Flash News - OMG?! What's Happening?

riczu

Barangoló
Szeptember 5, 2024
27
76
riczu.wasmer.app
Karakter
miles barrett
header.png

Pttzqeg.png

IC:
Sziasztok, helló! Miles vagyok, jelenleg Deputy Sheriff pozíciót töltök be a SASD-nál, de eléggé kritikus ember vagyok és szókimondó, gondoltam egyet már ha lehet élni a szólásszabadsággal akkor mindenféleképpen csinálok egy ilyen hírportált. Nem hittétek volna, hogy pont egy ilyen ny*morék fog ilyen dolgot csinálni, mi?!
OOC:
Helló! Riczu vagyok, a napokbanvégeztem el a technikusi végzettségem informatikából, és most picivel több időm szabadult fel. Más szerverekről lehet ismertek engem Tarajos névről, ott foglalkoztam már nagyobb NS, és DEV projektekkel. Nem vagyok törzsgyökeres szerver tag, talán egy-két éve regisztráltam a szerverre, viszont most kezdtem el fele játszani.

1.png

Szeretnék a szerveren egy kisebb közösséget kialakítani, aki a médiában is részt venne, és ez szerintem remek lehetőség a szerver RP-s részének feldobására.
A fő célom ami a legjobban kötelező most, hogy elérjek pár alfórumot itt, mivel eléggé szar lesz egy HSZ-be dobni a cuccokat, nem lesz rendezett és katyvasz lesz.
A topic leginkább IC történésekről fog szólni, és szeretnék több embert is belevonni.

Kérlek vegyétek figyelembe, hogy nekem ez az első ilyenem, és az is a célom, hogy magamat fejlesszem ilyen téren.
Nem leszek hibátlan, lehet lesznek nyelvtani hibák, amit egy ilyen média szerűségű egyetemen egyszerűen utálnák, de kérlek értsétek meg, hogy ez egy mondhatni "homemade" cucc, JA! - a legfontosabb szerintem, hogy kurvára nem AI, meg fiszemfaszom.
DE!!
Az IG élményképek, stb.. - lehetséges AI-al fognak készülni. Erre most nem azt értem, mint ami a szerver Facebook verzióján ment, hogy csilivili tudjafaszom képet, stb.. hanem minimálisan pl. egy nyers szelfi kép egy rendőrrel, és mondom a GPT-nek hogy szerkesszen bele egy üveget a kezembe.
2.png

Természetesen, tudsz. - Egyelőre keress fel engem fórumon privát üzenet formájában, aztán egyeztetünk mindent is. Még mindig fontosnak tartom, hogy ez nem egy önző projekt hanem egy nagy, tényleg egy közösség által létrehozott durranás legyen.
3u.png

Hogyan tudja támogatni a hírlevelünket?
Támogassa adója egy százalékával!! - De most komolyan, ez igaz?! Első cikk és már pénz?
Sajnos muszáj vagyok a jelenlegi tőkém mellett támogatást kérni, hogy tovább fejlesszem ezt a hírportált. Itt gondolok kamerákra, mikrofonokra, vagy akár egy puncimágnes furgonra?!! - Igen!
- Szeretnék egy furgont, de ez mind későbbi!
Figyeljetek, ledobom ide az adataimat de nem kérek semmi ilyesmit tőletek.
Természetesen a támogatók prioritást fognak élvezni különböző rendezvényeimen, stb.. stb..
Hálás leszek!

header-masolat.png
Név: Miles Barrett
Számlaszám: 717550-149165-464894

De most komolyan, ez nem kötelező.

footer.png
footer3.png

header.png

SHERIFF.png

Screenshot-3.png

Kurvára meglepett, hogy a Las Venturas News lehozott minket.
Minap megosztotta a SASD ezt a cikket, amit lehozott ez a hírportál a közösségi média felületére. Eléggé meglepett engem, és főleg Kane bajtársamat. De azóta
nagyon sok üzenetet kapunk, hogy csak a látszat, csak a látszat és semmi más. - Ti tényleg azthiszitek hogy mi ilyen befásult szervezet vagyunk? Nem!
Most jöhetnek a sablon dumák, jajj hát azért beszélek így mert Sheriff vagyok, pedig ez egyáltalán nem erről szól. Mindent megteszünk azért, hogy biztonságban érezzék az emberük magukat mint vidéken - mint a sivatagban.

