Arúszállító keresési lehetőség.

Lrxx

Barangoló
Támogató
Augusztus 28, 2026
30
38
Karakter
Jens Mikhailov
westlogomanager.png

InGame neved:
► Jens Mikhailov◄

Ötleted:
► Áruszállítónál lokációra való keresési lehetőség. Az ötletem az lenne az áruszállítós/csomagszállításos melóhoz, hogy lehessen lokációra keresni. ◄

Megjegyzés:
► Csatolom képben pirossal jelölve, hogy mire gondolok: ◄​

Ezzel az a baj, hogy akkor a “jó címeket” mindenki elkapkodná, nekem is megfordult a fejemben de be kellett látnom, hogy nem egy fain ötlet így én nem támogatom.
Mondasz valamit koléga, ígyis ugyanaz a szitu. De bár ha elfogynak a csomag autómatás fuvarok és kell házalni így bár nem kell végig görgesd az egészet hogy 40 csomagot összeszedj Temple, Palomino, Prickle Pine, Creek kört tudj menni. Úgyhogy én támogatom!

• Kedvelés
Reactions: kapyez
Mondasz valamit koléga, ígyis ugyanaz a szitu. De bár ha elfogynak a csomag autómatás fuvarok és kell házalni így bár nem kell végig görgesd az egészet hogy 40 csomagot összeszedj Temple, Palomino, Prickle Pine, Creek kört tudj menni. Úgyhogy én támogatom!
Valóban, viszont akkor meg mindenki ugyanazokra ugrana rá folyamatosan, és a végén az lenne, hogy a legtöbb ember csak ezeket a címeket vinné. Bár ez attól is függ, hogyan van megírva a script, illetve milyen időközönként adja a címeket. Ha viszonylag lassan, akkor idővel kihal a legtöbb jó cím, és ezekre szó szerint vadászni kell majd. Ez az én meglátásom.

Nem mondom, hogy nem frusztráló mindig átgörgetni az egészet, de így legalább el tudsz kapni egy neked megfelelőt, mert sokan csak felületesen nézik, és nem veszik észre. Viszont ha rászűrünk, akkor szerintem ez egy nagy szívás lenne.

• Kedvelés
Reactions: Kicsikovax
Nem támogatom. Mindenki direkt ugyanarra a csomagpontra vinné az összes csomagot , ezáltal bebuggolna a script. (Nem dobja fel azt a címet /nagyon keveset dob be belőle) Ami szerver restartig nem oldódik meg.