Járművel kapcsolatos ötlet

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Aiden Hasani >

Ötleted:
< Több ötletem is van, ezeket megjegyzésben lehet megtalálni >

Megjegyzés:
< 1. Ha nagy sebességgel mész a kocsival(220 felett), akkor ha nincs becsatolva az öv, akkor ki eshetnek a kocsiból ütközéskor azok akik elől ülnek.
2. Kerék döntés szög: Lehetne kereket dönteni, drift kocsikhoz jól illene, illetve egy kicsit változtatna a tapadáson hogy jobban sikerüljön a drift.
3. Egyedi felfüggesztés beállítása: Lehetne a felfüggesztésen állítani hogy mennyire legyen feszes és hogy mennyire legyen puha.
4. Rendszámtábla váltás: Lenne egy illegális tuning amit ha beszerel a kocsiba(csak akkor lehetne ha lenne egyedi rendszám) akkor lehetne kapcsolni hogy melyik rendszámot mutassa a kocsin (alapot vagy az egyedit), csak ppért lehetne venni.
5. Kipufogó rendszer: Be lehetne szerelni a kocsiba hogy nyitott vagy zárt rendszer legyen a kocsiba és akár lehetne ezt kapcsolni hogy mikor melyik lenne, itt a backfire kinézete és a hangja is megváltozna pluszba. + Lehetne gyertyát szerelni a kipufogó dob csövébe amit lehetne kapcsolni hogy menjen vagy ne, és annyi lenne a lényege hogy nagyobb gáz adásoknál egy picit lángolna az a rész. >

Utoljára szerkesztve:

onesail

Újonc
Very Important Person
Augusztus 21, 2022
12
10
Karakter
Mazhar Akonoki
Szerintem ez a Kipugofó rendszer már túl komplikált, maximum egyszerűsítve lenne egy jó ötlet.

• Kedvelés
Reactions: Nico and Alberto

Damon Walker

Újonc
Február 26, 2024
2
0
Karakter
Damon Walker
Én nagyon adnám ha olyan autók is lennének meg való színű hogy sokan kaposak lennének rá mint pl dízel autók ra. Kormolnanak meg lehetne úgy mond üres be rakni az autót és egy helybe turáztatni. Volna popcorn plusz füst durogas úgy mint irl is.
Passatok
Seat
Volkswagen
Merci
Audi
Egyéb dízel és nem a legmodernebb autókkal hanep pl. B5 pasat meg b6
Audi a4 b5
Seat Toledo vagy ibiza
VW pl golf 2 vagy Vento stb
Ilyenek. És sajna kevés szerveren van már kocka Lada pedig sokan szeretik szerintem azt se kellene ki hagyni.

Zalán

Újonc
Március 16, 2023
6
7
Etelköz vármegye
Karakter
Andrew Winchester
Én nagyon adnám ha olyan autók is lennének meg való színű hogy sokan kaposak lennének rá mint pl dízel autók ra. Kormolnanak meg lehetne úgy mond üres be rakni az autót és egy helybe turáztatni. Volna popcorn plusz füst durogas úgy mint irl is.
Passatok
Seat
Volkswagen
Merci
Audi
Egyéb dízel és nem a legmodernebb autókkal hanep pl. B5 pasat meg b6
Audi a4 b5
Seat Toledo vagy ibiza
VW pl golf 2 vagy Vento stb
Ilyenek. És sajna kevés szerveren van már kocka Lada pedig sokan szeretik szerintem azt se kellene ki hagyni.
A szerver még mindig az USA-ban játszódik, nem lesz Lada meg ilyen orosz szutykok.

Damon Walker

Újonc
Február 26, 2024
2
0
Karakter
Damon Walker
A szerver még mindig az USA-ban játszódik, nem lesz Lada meg ilyen orosz szutykok.
Mindig mindenki azal van hogy USA stb közbe fele játékost nem azt érdekli hogy usa vagy Afrika hanem hogy jó rp szerver legyen és sokan örülnének ha olyan dolgok lennének szerveren mint irl... és szerintem nem kötelező hogy USA vonala legyen.
Az lenne a fontos hogy tiszta rp legyen jól lehessen építeni karaktert és sok játékos legyen mert akkor jó az rp... De ez csak az én véleményem

Zalán

Újonc
Március 16, 2023
6
7
Etelköz vármegye
Karakter
Andrew Winchester
Mindig mindenki azal van hogy USA stb közbe fele játékost nem azt érdekli hogy usa vagy Afrika
Látod, pont ez a gond. Annál igénytelenebb nincs, mint amikor keverednek a jogszabályok, a szervezetek és az ehhez hasonló dolgok. Gondolj csak bele, a szerver fele mondjuk az USA-ban játszódik, a másik fele meg Magyarországon, milyen igénytelen lenne már.
sokan örülnének ha olyan dolgok lennének szerveren mint irl... és szerintem nem kötelező hogy USA vonala legyen.
De kötelező, aki Magyarországon akar RP-zni az mennyen ki és hozza rendbe a nyomorúságos életét. Garantálom, hogy élvezni fogja. A roleplay pont arról szól, hogy egy olyan karakter alakíthatsz aki a való életben valszeg sohasem leszel.
Az lenne a fontos hogy tiszta rp legyen jól lehessen építeni karaktert és sok játékos legyen mert akkor jó az rp... De ez csak az én véleményem
Ebben egyetértünk, ehhez az elképzeléshez viszont szükséges egy összefogott, jó koncepció.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Amerikában nem elterjedt és használt autók nem nagyon lesznek, hiszen igyekszünk megtartani teljes mértékben az amerikai vonalat. Amerikában játszódik a szerver, nem lesznek magyarországon/európában populáris dolgok.