Elmondom először is az én történetemet, utána pedig pár kérdést teszek fel Dep.Sawyer Kane-nek és Lt. Keantay Gilbert-nek.

westsocial-ca3c13f01dbb458044cc859272bb30e1.png

sheriff1.png

Mint minden átlagos nap, tizenkét óráztunk Kane-el. A műszak felénél körülbelül bementünk vásárolni magunknak egy kis innivalót, mert egyszerűen nem lehet hideg víz nélkül kibírni ezt a borzasztóan szar meleget. Akkor volt ott egy néni, és ő kért tőlünk segítséget. Nem haboztunk, mert nekem a mamám is hasonló - de még rosszabb szituációban volt, mivel sajnos ő még járni is nehezen tudott. Odamentünk, segítettünk. Nem kellett több.
Miért lesz jobb ettől a lelkiismeretem?
Hát ezt ha komolyan valaki felteszi, akkor a közelembe ne jöjjön, mert utálom az ilyen embereket.

sheriff2.png

Most őszintén, mennyien vannak ezzel így? Tízből nagyon max. hat ember. De ezzel mi úgy vagyunk, főleg én hogy az ilyen történetekkel, csakis gyarapodni fognak ezek a dolgot. Ki tudja, hogy lehet valaki isten hívő, és a néni imádkozott értünk. - Aznap este nem haltunk meg. Lehetséges? - Van benne valami, kitudja!
Nem mondom, hogy reggeltől-estig a Bibliát bújom, mert nagyon nem így van.
De tényleg, segítsünk mindenkinek, és nem a mintarendőr beszél belőlem! Ki tudja, mikor leszünk olyan helyzetben mikor mi is elvárjuk ezt másoktól. A segítség jó, és egyszer biztos visszafog jönni.
sheriff4.png

Feltettem már kérdést Lt. Keantay Gilbert-nek, ő pedig lelkesen válaszolt rá.
westsocial-1a3d528338d7341c204dc928bd6ce0a8.png

muuray.png
1. Vezetőként mennyire fontos Önnek, hogy a Deputyk együtt érzően bánjanak az emberekkel?

-Számomra roppant fontos, hogy a beosztottjaim a realitás talaján maradjanak. A SASD mindig is azt a vonalat képviselte, hogy a lakosság érdekeit szolgálja, az akadémia során ezt a betanítást is kapják meg tőlünk.
2. Mennyire büszke a kollégáira, amikor ilyen történetek kerülnek nyilvánosságra?
-Hatalmas büszkeséggel telít el ez a látvány. Ilyenkor általában szoktunk tartani ceremóniát ahol megkaphatják a plusz juttatásaikat is, ez esetben gépjármű és pénzdíj.

3. Mit árul el a csapatáról, amikor egy ilyen helyzetben önkéntesen segítenek valakinek?
-
Ez a fajta mentalitás a tökéletes akadémiai oktatásunknak köszönhetjük. Örülünk neki, hogy összetett csapatunk van, kik segítik az emberek mindennapjait.

sheriff3.png
Nyilván, persze jó barátomnak, Deputy Kane-nek is feltettem pár kérdést.
westsocial-1a3d528338d7341c204dc928bd6ce0a8.png
Deputy Sawyer Kane

1. Miért döntöttél úgy, hogy személyesen segítesz az idős hölgynek?
A szervezet küldetése arra épül, hogy partnerségben dolgozzanak a közösséggel, proaktívan megelőzzék a bűnözést és tisztességesen érvényesítsék a törvényt. Ennek tudatában, az eskümnek hűen szolgálatomnak ezen részét teljesítettem.

2. Milyen reakciót kaptál a nénitől?
Meglepődötten fogadta a felajánlást, ennek ellenére örömmel töltött el, hogy tudtam neki segíteni. Ezek mellett sajnálatosan szomorúságot is éreztem, hogy nem minden Deputy úgy dolgozik, ahogy én, vagy értelmezi úgy a szolgálati kötelezettségét, ahogy azt kellene.

3. Szeretnéd, ha ez a történet másokat is ösztönözzön, hogy segítsenek a rászorulóknak?
Szeretné, ha ez a történet másokat is arra ösztönözne, hogy segítsenek a rászorulóknak?Természetesen! A cikk elkészültének ez az egyik célja is egyben.. részemről.

4. Szerinted hogyan tudna a közösség többet tenni az idősek támogatásáért?

Roppant egyszerű cselekedetek tudnak hatalmas segítséget nyújtani mások számára. Ami nekünk egy homokszemcse az másnak egy hegyoldal. Ha én számára a hegyet tudom eltolni, ami nekem nem megterhetlő, ám legyen. Szívest-örömest.

