Application Form — Agent Trainee
I. SECTION - PERSONAL INFORMATION
[1.1] Teljes név:
[*] Elif Saitchel[1.2] Születési dátum:
[*] 23/09/1995[1.3] Születési hely:
[*] Los Santos[1.4] Állampolgárság(ok):
[*] U.S[1.5] Lakcím:
[*] Los Santos/Jefferson Motel/9[1.6] Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
[*] IGEN[X] | NEM [-][1.7] Rendelkezik érvényes fegyvertartási engedéllyel?
[*] IGEN[X] | NEM [-][1.8] E-MAIL cím:
[1.9] Önéletrajz:
Az önéletrajznak legalább tíz összefüggő mondatból kell állnia.[*] Név:Elif Saitchel, U.S állampolgár.Los Santosban végeztem a tanulámányaim és ebben szeretnék elhelyezkedni.Főiskola ahova jártam az a Los Santos University névszerint, ahol Rendészeti Technikum és Jogra jártam amit sikeresen el is végeztem.Tapasztalattal rendelkezem amit a főiskola utolsó két évében gyakorlaton végeztem.Tulajdonságaim amik elősegíthetik a munka gördülékenyem végzését:türelmes vagyok, nem kapkodok el semmit, megfontolt döntéseket hozok, illetve szeretek/tudok is csapatban dolgozni.Motiváció:Az inspiráló szülői példa és a született lehetőségek megbecsülése, ami lehetővé tette számára, hogy segítsen másoknak is.
II. SECTION - LATERAL INFORMATION
[2.1] Miért szeretne az FBI-nál dolgozni?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban.[*] Tini korom óta nagyon foglalkoztat a rendvédelmi pálya, főleg a nyomozás, illetve ezt tanultam főiskolán, amibe szeretnék elhelyezkedni.[2.2] Milyen képességekkel és tapasztalattal rendelkezik, amelyek segíthetik az FBI munkáját?
Válaszát részletezze négy darab bő, egész mondatban.[*]
- Nyomozói készségek: Gyakorlati tapasztalattal rendelkezik nyomozói módszerekben és eljárásokban, ideértve a bizonyítékok gyűjtését és elemzését.
- Elemzői hátterű: Gazdasági tanulmányokat végzett, így jó képességei vannak az adatok elemzésében és értelmezésében, ami segíthet az ügyek összetett elemzésében és leleplezésében.
- Kommunikációs készségek: Kiváló kommunikációs képességei segíthetik az információk hatékony megosztását és együttműködést a különböző szervezetek és szakemberek között.
- Jogismeret: Ismeri az amerikai jogrendszer alapjait és az alkotmányos jogokat, ami segíthet az ügyek törvényes kezelésében és az alapvető jogok tiszteletben tartásában.
[2.3] Van-e büntetőeljárásban része, vagy volt-e korábban ilyen eljárásban?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban amennyiben igen..[*] Nem[2.4] Van-e olyan kapcsolata, amely akadályozhatja az FBI munkájában való részvételét?
Amennyiben igen, válaszát részletezze hat darab bő, egész mondatban amennyiben igen..[*] Nem
III. SECTION - OUT OF CHARACTER INFORMATION
[3.1] Hogyan szólíthatunk, hány éves vagy?
[*] Boti[3.2] Mióta vagy aktív játékosa a WestMTA közösségének?
[*] Még nem nyilt meg [3.3] Mi miatt érzed úgy, hogy a mi köreinkbe szeretnél tartozni?
[*] Mindig a rendvédelmi frakciók tetszettek, ezért szeretnék ide is csatlakozni.S
osem fogott meg az illegál.[3.4] Hányszor voltál adminjailbe helyezve, illetve kitiltva a szerverről? [KÉP KÖTELEZŐ!]
[*] Nem voltam.[3.5] Csatolj a névváltásaidról egy képet!
[*] -
Utoljára szerkesztve: