Jelentkezési lap:
Neved (Valós + InGame):
Szabó Barnabás, Jackson Morales
Életkorod:
16
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kitiltva, a szerverről? (UCP képet mellékelj!)
Egyszer sem, hisz a szerver még nem nyilt meg.
Hány játszott perccel rendelkezel? (UCP képet mellékelj!)
0
Miért szeretnél Adminsegéd lenni?
Mivel szeretnék valamilyen pozícióban elhelyezkedni a szerveren, és úgy vélem, hogy ez az a pozíció amihez nem kell annyi idő mint pl egy adminnak, illetve a kellő tapasztalatom is megvan hozzá szerintem.
Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata az adminok segítése, ahogy a nevében is szerepel, ez annyit takar, hogy a játékosok kérdéseivel nem az adminnak kell törődnie, hanem az adminsegédnek. Illetve ha szabálytalanságot észlel, akkor adminsegéd chaten tudja jelezni azt az adminoknak.
Miért pont téged válasszunk, miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Úgy vélem, hogy megvan a kellő tapasztalatom ehhez a poszthoz, mivel már lassan 7 éve RP-zek. 16 évesen elég értelmesnek tartom magamat, illetve időm is szorulna a feladatom elvégzéséhez. Jól kijövök társaimmal, szeretek csapatban dolgozni.
Írj három-három darab pozitív illetve negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: segítőkész vagyok, szeretem a csapatmunkát, szabálykövető vagyok.
Negatív: kissé hanyag tudok lenni, szoktam káromkodni, és néha nem feltétlen a helyes módon fejezem ki ha nem tetszik valami (bár ezen már javítottam sokat)
Szeretnél későbbiekben Adminisztrátor lenni?
Amennyiben igen, miért?
Későbbiekben elképzelhető, mert számtalan helyen voltam admin, és az egy külön "életérzés" tud lenni, ha valaki rendesen csinálja.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit volnál hajlandó az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Napi hétköznap 3-4 órát, hétvégén kb egész nap, és ebből a felét, háromnegyedét erre szánnám.
Mit mutatnál be a szerveren egy kezdő játékosnak? (Legalább 3 helyszínt írj, válaszodat indokold.)
Bemutatnám neki a városházát, hiszen az iratokat kiváltani, munkát felvenni ott tud. Másodszorra bemutatnám neki az autókereskedést, mivel a későbbiekben ott tud majd autót venni. Utoljára bemutatnám neki a plázát, hiszen itt tud venni a karakterének számtalan tárgyat.