Hobbik

Pufi

Barangoló
SzerverAdmin
Március 3, 2024
21
20
Pécs
Karakter
Kayden Bradford
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Gonzalo Fonseca >

Ötleted:
< Néhány hobbi behozatala a szerverre. >

Megjegyzés:
< Az ötlet címe adja magát. Szerintem elférne egy pár hobbi a szerveren, amivel lehet egy kis pénzt keresni. Például a horgászat, vagy esetleg a gombászat. Ezt úgy képzelem el, hogy lennének különböző gombafajták(nyilván az értékesebb, ritkább) amiket erdőkben lehetne találni. Lenne egy npc akinél le lehetne adni ezeket a gombákat különböző összegért. A rákászatot is akár ide tudnám sorolni ötletnek, egy hajóval lehetne rákászni, például egy reeferrel. Ketreceket kéne dobni a vízbe, amelyekbe random mennyiségű rákot lehetne összeszedni. De ha nem akarunk rákászatot, akkor halászat, hasonlóan mükődne, csak itt többféle halat lehetne hálóval összeszedni, amit egy npctől lehetne venni, és majd egy másiknak eladni akár. >

• Kedvelés
Reactions: aSoma and Zalán

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
Hello, nem lenne rossz ha több hobby lenne a szerveren, csak az a baj hogy amiket leírtál már szinte minden szerveren van, legyen az gazdag rp vagy akár valamilyen nagyobb szerver is.

Pufi

Barangoló
SzerverAdmin
Március 3, 2024
21
20
Pécs
Karakter
Kayden Bradford
Tény. A horgászat elég sablonos, meg talán a rákászat. Viszont a gombászat és esetleg a halászat, elég új lenne szerintem, és elég jól meglehetne csinálni.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Lesz egy olyan hobbi munka amit még szerintem nem láttatok. :censored:

Ha van bármi egyedi ötletetek írjátok, amúgy támogatom az ötletet.

• Imádom
Reactions: NyamCat and Pufi