Idlewood Housing Scheme.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Tomikaaa

Újonc
Augusztus 4, 2024
3
1
Karakter
Ry'mone Perkins

Idlewood Housing Scheme.

Az Idlewood Housing Scheme banda 2010-ben alakult, amikor a fiatalok egy csoportja úgy döntött, hogy átveszi a hatalmat a környéken. Az alapító tagok nemcsak kemények voltak, hanem pénzéhesek is, és gyorsan megtanulták, hogyan teremtsenek profitot bármilyen áron.
A banda elsődleges célja a pénz volt. Drogkereskedelem, fegyverüzletek és illegális pénzmosás révén gyorsan megerősítették pénzügyi alapjaikat. Nem riadtak vissza a kemény intézkedésektől: riválisok elnyomása, területek megszerzése és a hatóságok megfélemlítése mind a terv része volt.
Ma az Idlewood Housing Scheme banda a város egyik legnagyobb hatalmú csoportja. Senki sem mer szembe szállni velük, mivel a banda befolyása és pénzügyi ereje biztosítja, hogy mindig egy lépéssel a riválisok előtt járjanak. A pénz és a hatalom birtokában a banda nem ismer határokat és nem fél senkitől.

Rólam: Tomi a nevem, 16 éves vagyok. Már vagy 3-4 éve mtazok, és elég sokat is játszok vele. A hobby a kosárlabda, de nem vagyok benne profi.
Szeretek banda rpzni, de ELÉG sokat kell még fejlődjek, hogy a 'profik' közé tudhassam magamat. Elég sok fk-t vezettem, kisebb-nagyobb sikerekkel. Magamról ennyit, aztán ha jó, akkor discordon és válaszolok, amit kérdeztek.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Szia,

A vezetőség átolvasta pályazatodat, és közös megegyezés alapján a pályázat elutasításra került.

Személyes megjegyzés: Összecsapott lett az egész, még csak a formázásra sem fordítottál időt.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.