Albaniish Maffia Frakció pályázása (Albán Maffia)

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
8DZ0ozt.png

Albaniish Maffia
IC RÉSZ:
Mg3HY27.jpeg
Albaniish Maffia Bemutatása:
Az Albaniish Maffia alvilágában a hatalom mindig is igyekeznek a legjobbat kihozni magukból. Ebben a világban Alberto Blanco az egyik legbefolyásosabb maffiafőnök, aki félreállította minden konkurensét és most ő az irányítója a szervezetnek. Kaden Blanco a főnök jobbkeze, aki mindig készen áll, hogy végrehajtsa a főnök akaratát és biztosítsa a szervezet stabilitását. Kaden intelligens, ravasz és hűséges az Albaniish Maffia felé, amiért Alberto nagyra értékeli őt. Alberto és Kaden mindig az előre gondolkodás és a stratégiai gondolkodás alapján cselekszenek, hogy megakadályozzák a riválisokat és fenntartsák a szervezet stabilitását. Minden egyes döntésüket alaposan mérlegelik, és csak akkor lépnek, ha biztosak abban, hogy az előnyükre válik. Az
zzrjH1u.jpg
Albaniish Maffia tagjai köztiszteletben állnak, és azt vállalják, hogy mindent megtesznek a szervezetért. Az embereikre számíthatnak, és a hűség és az összetartás mindig az elsődleges fontosságú. A maffia tagjai igyekeznek folyton fejleszteni magukat a fegyverekkel és technikával, és igyekeznek a legjobb módszereket használni a bűnözői tevékenységük elrejtésére, persze néha nekik sem jön össze minden, volt már elég sok bukásuk. Az Albaniish Maffia mindig készen áll az új kihívásokra, és mindent megtesznek, hogy az életüket könnyebbé és jobbá tegyék. Összefoglalva, az Albaniish Maffia egy erős és befolyásos bűnszervezet, amelynek vezetői, Alberto Blanco és Kaden Blanco, nagyon intelligensek és stratégiai gondolkodásúak. Az embereikre számíthatnak, és a hűség és az összetartás az elsődleges fontosságú a szervezetben.

4nffXzg.jpg

Alberto Blanco Története:

Alberto Blanco mindig is kitűnt az intelligenciájával és a kitartásával. Már fiatalon látszott rajta, hogy nagy ambíciói vannak, és ezeket az ambíciókat az élet minden területén kitartóan követte. Az Albaniish Maffia tagjaként nagyon hamar felkapaszkodott a ranglétrán, és végül az egyik legfontosabb vezetője lett a szervezetnek. Alberto Blanco mindig is szoros kapcsolatot tartott testvérével, Kaden Blancoval. Amikor Kaden Blanco is csatlakozott az Albaniish Maffiahoz, Alberto Blanco nagyon örült, hogy együtt dolgozhatnak a szervezetben. Kaden Blanco nagyon hasznos tagja lett az Albaniish Maffiának, és a testvérek együtt dolgoztak azon, hogy az Albaniish Maffia még erősebb és befolyásosabb legyen. Alberto Blanco életének egyik nehéz időszaka az volt, amikor szülei elváltak. Ez nagyon nehéz volt számára, és nagyon keményen kellett dolgoznia azért, hogy átvészelje ezt az időszakot. De Alberto Blanco nem adta fel, és továbbra is követte az álmait és ambícióit.
diosliY.jpg
Végül Alberto Blanco és Kaden Blanco együtt dolgoztak azon, hogy az Albaniish Maffia tovább erősödjön, és a szervezetnek sikerült megszereznie még nagyobb hatalmat és befolyást az alvilágban. Alberto Blanco és Kaden Blanco mindig is szoros kapcsolatot tartottak egymással, és együtt dolgoztak azon, hogy még sikeresebbek legyenek az életben. Összességében Alberto Blanco és testvére, Kaden Blanco, az Albaniish Maffia tagjaiként nagyon sikeresek voltak, és mindig kitartottak az álmaik és ambícióik mellett. Az élet kihívásai sem álltak útjukba, és mindig keményen dolgoztak azért, hogy elérik a céljaikat.

