LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Noel vagy VakondHány éves vagy?
20Mutatkozz be röviden.
Szlovákiában èlek, azon belül egy kisebb faluban. Az MTA-val nagyjából 4-5 ève ismerkedtem meg. Jelenleg egy ablakokkal foglalkozó cègnèl dolgozom. Hobbi szinten fociztam 2-3èvet viszont időhiány miatt be kellett fejezzem ezt. Mi az accountod ID-je?
8810Hány játszott perccel rendelkezel?
1.400Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 15-17
órát nagyjából.Rendelkezel Discord fiókkal?
[-]IgenRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[-]IgenJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/RCJJNrc Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Israel VelascoSzületési helye:
1995.8.31Születési ideje:
Los Santos Korház.Édesanyja leánykori neve:
Elena VelascoBejelentett lakcíme:
Los Santos, WillowfieldRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen, valamennyivel rendelkezem.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[x]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretnèm segíteni a csapatot a tudásommal, illetve èrtek az autókhoz szóval alkalmas lennèk szerintem a feladat elvègzèsère.Miért Önt válasszuk?
Mint fentebb is említettem èrtek az autókhoz szóval szerintem megfelelő lennèk a munka elvègzèsère, illetve egy erős testalkattal rendelkezem tehát bírom a fizikai munkát.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00[x]15:00-18:00[x]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Motor kenéséhez szolgáló olajat szűri az oda nem illő idegen szennyeződésektől, igy védve a motor állapotát.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Nem megfelelő hűtőfolyadék a termosztát meghibásodása valamint a hűtőventillátor nem megfelelő állapota is okozhatja.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A W melletti első szám az olaj hidegindítási tulajdonságát szimbolizálja minél kisebb a szám annál folyékonyabb marad az olaj hidegben. A második szám pedig az olaj viszkozitását jelöli üzemi hőmérsékleten.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kommunikál az autó fedélzeti számítógépével. Hibakód olvasó.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Régi olaj leengedése nyitott olajbeöntő sapkával, olajszűrő cseréje, leeresztő csavar visszaszerelése, új olaj betöltéseKijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Israel Velasco
Kelt: 2026.06.12
Kelt: 2026.06.12
Utoljára szerkesztve: