Kiegészítő

Totalli

Familie ist alles
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
48
44
Karakter
Hakim al-Asmar
Szerintem illegál Frakcióknak lehessen maszkot vásárolni meg felrakni kiegészítő ként.

• Kedvelés
Reactions: Tony

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
Én még annyival kiegészíteném hogyha felveszik a maszkot akkor a nevük ne nagyon látszódjon hogy ne legyen MG, ez egy rablásnál elég jó lenne szerintem.

• Kedvelés
Reactions: Tony and aSoma

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Jó ötlet mindkettő, viszont lehessen levenni a viselőről akkor, ha meg van bilincselve.

• Kedvelés
Reactions: Tony

iroo

ceo of fórum
Very Important Person
December 2, 2022
169
225
Karakter
Archie Colon
Szerintem jó ötlet maga a maszk.

Én még annyival kiegészíteném hogyha felveszik a maszkot akkor a nevük ne nagyon látszódjon hogy ne legyen MG, ez egy rablásnál elég jó lenne szerintem.
Aki nagyon mgzni szeretne az lekéri a kocsit amivel menekülnek és ott van a neve.

Jó ötlet mindkettő, viszont lehessen levenni a viselőről akkor, ha meg van bilincselve.
Ezt pedig csak simán rpvel is le lehet.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Ezt pedig csak simán rpvel is le lehet.
Ez egyértelmű, viszont ha ilyen script lesz, amire esélyt nem látok, akkor az lenne az evidens ha le is lehetne venni a maszkot a játékosról külsőleg scriptileg is.

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
Aki nagyon mgzni szeretne az lekéri a kocsit amivel menekülnek és ott van a neve.
De ott csak 1 emberre tudnak körözést tenni, most hogyha 1 kocsiban van 4 ember, akkor még mindig jobb minthogyha mind a 4 ember nevét megnéznék szerintem.

aSoma

Barangoló
Március 2, 2024
28
6
21
Karakter
Nazim Al-Ishaq
Szerintem ebbe beletartozhatnának a bandás kendők is. Ahogy néztem a kiegészítőket, egyelőre nem találtam.

Nico

Kittychino
Fő Globális Moderátor
Január 1, 2023
111
50
Karakter
🇺🇸 Nathan Hayes

Az már nem számít MG-nek, hisz a jármű rendszáma a játékos maszkjától függetlenül látszódik.
Azzal pedig szerintem semmi gond nincs, hogy az MDC-ben látható a tulajdonos neve.

Ezzel az ötlettel legfőképp nem a rendvédelemmel szemben szereznének előnyt, hanem a civilekkel és a többi illegális frakció tagjával.