Elif Saitchel jelentkezése.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Boti_

Újonc
Március 10, 2024
1
3
image.png

Application Form — Agent Trainee

I. SECTION - PERSONAL INFORMATION
[1.1] Teljes név:
[*] Elif Saitchel
[1.2] Születési dátum:
[*] 23/09/1995
[1.3] Születési hely:
[*] Los Santos
[1.4] Állampolgárság(ok):
[*] U.S
[1.5] Lakcím:
[*] Los Santos/Jefferson Motel/9
[1.6] Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
[*] IGEN[X] | NEM [-]
[1.7] Rendelkezik érvényes fegyvertartási engedéllyel?
[*] IGEN[X] | NEM [-]
[1.8] E-MAIL cím:
[1.9] Önéletrajz:
Az önéletrajznak legalább tíz összefüggő mondatból kell állnia.
[*] Név:Elif Saitchel, U.S állampolgár.Los Santosban végeztem a tanulámányaim és ebben szeretnék elhelyezkedni.Főiskola ahova jártam az a Los Santos University névszerint, ahol Rendészeti Technikum és Jogra jártam amit sikeresen el is végeztem.Tapasztalattal rendelkezem amit a főiskola utolsó két évében gyakorlaton végeztem.Tulajdonságaim amik elősegíthetik a munka gördülékenyem végzését:türelmes vagyok, nem kapkodok el semmit, megfontolt döntéseket hozok, illetve szeretek/tudok is csapatban dolgozni.Motiváció:Az inspiráló szülői példa és a született lehetőségek megbecsülése, ami lehetővé tette számára, hogy segítsen másoknak is.

II. SECTION - LATERAL INFORMATION
[2.1] Miért szeretne az FBI-nál dolgozni?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban.
[*] Tini korom óta nagyon foglalkoztat a rendvédelmi pálya, főleg a nyomozás, illetve ezt tanultam főiskolán, amibe szeretnék elhelyezkedni.
[2.2] Milyen képességekkel és tapasztalattal rendelkezik, amelyek segíthetik az FBI munkáját?
Válaszát részletezze négy darab bő, egész mondatban.
[*]
  1. Nyomozói készségek: Gyakorlati tapasztalattal rendelkezik nyomozói módszerekben és eljárásokban, ideértve a bizonyítékok gyűjtését és elemzését.
  2. Elemzői hátterű: Gazdasági tanulmányokat végzett, így jó képességei vannak az adatok elemzésében és értelmezésében, ami segíthet az ügyek összetett elemzésében és leleplezésében.
  3. Kommunikációs készségek: Kiváló kommunikációs képességei segíthetik az információk hatékony megosztását és együttműködést a különböző szervezetek és szakemberek között.
  4. Jogismeret: Ismeri az amerikai jogrendszer alapjait és az alkotmányos jogokat, ami segíthet az ügyek törvényes kezelésében és az alapvető jogok tiszteletben tartásában.

[2.3] Van-e büntetőeljárásban része, vagy volt-e korábban ilyen eljárásban?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban amennyiben igen..
[*] Nem
[2.4] Van-e olyan kapcsolata, amely akadályozhatja az FBI munkájában való részvételét?
Amennyiben igen, válaszát részletezze hat darab bő, egész mondatban amennyiben igen..
[*] Nem

III. SECTION - OUT OF CHARACTER INFORMATION
[3.1] Hogyan szólíthatunk, hány éves vagy?
[*] Boti
[3.2] Mióta vagy aktív játékosa a WestMTA közösségének?
[*] Még nem nyilt meg :(
[3.3] Mi miatt érzed úgy, hogy a mi köreinkbe szeretnél tartozni?
[*] Mindig a rendvédelmi frakciók tetszettek, ezért szeretnék ide is csatlakozni.S

osem fogott meg az illegál.
[3.4] Hányszor voltál adminjailbe helyezve, illetve kitiltva a szerverről? [KÉP KÖTELEZŐ!]
[*] Nem voltam.
[3.5] Csatolj a névváltásaidról egy képet!
[*] -

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Nico and step

Nico

Kittychino
Fő Globális Moderátor
Január 1, 2023
111
50
Karakter
🇺🇸 Nathan Hayes
image.png

Federal Bureau of Investigation National Academy

Tisztelt Elif Saitchel!

A(z) FBI Humán Erőforrások osztálya megkapta, és feldolgozta jelentkezését.

Értesítjük Önt, hogy jelentkezési űrlapja
sikeres státuszt foglal magába. Az akadémiai felvételi procedúrájával kapcsolatos információkat az elkövetkezendő huszonnégy órában elektronikus levél formájában fogjuk közölni Önnel.

Üdvözlettel,

Special Agent in Charge Kenneth Turner,
Human Resources Branch
Federal Bureau of Investigation, Los Santos Field Office

• Kedvelés
Reactions: step
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.