- Augusztus 4, 2024
- 3
- 1
- Karakter
- Ry'mone Perkins
Idlewood Housing Scheme.
Az Idlewood Housing Scheme banda 2010-ben alakult, amikor a fiatalok egy csoportja úgy döntött, hogy átveszi a hatalmat a környéken. Az alapító tagok nemcsak kemények voltak, hanem pénzéhesek is, és gyorsan megtanulták, hogyan teremtsenek profitot bármilyen áron.A banda elsődleges célja a pénz volt. Drogkereskedelem, fegyverüzletek és illegális pénzmosás révén gyorsan megerősítették pénzügyi alapjaikat. Nem riadtak vissza a kemény intézkedésektől: riválisok elnyomása, területek megszerzése és a hatóságok megfélemlítése mind a terv része volt.
Ma az Idlewood Housing Scheme banda a város egyik legnagyobb hatalmú csoportja. Senki sem mer szembe szállni velük, mivel a banda befolyása és pénzügyi ereje biztosítja, hogy mindig egy lépéssel a riválisok előtt járjanak. A pénz és a hatalom birtokában a banda nem ismer határokat és nem fél senkitől.
Rólam: Tomi a nevem, 16 éves vagyok. Már vagy 3-4 éve mtazok, és elég sokat is játszok vele. A hobby a kosárlabda, de nem vagyok benne profi.
Szeretek banda rpzni, de ELÉG sokat kell még fejlődjek, hogy a 'profik' közé tudhassam magamat. Elég sok fk-t vezettem, kisebb-nagyobb sikerekkel. Magamról ennyit, aztán ha jó, akkor discordon és válaszolok, amit kérdeztek.