Israel Velasco Jelentkezèse

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Noel313

Újonc
Június 12, 2026
1
0
Karakter
Israel Velasco
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Noel vagy Vakond
Hány éves vagy? 20
Mutatkozz be röviden. Szlovákiában èlek, azon belül egy kisebb faluban. Az MTA-val nagyjából 4-5 ève ismerkedtem meg. Jelenleg egy ablakokkal foglalkozó cègnèl dolgozom. Hobbi szinten fociztam 2-3èvet viszont időhiány miatt be kellett fejezzem ezt.
Mi az accountod ID-je? 8810
Hány játszott perccel rendelkezel?1.400
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 15-17 órát nagyjából.
Rendelkezel Discord fiókkal? [-]Igen
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [-]Igen
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/RCJJNrc
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Israel Velasco
Születési helye: 1995.8.31
Születési ideje: Los Santos Korház.
Édesanyja leánykori neve: Elena Velasco
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Willowfield
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen, valamennyivel rendelkezem.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretnèm segíteni a csapatot a tudásommal, illetve èrtek az autókhoz szóval alkalmas lennèk szerintem a feladat elvègzèsère.
Miért Önt válasszuk? Mint fentebb is említettem èrtek az autókhoz szóval szerintem megfelelő lennèk a munka elvègzèsère, illetve egy erős testalkattal rendelkezem tehát bírom a fizikai munkát.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Motor kenéséhez szolgáló olajat szűri az oda nem illő idegen szennyeződésektől, igy védve a motor állapotát.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Nem megfelelő hűtőfolyadék a termosztát meghibásodása valamint a hűtőventillátor nem megfelelő állapota is okozhatja.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A W melletti első szám az olaj hidegindítási tulajdonságát szimbolizálja minél kisebb a szám annál folyékonyabb marad az olaj hidegben. A második szám pedig az olaj viszkozitását jelöli üzemi hőmérsékleten.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kommunikál az autó fedélzeti számítógépével. Hibakód olvasó.

Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Régi olaj leengedése nyitott olajbeöntő sapkával, olajszűrő cseréje, leeresztő csavar visszaszerelése, új olaj betöltése

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Israel Velasco
Kelt: 2026.06.12

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Israel Valesco!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Israel Valesco!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.