Cartel De Sinaloa Frakció megpályázása.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Renexis

Újonc
Március 3, 2024
1
0
Karakter
Burislow Renegan
image.png.dcbe29498d100b068c31014571c1f053.png

Mi is az a Cartel?
A Cartel de Sinaloa avagy Sinaloa-kartell egy 1989 ben megalapuló bűnbanda ami mára a világ legbefolyásosabb szervezete lett. Rengeteg tagjuk van illetve a világ minden táján megtalálhatóak. Említésre méltó hogy nagyon brutális kivégzéseket visznek végre nap mint nap. Még a politikában és a hadseregben is aktívan résztvesznek a beépült embereik, így nagyon kicsi az esély hogy elvesztik a hatalmat az alvilág felett. Legfőbbképp droggal foglalkoznak, árusítják, készítik. A fekete kereskedelem minden ágazatában jelen vannak. Leginkább Mexikóban tevékenykednek, de a világ bármely pontján vannak embereik.

IC Részleg.

htZYOUQ.png

Name: Damien Alfonzo
Hair color: Original:Brown
Eye color: Brown
Height, body weight: 180 cm, 73 kg
Origin: Mexican

DESCRIPTION: Agresszív, nem fél semmitől és senkitől, mindent megtesz hogy elérje a célját, ebben nem tudja megakadályozni senki.

Karaktertörténet.

Mexikóban születtem Damien Alfonzo néven 1996. novemberében. Anyám egyedül nevelt mivel apámat még kiskoromban lecsukták nagymennyiségű drogárusításért. Nem mondom,rossz volt apa nélkül felnőni de egy idő után már megszoktam. Ennek ellenére ugyanolyan gyermekkorom volt mint bárkinek Mexikóban, nem szenvedtünk semmiben hiányt, mondhatni mindenünk megvolt a boldog élethez. Rengeteget voltam kint az utcákon más gyerekekkel, egész nap kint fociztunk, bicikliztünk és még sok marhaságot amire jó lesz emlékezni időskorban. Anyámnak sok mindent köszönhetek mivel ő nem dobott el hanem inkább felnevelt egyedül és ezért nagyon is hálás vagyok neki. Körülbelül 18 éves lehettem amikor belecsöppentem Mexikó alvilágába. Egyszerre csöppentünk bele az összes barátommal akikkel még régen az utcákon játszottunk és hülyeségeket csináltunk, de legalább megtaláltam a választ amit mindig is kerestem, hogy apámat miért és kik vitték el, mivel anyám nem mesélt semmit se. 20 éves koromban beléptem a *De Lopez* szállító cégbe ami persze nem volt tiszta de nem volt olyan személy aki az utunkba tudott volna állni. Ebben az időszakban nem nagyon bíztak meg bennem mivel új voltam, én voltam a kezdő és féltek hogy beköpöm őket. Hamar bebizonyítottam hogy erről szó sincs és teljes mértékben meg lehet bennem bízni. Ez az időszak volt a legjobb az életemben mivel mi uraltuk egész Mexikót és a világ minden táján volt befolyásunk. Minden jól is ment addig amíg az El Chapo el nem kezdett haldokolni. Ekkor már én voltam a Los Antrax vezetője ami egy félkatonai szervezet volt. Az El Chapo által kijelölt ember kiiktatása illetve védelme volt a feladatunk. Abban az időszakban rengeteg drogot illetve fegyvert adtunk el, innen is látszódott hogy a Chapo milyen jól vezette az addigi szervezetet. Volt egy-két nézeteltérés a hatósággal de ezek nem húzódtak sokáig mivel mi uraltuk ezeket a szerveket is. Mi diktáltunk mindent, és a hatóságnak semmi beleszólása sem volt. Nem sokáig tartott a jó élet mivel az El Chapo elhunyt és így a szervezetnek nem volt vezetője. Én vettem át a vezetését a cég és az alvilág felett. Nem hagytam hogy egy ekkora trauma eltüntesse az egyik legnagyobb befolyásos szervezetét a világról. A cég nevét átváltottam *El Proveedor* névre apám emlékére és tiszteletére mivel életfogytiglant kapott a börtönben. Mai napig hatalmasatt fejlődtünk az alvilágban és most sincs olyan szervezet vagy akárki aki megtudna minket állítani. A terveim között van hogy egy ugyan olyan erős és magabiztos szervezetet építsek fel ami régen volt, és tudom hogy ez nem elérhetetlen.

Tagfelvétel menete.

Az *El Proveedor* szállítói cég sofőröket keres magas fizetéssel,érdeklődni a következő telefonszámon lehet:... . Szóval én hanyagolni szeretném ezt az északi benzinkutas tagfelvételt. Miután kissé a bizalmunkba férkősztek és úgy érezzük akkor bevezetjük őt/őket a cég sötétebb oldalába. Innentől kezdve csak CK-után léphet ki a frakcióból, nincs kivétel.

Célok.

A célom az hogy egy RP-s környezetet teremtsek illetve egy jó közösséget kialakítani a frakción belül. Átszeretném venni az uralmat az alvilág felett, itt nem darálásra gondolok, illetve behálózni és írányítani az egész várost. A terveim közt van hogy hatalmas drogtanyákat hozzak létre illetve hogy felélesszem a szerver ezen részét mivel valljuk be hogy a drogok szinte eltüntek a szerverről.

