BMW F10 Vérfrissités

Kamikazee

Újonc
Június 24, 2026
12
2
Karakter
Aiden Henry
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Aiden Henry >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< BMW M5 F90 >

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
< Szerintem elavúlt már az F10 és jobban mutatna a szerveren egy újabb modell a helyébe,erre lehetnének variánsok is. >

• Kedvelés
  • Fire
Reactions: Szilva és Buntold
Én nem feltétlen cserélném le az F10-nek a kinézetét, szimplán egy variáns jól passzolna hozzá.

Én nem feltétlen cserélném le az F10-nek a kinézetét, szimplán egy variáns jól passzolna hozzá.
Az a baj,az F10-re milyen variánst akarasz?Nem nagyon lehet ezt a formát vaditani,meg nem is kell annak idején szép volt jó volt,de már régi lett.Jöhet a helyére valami új.

Egy ilyen optikai fejlesztéssel a mai napig szerintem megállja a helyét az utakon, nem minden kocsiból kell a legújabb.

images.jpg

Nem tetszik ez az ötlet. Így az autó túlságosan modernné válna, és szerintem már egy újabb F10-es hatását keltené. A jelenlegi modell sokkal jobban illik a szerver stílusához. Ha ezt lecserélnék, egyre több 2026-os kinézetű autó jelenne meg a szerveren, ami szerintem nem odaillő. Emiatt nem támogatom az ötletet.

• Kedvelés
Reactions: SosaBaby
Nem tetszik ez az ötlet. Így az autó túlságosan modernné válna, és szerintem már egy újabb F10-es hatását keltené. A jelenlegi modell sokkal jobban illik a szerver stílusához. Ha ezt lecserélnék, egyre több 2026-os kinézetű autó jelenne meg a szerveren, ami szerintem nem odaillő. Emiatt nem támogatom az ötletet.
Miért nem illő szerinted a szervere egy új autó?2026-ban?A szerver nem a 2000 évek elején játszódik,se nem a 90-es években,tökéletesen illene szerintem,valamint egy szép modell is lenne,szép az F10 is,de már kiment a divatból már a valóságban se nagyon látsz,F90-et már inkább.Nem kell mindenhez foggal körömmel ragaszkodni,mert nosztalgikus,vagy mert "régi és jól megvolt csinálva".Kellenek az új dolgok is.Szépen illene az új BMW-k mellé.

Utoljára szerkesztve:
Szerintem egy egészséges módon tartja a szerver a BMW-ket.
Vannak frissek - újak, vannak a régiek E34, például.
És vannak azok mint az F10 - E60 korabeliek.

Attól mert 2026-ot írunk a valóságban sincsen mindenkinek új autóra pénze.
Most azt, hogy te mennyit látsz belőle az utcán az egy dolog, valószínűleg McLaren sem jön veled minden nap szemben.
Ez egy karakteres autó, aminek van lelke, örülök is neki, hogy nem minden ember ezzel rohangál.

Miért nem illő szerinted a szervere egy új autó?2026-ban?A szerver nem a 2000 évek elején játszódik,se nem a 90-es években,tökéletesen illene szerintem,valamint egy szép modell is lenne,szép az F10 is,de már kiment a divatból már a valóságban se nagyon látsz,F90-et már inkább.Nem kell mindenhez foggal körömmel ragaszkodni,mert nosztalgikus,vagy mert "régi és jól megvolt csinálva".Kellenek az új dolgok is.Szépen illene az új BMW-k mellé.
Ez a topic nem arra szolgál, hogy itt veszekedés vagy személyeskedés alakuljon ki. Mindenki nyugodtan elmondhatja a saját véleményét, de tartsuk tiszteletben egymást, és fogadjuk el, ha másképp látja a helyzetet. Ennyi a lényege.

Szerintem egy egészséges módon tartja a szerver a BMW-ket.
Vannak frissek - újak, vannak a régiek E34, például.
És vannak azok mint az F10 - E60 korabeliek.

Attól mert 2026-ot írunk a valóságban sincsen mindenkinek új autóra pénze.
Most azt, hogy te mennyit látsz belőle az utcán az egy dolog, valószínűleg McLaren sem jön veled minden nap szemben.
Ez egy karakteres autó, aminek van lelke, örülök is neki, hogy nem minden ember ezzel rohangál.
Igy van,rendben vannak a BMW-k szerintem is,de én úgy gondolom hogy az F10-re jöhetne vérfrissités,mivel van 2 régi M5 széria már az E60 és az E34.És ne hasonlitsunk már össze egy BMW-t egy McLaren-el. : D