- Február 26, 2024
- 12
- 10
- Karakter
- Jonathan Emmanuel
I. Paragrafus | Személyes Adatok
- Teljes Név: Jonathan Emmanuel
- Születi Hely/Dátum: Los Santos, 1998.10.14.
- Telefonszám: -
- Jelenlegi Lakcím: Los Santos, Mulholland str. 215
- Neme: Férfi
II. Paragrafus | Okmányok
- Személyazonosító igazolványszám/Útlevél: -
- Jogosítvány szám: -
- Legmagasabb iskolai végzettsége: Harvard Law School.
III. Paragrafus | Kormányzati Állás Információ
- Melyik pozícióra jelentkezel: Internal Revenue Service Commissioner
- Korábban volt hasonló tapasztalatod ilyen munkakörben: Az adózási és pénzügyi területeken szerzett széleskörű tapasztalattal és mélyreható tudással rendelkezem.
- Mik a terveid ezzel a pozícióval: A már elsajátított tapasztalat, és tudás segítségével elkötelezett vagyok az IRS céljainak és küldetésének hatékony támogatása iránt. A Commissioner pozíciójában azon szeretnék dolgozni, hogy továbbfejlesszem az IRS folyamatait és szolgáltatásait annak érdekében, hogy még hatékonyabb és rugalmasabb szervezet lehessen.
IV. Paragrafus | OOC Információk
- Van tapasztalatod ilyesmi frakcióban: Több frakcióban voltam már vezető pozícióban, mind kisebb és nagyobb kaliberű szervereken, több mint egy éven keresztül, aztán többször al-leader pozícióban segítettem néhány frakciót.
- Mennyi lenne a heti aktívitásod: Viszonylag bő időkapacitással rendelkezem, úgy fogalmaznék, hogy lenne időm mindenre.
- Mennyire értesz a fórumhoz: Töltöttem már be fórum moderátor szerepet, továbbá több fórum topicot is vezettem, amelyet megkövetelt a leaderi pozícióm. Simán tudnék alkalmazkodni ehhez a fórumhoz.
Utoljára szerkesztve: