IC ADATLAPTeljes neve: Caleb Whitmore
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2000.12.02.
Születési hely: Los Santos Hospital
Életkor: 25
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1128355
Los Santosban születtem és nőttem fel egy átlagos középosztálybeli családban. Gyerekkorom óta érdekel a rendőri hivatás, azonban sokáig bizonytalan voltam, hogy ezt a pályát szeretném-e választani. Az érettségi elvégzése után újságírói képzésen vettem részt és ott is végeztem, diplomát szereztem. Több különböző munkakörben is kipróbáltam magam, dolgoztam már étteremben, építkezésen segítettem és egy magazinnál is dolgoztam. Jelenleg nincs munkahelyem, mivel elhatároztam, hogy szeretném megpróbálni a rendőr akadémiát. Az elmúlt években igyekeztem fejleszteni a fizikai állóképességemet, a fegyelmemet és a probléma megoldó képességemet, hogy felkészülten vághassak bele a rendőri pályába. Nyugodt, nyitott, barátságos és határozott személynek tartom magam.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ X ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Lőrinc (Lölő), DC: buza.lorinc)
Életkorod: 17
Játszott percek a szerveren: 924
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Naponta feltudok lépni 1-2 órát, van amikor többet is akár.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Jelenleg 11. osztályos gimnazista diák vagyok. Nagyon érdekel a motorsport és a média világa is. Hobby-ból szoktam videót/képet szerkeszteni. Lassan 6 éve játszom rp szervereken, leginkább Seemta-n játszottam a legtöbbet, Lv-n voltam is a Sheriffségben kb 4 hónapot. Kissé csendesebb, de barátságos, nyitott és kedves személynek tartom magam.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen. Voltam External V3-on rendőr és Seemta LV-n is, a Sheriffségben kb 4 hónapot.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2025 eleje óta játszom itt, voltam már ebben a frakcióban (LSPD), de időhiány miatt az akadémiai időszak alatt kiléptem.
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Caleb Whitmore
Dátum: 2026.09.24.
Caleb Whitmore
Dátum: 2026.09.24.