Los Santos County Sheriff's Department - "Service without limitations."

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

lean

Barangoló
Július 2, 2024
32
28
Karakter
Fred Widdowfield
Pe222qq.png
Dro3ITb

Pár szó magamról:
Az MTA világába nagyjából 2016 környékén csöppentem bele, azóta kisebb-nagyobb szünetekkel haladok előre az RP-vel. Sok szervert megjártam már, ezeken a helyeken nagyon sok frakcióban kipróbálhattam magam, és az élén is álltam párnak. 17 éves vagyok, legfőbb hobbijaim a futás, box, kondi. Ezek mellett szoktam feljárni RP szerverekre. Sokan úgy gondolják már, hogy az RP kihalt az MTA-ban, de én, és még jó páran próbálkozunk visszahozni azt. Személy szerint én imádok élményképeket csinálni, képeket szerkeszteni a frakcióhoz, így ha megkapnám, nagy mennyiségben pörögnének ki a képek. Ezen felül mindig is próbáltam a realitásra építeni a frakcióimat, és ez itt sem különb. De erről bővebben majd lentebb.
A frakcióról nagyvonalakban:
A Los Santos County Sheriff's Department egy rendvédelmi frakció, ami az élvezhető, realista játékmenetre fókuszál. Tervem az, hogy egy olyan közösséget hozzak létre, akik már jártasak a szerepjátékban, és képesek a kellő komolyságot hozni a szerveren, illetve RP szituációban. Nem gyűjtőfrakciót szeretnék létrehozni, ezért a bekerülésre nem mindenkinek lesz esélye, és aki bekerül, az is komoly elvárásokkal fog szembenézni. Ezen felül szeretnénk folyamatosan úgy nevezett "Global RP-ket" létrehozni, ami annyit tesz ki, hogy a szerveren lévő összes játékos becsatlakozhat az RP-be, ezzel is színesítve a játékosok minden napi élményeit.
Rangok, szerepek a frakcióban:
A frakcióban a következő módon fog felépülni a hierarchia:

• The Sheriff of Los Santos County (⭐⭐⭐⭐⭐)
  • The Undersheriff (⭐⭐⭐⭐)
  • Assistant Sheriff (⭐⭐⭐)
  • Division Chief(s) (⭐⭐)
  • Area Commander(s) (⭐)
  • Captain(s)
  • Lieutenant(s)
  • Sergeant(s)
  • Deputy Sheriff(s)
Ezen felül a frakcióban különböző osztályok lennének, ahova szintén külön tananyagot kell kitanulni, levizsgázni.
  • Detective Division
A Detective Division feladata a lehető legjobb nyomozást nyújtani az egész frakció számára.
  • Special Operations Division
A Special Operations Division feladata esetenként légi támogatást nyújtani, illetve magas kockázatú szituációkban a lehető leggyorsabb választ adni.
  • Central Patrol Division
A Central Patrol Division az átlagos rendőri feladatokat látja el.
  • Administrative Services Division
Az Administrative Services Division feladata a Departmenten belüli feladatok ellátása, ami tartalmazza az új sherrifek kiképzését, terepgyakorlatok betanítását, illetve ez az osztály felelős a vizsgák ellenőrzéséért, elbírálásáért.

Frakció vezetésével kapcsolatos információk:
A frakciót én vezetném, mint Los Santos County Sheriffe. Ez nem azt jelentené, hogy önbíráskodás folyik a frakcióban, hiszen a különböző osztályok vezetői is nagy szerepet kapnak majd a saját területük kezelésében. Tehát nem az lesz a szituáció a frakcióban, hogy megérkezem, és akkor mindenki dobja el a dolgát, mert nekem kéne valami. A frakciót szeretném minél jobban a realitásra építeni, ezért a külső szervezetek is figyelembe lesznek véve. Tervezek különböző együttműködéseket legális frakciókkal, de legfőképpen a kormánnyal vannak terveim, amit ha úgy alakul, meg is szeretnék az ottani leaderrel valósítani.

Egyéb megjegyzés:
Próbáltam képeket elhelyezni, mivel szerkesztettem a frakcióhoz párat, de nem igazán értek még a fórumozáshoz, ezért nem igazán sikerült becsatolni őket. Ezt a jövőben mindenképpen fejleszteni szeretném. Végszóként annyit szeretnék mondani, hogy köszönöm annak, aki elolvasta.

0LCKozg.png

Utoljára szerkesztve:

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Szia,

A vezetőség átolvasta pályazatodat, és közös megegyezés alapján a pályázat elfogadásra került. Várunk téged egy személyes, TeamSpeak 3 szerverünkön (ts.westmta.com) lezajló meghallgatásra.

Személyes megjegyzés: hiányosnak tartom a lapodat, szedd össze a teamspeak meghallgatásra a lapból kimaradt dolgokat (tagfelvétel, alosztályok szervezésének terve, etc).

• Kedvelés
Reactions: Elke
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.