OOC RÉSZ:
Bemutatkozás:
Sziasztok! Dominiknak hívnak 17 éves vagyok, jelenleg itt élek Magyarországon, de alapból Ukrajnai vagyok (Kárpátaljasi), csak sajnos a háború miatt ki kellett hogy jöjjek. Itt vagyok már több mint 1 éve már Magyarországon és már itt is tanulok a Lukács Sándorban, ez egy szakgimnázium és jelenleg mechatronikai technikus vagyok, majd később tervezek menni egyetemre ha sikerül és ott pedig Mechatronikai Mérnöknek mennék. Már több mint 5 éves tapasztalatom van az mta-ról és az ilyen frakciókról, igyekszem mindig a legjobbat kihozni magamból hogy egy igazán igényes frakció és hogy sikeres frakció legyen majd.

Frakcióval kapcsolatos terveim:
A frakcióval kapcsolatos tervem az lenne hogy nem mennénk rá nagyon a rablásra, ha lenne is rablás, akkor is max ilyen hetente egyszer vagy kétszer, de az is úgy lenne hogy hosszas tervezés után lenne csak. Ha Rabolnánk is akkor is arra mennék ki a végére hogy ne legyen semmilyen lövöldözés, hogy minnél jobban és barátibban megtudjuk oldani a dolgokat, persze ha olyan jön közbe ami veszélyezteti a tagokat, akkor bele megyünk a lövöldözésbe.
Igyekszem majd minnél több rpket össze hozni, hogy nagy rendezvényeket rendeznénk mint pl lenne egy hatalmas tuning találkozó ahol csak illegális személyek lennének és egy ilyen kereskedési központot hoznánk létre ami tegyük fel csak hetente egyszer lenne az is csak 1 órán át, vagy egy picivel több, és akkor ott lenne fegyverkereskedelem meg ilyenek, de úgy menne az egész hogy senki nem nagyon ismerné senkit, szóval teljesen biztonságos lenne az egész, külön szabály lenne erre a helyre.
A frakció inkább a túszejtésekre mennének, de ott is úgy hogy minimum 5-6 túsz legyen, és egy rablásnál úgy lenne hogy ha valamit kérünk, akkor azért 1 túszt elengednénk tegyük fel, és ez addig lenne míg nem jövünk ki a végén jól. Röviden ennyi amit így el terveztem.
Ja és még annyi hogy Kaden lenne az alleader ha megkapjuk a frakciót.
Túl sok rangot nem tervezek a frakcióba, nem nagyon lenne túl nagy különbség köztük, lenne egy Be nem avatott, ő még nem fog tudni semmiről, egy egyszerű kereskedő lenne aki ért jól a kocsikhoz, stb... Utána lenne egy olyan aki már be lesz avatva, viszont nagyobb akciókhoz még nem csatlakozhat, ő már rabolhat társakkal, de a legnagyobb feladata az lenne hogy szállítson nekünk fegyvereket és kereskedjen velük és abból tudna pénzt szerezni majd, meg majd a 20%-t megkapná. Utána lenne még egy rang aki már csatlakozhat nagyobb akciókhoz, de még mindig kell szállítania és kereskedni, viszont ő már csak 10%-ot kap, mert a rablásból fogja majd kapni a pénz nagyrészét. És utána pedig lenne a következő rang, akinek már szállítani nem kell, csak nagyobb rablásokon legyen, utána már csak két leader rang lenne ami az egyik a fő leader lenne, a másik pedig az alleader. A rang nevek még nincsnek teljesen készen mert még vannak rajta pár változtatások, meg még ez az egész feladatos dolog is lesz változtatva a jövőben majd, de ezt már csak akkor fogjuk tudni változtatni ha megnyit a szerver, mert majd a szerverhez fogjuk igazítani a feladatot.

