Arthur Thomas Adminsegéd jelentkezési lapja!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Jordan99

Újonc
Február 25, 2024
4
3
25
Pécs
Karakter
Arthur Thomas
image.png

Jelentkezési lap:

Neved (Valós + InGame):

<Valós: Jordan InGame: Arthur Thomas>

Életkorod:
<25>

Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kitiltva, a szerverről? (UCP képet mellékelj!)
<Nem voltam.>

Hány játszott perccel rendelkezel? (UCP képet mellékelj!)
<->

Miért szeretnél Adminsegéd lenni?
<Szerettem mindig is más játékosoknak segíteni, és szerintem egy adminsegéd vagy egy adminisztátor feladata erre a legalkalmasabb, illetve már más szervereken is megfordultam mint adminsegéd, és ott is teljes mértékben lekötött.>

Mi az Adminsegéd feladata?
<A játékosoknak megválaszolni az adott kérdéseket, ezzel segítvén az adminisztrátorok feladatát, és nem utolsó sorban a szabályzat teljeskörű ismerete.>

Miért pont téged válasszunk, miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
<Nem mondanám, hogy bármiben is különb vagyok a többi jelentkezőtől, viszont amit talán ki tudok emelni az az életkorom, illetve a tapasztalat amit más szervereken szereztem.>

Írj három-három darab pozitív illetve negatív tulajdonságot magadról.
<Ezzel mindig gondban vagyok, hiszen fogalmam sincsen mi a negatív vagy a pozitív tulajdonságom, de megpróbálom most a lap kedvéért odatenni magam. Negatív: Türelmetlen,Makacs,Néha ingerült. Pozitív: Barátságos, Kitartó, Könnyen alkalmazkadó. Talán ezek azok amiket el tudok mondani, viszont ha felvételt nyerek akkor úgy is megtapasztaljátok milyen ember vagyok.>

Szeretnél későbbiekben Adminisztrátor lenni?
Amennyiben igen, miért?

<Nem zárom ki ennek a lehetőségnek az eshetőségét.>

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit volnál hajlandó az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
<Hétköznapokon nekem az esti órák lennének az alkalmassak, mivel én a Magyar Honvédségnél szolgálok így a hétköznapok igen zsufoltak, viszont ha fent vagyok akkor természetessen tudom csinálni is az adminsegéd feladatokat. Hétvégén azért ennél jóval többet itt tudok lenni.>

Mit mutatnál be a szerveren egy kezdő játékosnak? (Legalább 3 helyszínt írj, válaszodat indokold.)
<Első és legfontosabb a Városháza, hiszen itt tudjuk kiváltani az okmányokat amik elengedhetetlenek a hétköznapi életben illetve a munkát is itt tudjuk fel venni, szóval ennél jobb kezdés szerintem nincsen. Másodjára folytatnám a Kórházzal, hiszen ha valamilyen úton módon karakterünk meghal akkor itt fogunk éledni, illetve itt találjuk a Mentősöket akiknek a munkája sokszor nagyon hasznos nekünk. Harmadik volna az Autókereskedés hiszen mindenki szereti az autókat, egyszerűbbé teszi A-B-be való eljutást. UI.: Ezt természetessen OOC egy kezdőjátékosnak sokkal színvonalasabban mutatnám meg, itt most lényegretörő tömör válaszokat adtam.>

• Kedvelés
Reactions: Alba

Bence

Adminsegéd Vezető.
Manager
Július 6, 2023
104
43
22
Budapest
Karakter
Enzo Morelli
Szia Jordan, a vezetőség átolvasta a lapodat, és arra a döntésre jutottunk hogy elfogadjuk.

TeamSpeak 3 meghallgatással kapcsolatban kérlek keress fel privát üzenetben itt fórumon.

• Kedvelés
Reactions: Jordan99 and Darki
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.