- Március 1, 2024
- 8
- 0
- Karakter
- Giovanni Collins
Application Form — Agent Trainee
I. SECTION - PERSONAL INFORMATION
[1.1] Teljes név:
[*] Giovanni Collins[1.2] Születési dátum:
[*] 03/06/1996[1.3] Születési hely:
[*] Milánó[1.4] Állampolgárság(ok):
[*] Amerikai,Olasz.[1.5] Lakcím:
[*] -[1.6] Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
[*] IGEN[X] | NEM [-][1.7] Rendelkezik érvényes fegyvertartási engedéllyel?
[*] IGEN[-] | NEM [X][1.8] E-MAIL cím:
[1.9] Önéletrajz:
Az önéletrajznak legalább tíz összefüggő mondatból kell állnia.[*] Giovanni Collins vagyok 28 éves olasz,amerikai srác,Olaszországban születtem Milánóban. Apám olasz, Anyám Amerikai. Minimálisan beszélek olasz nyelvet,inkább amerikait. 2 éves voltam amikor költöztünk Amerikába Los Angeles-be. Los Angelesben végeztem el az iskolákat köztük ott szereztem rendvédelmi tapasztalatot is helyi rendőrként. A Los Angeles-i rendőrségen Officer rangfokozaton léptem ki 2 év szolgálat után. A 2 év szolgálatból szereztem némi nyomozói tapasztalatot is. Majd én egyedül költöztem 25 évesen Los Santosba. Idáig ételfutárként és bussofőrként dolgoztam. Most pedig régi tapasztalataimat feleleveníve rávettem magam,hogy jelentkezzek az FBI állományába.
II. SECTION - LATERAL INFORMATION
[2.1] Miért szeretne az FBI-nál dolgozni?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban.[*] Azért szeretnék az FBI-nál dolgozni,mert elhívatott vagyok a rendvédelemben dolgozni. Tapasztalatom van a rendévdelemben ezért nem szeretnék más munkakörben dolgozni. Utolsósorban szerenék magamnak egy normális stabil munkát.[2.2] Milyen képességekkel és tapasztalattal rendelkezik, amelyek segíthetik az FBI munkáját?
Válaszát részletezze négy darab bő, egész mondatban.[*] Számos nyomozásban vettem részt Los Angelesbenyezek között tartozik bűn bandák utáni nyomozás,üldözések,gyilkosságok. Valamint 2 évet szolgálatam a Los Angeles-i rendőrségen is. Ezek melett nagyon sokat foglalkoztam a nyomozással,kereséssel. Édesapám az olasz rendőrségnél dolgozott tőle is kaptam pár tapasztalatot.[2.3] Van-e büntetőeljárásban része, vagy volt-e korábban ilyen eljárásban?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban amennyiben igen..[*] Nem.[2.4] Van-e olyan kapcsolata, amely akadályozhatja az FBI munkájában való részvételét?
Amennyiben igen, válaszát részletezze hat darab bő, egész mondatban amennyiben igen..[*] Nincs.
III. SECTION - OUT OF CHARACTER INFORMATION
[3.1] Hogyan szólíthatunk, hány éves vagy?
[*] Tamás vagyok,14 éves.[3.2] Mióta vagy aktív játékosa a WestMTA közösségének?
[*] Körülbelül Március óta tűntem fel,mivel béta teszter vagyok,viszotn nyitás óta aktív vagyok.[3.3] Mi miatt érzed úgy, hogy a mi köreinkbe szeretnél tartozni?
[*] Mert igazán vágyom egy kis akcióra a játékban és így úgy gondotlam jelentkezek.[3.4] Hányszor voltál adminjailbe helyezve, illetve kitiltva a szerverről? [KÉP KÖTELEZŐ!]
[*] Nem voltam még AJ-ben. [3.5] Csatolj a névváltásaidról egy képet!