Miért én?/Miért ne én?
Amit elkezdek, azt mindig végig csinálom, elszánt vagyok, aktív, és kompetens. Ezek mellett néha kreativitás hiányban szenvedek, de ezt a mellettem álló leaderek mindig tudják kompenzálni, ahogy most is. Ezen próbálok fejleszteni, és javítani

Frakció hierarchikus felépítése.

Az egész rendszer 6 rangból fog állni.
Novato-Soldado-Sicario-Capo-Lugartenientes-Jefe

Novato, ő az új srác, aki követi a Sicariok utasításait, a Soldadokkal együtt.

Soldado, a Sicariok alá van beosztva, szintén követi az utasításokat, nagyrész azt figyeli, hogy ki nem a kartelltől vásárolt anyagot teríti.

Sicario, ő kap egy kisebb csapatot, amelynek a tagjaiból ,,gyilkológépet" nevel. A csapatában 1 Soldado, és 3 Novato tartozik.

Capo, ő a közvetlen kapcsolat a kartell vezetőivel és a dolgozóival. 2 Sicario tartozik hozzá, főként nekik osztja ki a feladatokat.

Lugartenientes, elég rég óta dolgozik a kartellnek, az évek során a Jefe bizalmába férkőzött, ő felel az Antrax munkájáért.

Jefe, ő a fej, a főnök, bárhogyan nevezzük az egész kartellt ő irányítja, az egész maffiát.

OOC Részleg.

Kevin vagyok 18 éves, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élek, egy kisebb városban. Internetes platformokon Rexonnak szólítanak az IG nevemből adódóan,
így ez már a becenevemmé vált. Egy átlagos családban élek. Három éves Szakképző végzős diákja vagyok, két idegen nyelvet is tanulok a suliban.
Angolt már 8-9 éve, németet pedig kilencedik osztályban, de nagyon nem szeretem, nem nekem való az a nyelv. Kedvenc sportom a a kosárlabda.
hármas-négyes tanuló vagyok. Hobbim a hegesztés. Szabadidőmben általában elszoktam menni inni a haverokkal vagy csak úgy sétálni, kocsikázni
és természetesen számítógépezem.
Leginkább MTA-zni szoktam, esetleg GTA 5 vagy Valorant is szóba jöhet. Role-Play szervereken már 5-6 éve játszom.
Nagyon régóta használom a Discord,TeamSpeak alkalmazást, nap mint nap itt beszélgetek a spanokkal.
A Discordon való tevékenykedés is a mindennapi tevékenységeim közé tartozik.

iroo

ceo of fórum
Very Important Person
December 2, 2022
169
225
Karakter
Archie Colon
hi.

Nekem maga a frakció leírás mondhatni tetszik legalábbis rövid és lényeg benne van.
Karaktertörténetbe bele se olvastam hosszú és felesleges a pályázatba max egy karaktertörténet topicba elférne de még oda is hosszú.

Tagfelvét nincs különösebb bajom

Célok kicsit furi nekem
Mármint ahogy elolvastom csak az jön le hogy ti is akartok egy illegált de olyat ami már minden szerveren megtalálható volt legalább 50x.
Sokkal egyedibb lenne ha mondjuk az egésznek lenne egy legális része is ami be van jelentve stb és erről tudnánk meg többet.

Illetve még formázás is sokat segítene a pályázaton szerény véleményem szerint.

de glglgl

onesail

Újonc
Very Important Person
Augusztus 21, 2022
12
10
Karakter
Mazhar Akonoki
hello,
számomra nem tiszta ez, hogy 24 évesen hogy szeretnél egy cartelt vezetni. Túl fiatal a karakter, kevés tapasztalttal rendelkezik ahhoz, hogy az egészet átlássa, egy 24 éves karakter inkább egy bandát tudna alapítani, de egy karterhez, egy biztos legális cég kell és egy nagy életút, sok munkával. Hiába lehet az apukád bárki, akkor sem lennél képes a feladatra. Illetve nekem ez nem tűnik egy összetett kartel-nek, de sok sikert. Amennyiben kicsit átfogalmaznád, újragondolnád a karaktered és a tagfelvételnél tényleg időt kéne eltölteni fuvarosként, és amennyiben az adott illető bevállalna ilyen-olyan nem túl legális fuvarokat stb... abban az esetben támogatlak!
De nekem ez a fiatal életút teljesen más irányba viszi az egész pályázatot, és a Maffia komolyságát.

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
Hello, hát amiket eddig leírtak hozzászólásban, azt nem fogom mégegyszer leírni, nekem is hasonló a véleményem, annyi plusszal hogy a karaktertörténetet másképp kellene megfogalmazni, mert egy karaktertörténetet általában úgy írnak meg mintha egy teljesen másik személy mesélné el az egész karakternek az életét, itt viszont maga a karakter meséli el a történetét. Ha most nézünk tegyük fel egy történelmet mint tantárgy, ott se maga Napóleon írja le hogy épp ezt csináltam meg úgy csináltam a könyvbe, hanem egy teljesen másik szemszögből írják le hogy mégis mit csinált. Remélem a hasonlat jó volt és tudtam ezzel segíteni.
Meg ez az alap szöveg hogy a világhírű meg hogy mindent is ural, meg maffia vezérként nem fél semmitől, ez már nagyon alap szöveg, lehetne egyedibbet kitalálni.

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Szia,

a vezetőség átolvasta pályazatodat, és közös megegyezés alapján a pályázat elutasításra került.

Személyes megjegyzés: Több helyen sem reális amit leírtál, ha szeretnéd kifejtem neked privát üzenetben a problémákat. Gondold át ezt az egészet és írj egy újabb pályázást.

• Kedvelés
Reactions: Alberto
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.