Rangok/Feladatok:
DvXcR7n.png

Tagfelvétel menete:
Az alapvető követelmények csak annyik lennének hogy minimum 15 éves legyen, legyen legalább 2 év mta tapasztalat, normális mikrofon és minimum egy ilyen napi 2-3 óra aktivitás. A maffia ooc tagfelvétele az úgy lenne hogy elsőnek is fórumon kellene kitölteni egy nagyon kis lapot hogy megfelel-e a követelmények és emailben küldenénk neki egy üzenetet hogy majd amikor lesz a rendezvény akkor jöjjön fel tsre. Az IC rész az úgy lenne hogy a kocsi szerelésről és tuningolásáról kérdeznénk ,mivel a maffia is inkább a kereskedés felé fog menni, persze lesznek majd becsapós kérdések, és ha itt jól csinálták, utána ha itt jól válaszolt akkor tsen kérdeznénk tőle pár dolgot, hogy meséljen magáról egy pár dolgot, akkor kérünk tőle egy ucpt, hogy megnézzük hogy mennyire szabálytalankodot a szerveren, volt-e banja vagy milyen jailjei voltak. Utána ha itt is megfelelt, akkor megkérdeznénk tőle hogy miért ezt a maffiát választotta, akkor mi lenne a terve a maffiával, mennyire az a rablós típus, és ha ez is megvolt és megfelelt, akkor be kerül a maffiába I pa iniciuar rangba(Beavatatlan). Röviden a maffiába jutás nem lenne nehéz, mivel ez nem egy legális fraki, mint egy pd hogy több vizsga is van, stb...

Egyébb kisebb tudni valók: A helyet még nem nagyon tudtuk eldönteni hogy hol legyen majd a maffia hq, de terveim szerint egy erdőben lenne be mappolva ami körbe van véve fával. A képek azok googléról vannak, nehogy valaki bele kössön, sajnos mtas képeket nem tudtunk össze hozni, pedig az lett volna a terv hogy pár embert össze gyűjtünk akikkel egy pár képet tudnánk csinálni de ez nem jött össze egyébb probléma miatt, inkább mta gond miatt. Elnézést kérek ha valahol elírás történt, sajnos már éjszaka van amikor ezt írom, ha esetleg ilyet találsz akkor kérlek jelezd nekem akár privátba, vagy itt hozzászólásba. Köszönöm hogyha edidg végig olvastad, volt vele egy kis munka, remélem fog tetszeni nektek! Későbbiekben ha esetleg meglesz a frakció, akkor külön topicba lesznek majd a fejlődésekről képek, illetve egyébb leírások, mint pl a mappolásról pár leak. Ötleteket a pályázáshoz elfogadok, és meghallgatok mindent amit mondanak.
Edit: Be tettem a rangokat + feladatokat és a fizetségeket és a kisebb adót és a tagfelvétel menetét, illetve a helyszín is máshelyen lesz, ezt a vezetőséggel meglett beszélve hogy hol lehet és GNIben egy birtokot fogunk kapni, mivel az erdős mappolás nem nagyon jött össze és jelenleg nem tudom megoldani azt.(Mappolás miatt nem jött össze és a hely miatt ami elsőnek ki lett választva)
Ezek a későbbiekben változhatnak!

1qGCJFr.jpg

Utoljára szerkesztve:

iroo

ceo of fórum
Very Important Person
December 2, 2022
169
225
Karakter
Archie Colon
Formázással lehetne csinosítani rajta még sokat dobna rajta.
Illetve túl basicnek gondolom azt hogy a szokásos rablásos dolgot viszitek.
Sokkal mentőbb lenne illetve modernebb ha cégeket üzemeltetnétek (nem club,étterem meg ilyenek) hanem akár egy húsfeldolgozó akár egy nagyobb gyógyszergyártó cég lennétek és igazából sokkal jobban dobna a frakin rp keretein belül is.

Menő nagyon ha egy illegális frakciónak a legális része teljesen rendben van.

• Kedvelés
Reactions: candyass

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
Hello, köszönöm a tippeket, figyelembe fogom venni! Igazából egy ilyen "kereskedő" frakció lesz majd, azon belül is inkább autókkal meg illegállal. Meg lehet valami használt autókereskedést csinálunk, de ez nem biztos

• Kedvelés
Reactions: candyass

candyass

Újonc
Szeptember 11, 2022
13
29
LA (BASED)
Karakter
Miguel Riddles
- Találj ki egy normális nevet ennek az egésznek, mert olyan hogy ,,albaniish maffia,, olyan nem létezik (és helytelenül is van írva ráadásul) azért nem mert ez egy gyüjtőfogalom, ez olyan mintha azt mondanám hogy az olasz maffia, oké - de az olasz maffiák közül melykire gondolunk? mert nem csak egy van az tutifix.

