James Awyer's Los Santos Police Department application!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

BZsomi001

Újonc
Július 9, 2026
3
0
Karakter
James Awyer
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: James Awyer

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2003.08.16

Születési hely: Los Santos

Életkor: 22

Nem: Férfi

Állampolgárság: Amerikai állampolgár

Telefonszám: 1-132-615

Los Santosban kezdtem el a tanulmányaimat. Sok iskolát végig jártam, próbálkoztam míg valóban rájöttem mit is szeretnék. Így kötöttem ki a Los Santos Law Enforcement Vocational School and University-ben, ahol kiváló érdemjeggyel zártam iskolás és egyetemi éveimet.

Tanulmnányaim:

2010-2018 Dillimore Primary School

2018-2022 Los Santos Law Enforcement Vocational School and University ( és itt kaptam meg a SWAT-nál a lehetőséget, amint befejeztem a iskolát, elkezdhettem náluk a szolgálatomat )

Munkatapasztalatom:

2019 ( Ekkor tanulóként részt vettem a Los Santos Biztonságszolgálatánál gyakorlaton! )

2022-2024 Special Weapons and Tactics - Officer II

2024-2025 Los Santos Highway Patrol - Patrol Officer

2025-2026 ( elsőfele ) Kisebb boltok felügyeletét vállaltam

Képességeim: B,C,D kategóriás vezetői engedély, FAA vizsga, magas türelmi képesség, elhivatottság a munkája iránt, jó csapatjátékos,kreativ ötletek és megoldási képesség illetve olyan szinten tisztelem a szabályokat és igyekszem mindenkivel betartatni őket olykor megkaptam hogy ez példaértékű nálam.

Utolsó gondolat / végszó: Életem során mindig törekedtem arra, hogy precíz legyek, hogy folyamat a maximumot nyújtsam és a legesmegfelelőbb döntéseket hozzam meg. Sok helyen megfordultam már, de leginkább rendvédelmi irányban, mivel a végzettségem is ehhez fűződik.Törekedtem arra munkám során az embereknél: a szabályok nem azért vannak, hogy hátráltassanak bennünket, hanem azért: MINDENKI BIZTONSÁGBAN HAZAÉRJEN. Akárki lehetsz, a szabályok vonatkoznak rád, és senkivel nincs kivétel!

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Zsombi / bzsomi001

Életkorod: 22

Játszott percek a szerveren: 3727

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 2-2,5 órát tudnék naponta! De igazából amennyit kértek, próbálom teljesíteni! :)

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Sziasztok! Szóval, igyekszem rövid lenni. Megváltozott idegrendszerrel élek ( autizmus, ADHD, OCD együttesével ). Erről ha szeretnék majd még osztok meg dolgokat veletek! Emiatt olykor nehezebb a kommunikáció, leginkább ami a telefonáláshoz vagy ilyen discordhoz / TS-hez köthető, de telefonon és laptopomon is rendelkezem discorddal. ( van a PC-men is, csak ott nincs mikrofon ) 2 évet rendészeti iskolába jártam, de egyéb okok miatt ott kellett hagynom. Igen, kedvenc műsorom, amin felnőttem a Cobra 11. Ide köthető vissza a rendvédelmi iránti szeretettem, és tiszteletem! <3 Imádom egyszerűen! Egyszerűen nem tudom, szavakba önteni mennyire szeretem a rendvédelmet! Csak kérlek legyetek türelmesek velem, igyekszem mindent betanulni / megfelelően csinálni!

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Természetesen rendelkezem rendvédelmi tapasztalattal! Kisebb amerikai rendvédelmi tapasztalattal is, de nagyon kiváncsi vagyok, és szerintem hamar megfogom tanulni! Illetve, legfontosabb mondat tőlem: lehet pár dolgot nem tudhatok, de ha megmutatják, megtanulom! De természetesen, suliban is tanultuk, és azért 9-10 év RP szervereken, azért tanultam egy és mást! :)

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2 hónapja kezdtem körülbelül, azt hiszem. Én a Los Santos Mechanic Shopban voltam, Beginner Mechanic rangig jutottam el!

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

James Awyer

Dátum: 2026.07.24.

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. James Awyer
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department

• Imádom
Reactions: BZsomi001
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.