Remélem kedves drága olvasóim is tanultatok az esetünkből, hiszen ez példaértékű lehetne akár. Nem akarom a harmadik lábam méretet mutogatni ezzel, csak szimplán terjeszteni szeretném a jó cselekedeteket.
Szép vasárnapot kívánok mindenkinek, köszönöm ezt a pár percet! ❤️

footer.png

footer3.png

Utoljára szerkesztve:
Kód:
[IMG]https://i.postimg.cc/BQD94RFq/profile.png[/IMG]
[B][COLOR=white]Felhasználónév[/COLOR]
Re: cikk címe
Kelt.: xxxx.xx.xx[/B]
[HR][/HR]
[FONT=times new roman]Üzeneted szövege[/FONT]
profile.png

Megan Reynolds - Királynő
Re: Ennyire segítőkészek a Sheriffek?! Őszintén, nyíltan egy Deputy szemszögéből
Kelt.: 2026.06.01

Nagyon érdekes, izgalmas cikk lett!

header.png

Nevtelen.png

image.png
Komolyan mondom, mikor megláttam ezt, úgy röhögtem mintha már a világháború óta tartogattam volna. Ennyire hogy lehetnek idióták az emberek komolyan? A csávó azt hitte, hogy milyen menő lesz, vagy tudjamisén. Sajnos ez nem a Kántör Sztrájk, és egyéb ilyen játék hogy minél jobb fegyód van, annál menőbb vagy, vagy nemtudom... - Én nem vagyok nagy gamer. Pár napja az IRS tette ki a dolgokat Face-re, hogy elkaptak egy piti bűnözőt, egy fegyverarzenállal.

A mai nap az IRS igazgatóhelyettesét, Caleb Saidi-t kérdeztem pár dologról.

Nevtelen-1.png

123Nevtelen.png
1. Hogyan zajlik egy ilyen online megfigyelésből induló nyomozás a gyakorlatban, mielőtt házkutatási parancsot kérnek?
Az IRS-nél erre külön képzett nyomozók dolgoznak, akik a rendelkezésre álló információk alapján azonosítják a célszemélyt és elvégzik a szükséges kockázatelemzést. A pontos módszereinket természetesen nem kívánom nyilvánosságra hozni.

Röviden összefoglalva: megvan a célszemély, megtörténik a helyzet értékelése, és amennyiben azt a körülmények indokolják, kezdeményezzük a szükséges intézkedéseket, köztük a házkutatási parancsot is. Ha azonban az idő sürget, vagy fennáll a közvetlen veszély lehetősége, a műveleti szolgálat azonnal megszervezi az elfogást. Ilyenkor nincs idő arra, hogy az akták egyik irodából a másikba vándoroljanak, a közbiztonság és a bizonyítékok megőrzése az elsődleges szempont.

2. Milyen szerepet játszott az együttműködés a San Andreas Sheriff Departmenttel az akció sikeres végrehajtásában?
Az ilyen műveletek sikere elképzelhetetlen a társszervekkel való szoros együttműködés nélkül. Az IRS, a San Andreas Sheriff Department és a Los Santos Police Department között folyamatos az információcsere.

A jelenlegi ügyben a célszemély ellen már aktív elfogatóparancs volt érvényben, amely nem kizárólag ehhez a nyomozáshoz kapcsolódott. A Sheriff Department járőrei sikeresen félreállították a járművet, ellenőrzés során észlelték az elfogatóparancsot, majd azonnal erősítést kértek. Az IRS műveleti osztálya rövid időn belül a helyszínre érkezett, biztosította a területet, körülvette a járművet, és a célszemélyt incidens nélkül kiszállásra, majd őrizetbe vételre szólította fel.

3.Milyen kihívásokat jelent a nyomozók számára a közösségi média és az online platformok folyamatos fejlődése?
Erre egy egyszerű válasz van. Az online platformok és a közösségi média folyamatosan változnak, ezért a nyomozóknak is folyamatosan alkalmazkodniuk kell az új trendekhez és technológiákhoz. Az IRS kiemelt figyelmet fordít a szakmai képzésekre, így munkatársaink mindig naprakész ismeretekkel rendelkeznek. Ennek köszönhetően képesek vagyunk hatékonyan reagálni az új kihívásokra, és sok esetben egy lépéssel a jogsértők előtt járni.

12343.png

Erre is egy egyszerű rövid válasz van: Ha van fegyvered, ne mutogasd a neten, mert rábaszol!

footer.png

footer3.png

• Kedvelés
Reactions: Sleepy