az intézkedést végrehajtó neve. Lenne heti minimum követelmény jelentések terén, és ezzel elkerülnénk azt, hogy a játékosoknak google doksikat kelljen csinálgatnia, csak hogy ezt teljesíthessék. Természetesen a jelentéseket más után is lehetne írni, de ez volt az alap koncepció.

Skinekkel kapcs. gondolkoztam, hogy lehetne esetleg csinálni saját kezűleg, de nem láttam szükségesnek, mivel még bőven van idő csiszolni rajta. Először legyen kereslet, utána pedig bele lehet adni 110%-ot, legalábbis én így látom.

Utoljára szerkesztve:

lean

Barangoló
Július 2, 2024
32
28
Karakter
Fred Widdowfield
lehetne valami egyedibb skin pack, valamint kicsit érdekes, hogy semmi interiort nem kértetek
Erre is ugyanazt a választ tudom adni, jelenleg teljesen feleslegesnek tartom azt, hogy a skinekbe beleöljünk órákat, ha még azt sem tudjuk, hogy lesz-e kereslet a frakcióra. Tekintettel vagyok arra, hogy van 3 rendvédelmi frakció, és még nyitás előtt vagyunk, nem tudjuk, hogy mennyien fognak játszani. Én sem érek rá egész nap, amíg nem fix, hogy beválik a dolog, addig én tökéletesen elvagyok a sablon skinekkel.

• Kedvelés
Reactions: tyzee and step

lean

Barangoló
Július 2, 2024
32
28
Karakter
Fred Widdowfield
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.