IC:
Sziasztok, helló! Miles vagyok, jelenleg Deputy Sheriff pozíciót töltök be a SASD-nál, de eléggé kritikus ember vagyok és szókimondó, gondoltam egyet már ha lehet élni a szólásszabadsággal akkor mindenféleképpen csinálok egy ilyen hírportált. Nem hittétek volna, hogy pont egy ilyen ny*morék fog ilyen dolgot csinálni, mi?!
OOC:
Helló! Riczu vagyok, a napokbanvégeztem el a technikusi végzettségem informatikából, és most picivel több időm szabadult fel. Más szerverekről lehet ismertek engem Tarajos névről, ott foglalkoztam már nagyobb NS, és DEV projektekkel. Nem vagyok törzsgyökeres szerver tag, talán egy-két éve regisztráltam a szerverre, viszont most kezdtem el fele játszani.
Szeretnék a szerveren egy kisebb közösséget kialakítani, aki a médiában is részt venne, és ez szerintem remek lehetőség a szerver RP-s részének feldobására.
A fő célom ami a legjobban kötelező most, hogy elérjek pár alfórumot itt, mivel eléggé szar lesz egy HSZ-be dobni a cuccokat, nem lesz rendezett és katyvasz lesz.
A topic leginkább IC történésekről fog szólni, és szeretnék több embert is belevonni.
Kérlek vegyétek figyelembe, hogy nekem ez az első ilyenem, és az is a célom, hogy magamat fejlesszem ilyen téren.
Nem leszek hibátlan, lehet lesznek nyelvtani hibák, amit egy ilyen média szerűségű egyetemen egyszerűen utálnák, de kérlek értsétek meg, hogy ez egy mondhatni "homemade" cucc, JA! - a legfontosabb szerintem, hogy kurvára nem AI, meg fiszemfaszom.
DE!!
Az IG élményképek, stb.. - lehetséges AI-al fognak készülni. Erre most nem azt értem, mint ami a szerver Facebook verzióján ment, hogy csilivili tudjafaszom képet, stb.. hanem minimálisan pl. egy nyers szelfi kép egy rendőrrel, és mondom a GPT-nek hogy szerkesszen bele egy üveget a kezembe.
Természetesen, tudsz. - Egyelőre keress fel engem fórumon privát üzenet formájában, aztán egyeztetünk mindent is. Még mindig fontosnak tartom, hogy ez nem egy önző projekt hanem egy nagy, tényleg egy közösség által létrehozott durranás legyen.
Hogyan tudja támogatni a hírlevelünket?
Támogassa adója egy százalékával!! - De most komolyan, ez igaz?! Első cikk és már pénz?
Sajnos muszáj vagyok a jelenlegi tőkém mellett támogatást kérni, hogy tovább fejlesszem ezt a hírportált. Itt gondolok kamerákra, mikrofonokra, vagy akár egy puncimágnes furgonra?!! - Igen!
- Szeretnék egy furgont, de ez mind későbbi!
Figyeljetek, ledobom ide az adataimat de nem kérek semmi ilyesmit tőletek.
Természetesen a támogatók prioritást fognak élvezni különböző rendezvényeimen, stb.. stb..
Hálás leszek!
Számlaszám: 717550-149165-464894
De most komolyan, ez nem kötelező.