Leo Bucks - Jelentkezés

pusikaino

Újonc
Augusztus 18, 2026
1
0
Karakter
Leo Bucks
📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Leo Bucks

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 03.14.1979

Születési hely: Los Santos, San Andreas

Életkor: 47 év

Nem: Férfi

Állampolgárság: Amerikai

Telefonszám: 1131768

Leo Bucks 1979. március 14-én született Los Santosban, egy átlagos, dolgozó család második gyermekeként. Édesapja hosszú éveken keresztül autószerelőként dolgozott, édesanyja pedig egy helyi kórház adminisztrációs részlegén vállalt munkát. Már fiatal korában fontos volt számára a fegyelem, a tisztelet és az, hogy segítsen a környezetében élőknek. Középiskolai tanulmányai után jelentkezett egy helyi rendészeti képzésre, ahol elsősorban a jogi alapismeretek, a konfliktuskezelés és a kommunikáció területén teljesített kiemelkedően. Tanulmányai befejezése után különböző munkakörökben szerzett tapasztalatot, miközben folyamatosan készült arra, hogy egyszer rendvédelmi pályára lépjen. Leo számára a rendőri hivatás nem a hatalomról, hanem az emberek biztonságáról és a törvények pártatlan betartatásáról szól. Nyugodt természetű, stresszes helyzetekben igyekszik megfontolt döntéseket hozni, és mindig előnyben részesíti a kommunikációt a felesleges konfliktussal szemben. Szabadidejében rendszeresen sportol, fut és különböző önvédelmi gyakorlatokkal tartja magát formában. Hosszú távú célja, hogy tapasztalt és megbízható rendvédelmi dolgozóvá váljon, akire kollégái és a civilek egyaránt számíthatnak.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelölje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?

• [][ - ] Igen
      [
      ][ X ] Nem
  2. Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?

• [][ - ] Igen
      [
      ][ X ] Nem
  3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?

• [][ - ] Igen
      [
      ][ X ] Nem
  4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?

• [][ X ] Soha
      [
      ][ - ] Az elmúlt 6 hónapban
      [][ - ] Az elmúlt 12 hónapban
      [
      ][ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
  5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?

• [][ - ] Igen
      [
      ][ X ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Puskás Dániel és Pusi#3662

Életkorod: 20

Játszott percek a szerveren: 300

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Heti körülbelül 15-20 órát tudok a frakcióra fordítani, természetesen az iskolai/magánéleti elfoglaltságaim függvényében.

Rövid, lényegretörő bemutatkozás: Aktív, türelmes és csapatjátékos személynek tartom magam. Szeretem a komolyabb, életszerű szerepjátékot, és fontos számomra, hogy a szabályokat betartsam és más játékosok számára is élvezhető RP-t biztosítsak. Konfliktushelyzetekben igyekszem nyugodtan és kulturáltan viselkedni, valamint nyitott vagyok a kritikára és a fejlődésre.

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Más szervereken szerzett tapasztalatra is kíváncsiak vagyunk!) Igen, rendelkezem amerikai rendvédelmi RP-tapasztalattal. Korábban több alkalommal is játszottam rendvédelmi frakcióban, így ismerem az alapvető intézkedési szituációkat, a rádiózást, az igazoltatást, a forgalmi ellenőrzéseket és a különböző rendőri intézkedések szerepjátékos menetét. A tapasztalataimat szeretném tovább fejleszteni, és minél élethűbb RP-t kialakítani.

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? A WestMTA szerverén párhónapja játszom. Eddig frakciókban nem voltam még. A frakciókban szerzett tapasztalataimat szeretném egy komolyabb és összetettebb rendvédelmi szerepkörben kamatoztatni.

Nem rendelkezem kitiltással vagy jelentősebb adminisztrátori büntetéssel.

Nem rendelkezem korábbi névváltással.

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Leo Bucks

Dátum: 2026.08.18

Utoljára szerkesztve: