Jonathan Emmanuel Internal Revenue Service Commissioneri pozícióra való jelentkezése!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Aporr

Újonc
Február 26, 2024
12
10
Karakter
Jonathan Emmanuel
LvJYahu.png

I. Paragrafus | Személyes Adatok

• Teljes Név: Jonathan Emmanuel
  • Születi Hely/Dátum: Los Santos, 1998.10.14.
  • Telefonszám: -
  • Jelenlegi Lakcím: Los Santos, Mulholland str. 215
  • Neme: Férfi

II. Paragrafus | Okmányok

• Személyazonosító igazolványszám/Útlevél: -
  • Jogosítvány szám: -
  • Legmagasabb iskolai végzettsége: Harvard Law School.

III. Paragrafus | Kormányzati Állás Információ

• Melyik pozícióra jelentkezel: Internal Revenue Service Commissioner
  • Korábban volt hasonló tapasztalatod ilyen munkakörben: Az adózási és pénzügyi területeken szerzett széleskörű tapasztalattal és mélyreható tudással rendelkezem.
  • Mik a terveid ezzel a pozícióval: A már elsajátított tapasztalat, és tudás segítségével elkötelezett vagyok az IRS céljainak és küldetésének hatékony támogatása iránt. A Commissioner pozíciójában azon szeretnék dolgozni, hogy továbbfejlesszem az IRS folyamatait és szolgáltatásait annak érdekében, hogy még hatékonyabb és rugalmasabb szervezet lehessen.

IV. Paragrafus | OOC Információk

• Van tapasztalatod ilyesmi frakcióban: Több frakcióban voltam már vezető pozícióban, mind kisebb és nagyobb kaliberű szervereken, több mint egy éven keresztül, aztán többször al-leader pozícióban segítettem néhány frakciót.
  • Mennyi lenne a heti aktívitásod: Viszonylag bő időkapacitással rendelkezem, úgy fogalmaznék, hogy lenne időm mindenre.
  • Mennyire értesz a fórumhoz: Töltöttem már be fórum moderátor szerepet, továbbá több fórum topicot is vezettem, amelyet megkövetelt a leaderi pozícióm. Simán tudnék alkalmazkodni ehhez a fórumhoz.

Utoljára szerkesztve:
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.