LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
BarniHány éves vagy?
17Mutatkozz be röviden.
barni vagyok 17 éves jászberényben élek és autoszerelést tanulokMi az accountod ID-je?
9127Hány játszott perccel rendelkezel?
960Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
ez változó ha pl szünet van akkor többet de ilyen heti szinten ilyen 30atRendelkezel Discord fiókkal?
[-]Igen[/x][ICODE][-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[-]Igen[x][ICODE][-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/RpNH8LfÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
igenIC RÉSZ
Teljes neve:
Alexa CortlandSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
2006Édesanyja leánykori neve:
Jacky MinorBejelentett lakcíme:
Los SantosRendelkezik autójavító tapasztalattal?
nem de szivesen tanulokMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[x]
[ICODE][-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
mert rég óta szeretnék autokat javitani és még női auto szerelőt nem nagyon láttamMiért Önt válasszuk?
szeretek csapatban dolgozni és nagyon szorgalmas vagyokMely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[-]18:00-22:00[x]
[ICODE][-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[-] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[x]
[ICODE][-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
ki szúri a szenyezödéseket és ovja a motort a kopástólMi okozhatja a motor túlmelegedését?
ha pl kevés hűtő folyadék van a tartálybaMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Az 5W-30 és 10W-40 motorolajok főként viszkozitásukban különböznek alacsony és magas hőmérsékleten, ami befolyásolja a hidegindítás teljesítményét, a motor védelmét és az üzemanyag-hatékonyságot.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
hiva kod kiolvasás stbFejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
fel emelem az autót le csavarom a csavart ki folyik az olaj közbe ki csavarom az olaj szűrőt meg várom míg ki folyik minden vissza rakom a csavart a szűrőt le engedem a kocsit őntök bele olajat és meg nézem az olaj szintet és hogy folyik e valaholKijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Alexa Cortland
Kelt:2026.06.09
Kelt:2026.06.09