- ,,Az Albaniish Maffia alvilágában a hatalom mindig a legerősebb és legintelligensebbek kezében van. Ebben a világban Alberto Blanco az egyik legbefolyásosabb maffiafőnök, aki félreállította minden konkurensét és most ő az irányítója a szervezetnek.,, - Nem tudom, ez az egész szöveg annyira életszerűtlen, hogy mindenkit letartoltunk, mindenkin átmentünk és semmi akadály nem volt előttünk! - Remélem érted hogy mire akarok kilyukadni... Az meg hogy a legerősebbek és a legintelligensebbek kezében lenne a hatalom, az szerintem eléggé életszerűtlen szintén, azért egy maffia nem csúcs zsenikből áll mint ahogy a TV show-kban azt láthatod, persze vannak olyanok is, az tuti csak azok már nagyon komoly szinten vannak és rendkívül szélsőséges példa.

- ,, A maffia tagjai a legjobb fegyverekkel és technológiával rendelkeznek, és mindig a legjobb módszereket használják a bűnözői tevékenységük elrejtésére. Az Albaniish Maffia mindig készen áll az új kihívásokra, és mindent megtesznek, hogy az életüket könnyebbé és jobbá tegyék.,, - Legjobb fegyverek és TECHNOLÓGIA?? Kérem?! - Itt már megint csak kibújik az hogy valami nagyon fals kép van neked egy maffiáról. Másrészt legjobb fegyverek? Ezalatt megint mit értesz?

- Karaktertörténetre kitérve: Nem értem miért kell egy frakció pályázatba ilyet beletenni, de legyen. A hiba itt abban van, hogy rendkívül gagyi maga a karaktered, de most bocs. Semmi kiforrás, semmi negatív és pozitív tulajdonságok, nem tudunk meg nagyon semmit se a múltjáról, személyiségéről se, és a legfontosabb dologról, hogy miért is lett maffiózó, meg hogyan lépett erre az útra. Az hogy beírom hogy nagy ambíciók és nagy tervei vannak, hát az nem mond túl sokat, de most legyünk őszinték.

- Az erdős HQ-t meg nem tudom mire vélni, nem gondolod komolyan te se ugye?

Mindezek ellenére, hogy ne csak a negatívat írjam (ami mellesleg építő kritika), leírnám a pozitív észrevételeket: Tetszik az hogy hanyagolnátok a rablásokat, vagy legalábbis minimalizálnátok, és jobban az RP-re mennétek rá, ha ez így lenne akkor ennek nagyon örülnénk. Viszont ez is elég sablon szöveg már, jaj persze nem lesz rablás - aztán megy minden ugyanúgy. Félre ne érts, nem akarlak gyanúsítgatni, csak hát szerintem tudod te is jól, hogy hogyan megy ez a magyar közösségbe.

Formázás ügyileg is ezer sebből vérzik a történet, a képekről nem is beszélnék inkább. De én nyomtam erre egy tetszik-et, jószándékból.
Ha javítasz rajta pár dolgot akkor esküszöm még az is előfordulhat hogy támogatom ezt a lapot. :cool:

• Kedvelés
Reactions: iroo

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
- Találj ki egy normális nevet ennek az egésznek, mert olyan hogy ,,albaniish maffia,, olyan nem létezik (és helytelenül is van írva ráadásul) azért nem mert ez egy gyüjtőfogalom, ez olyan mintha azt mondanám hogy az olasz maffia, oké - de az olasz maffiák közül melykire gondolunk? mert nem csak egy van az tutifix.
A név az csak azért jött hogy Albaniish Maffia, mivel nem akartam azt, ami minden szerveren van, hogy full ugyan az a név meg minden, ezért is szerettem volna hogy egy kicsit egyedibb legyen. Tegyük fel... felmész egy szerverre ahhol van egy frakció ami a La Cosa Nostra, oké hogy egy nagyon "közismert" maffia, de ott van minden szerveren ugyan az.
- ,,Az Albaniish Maffia alvilágában a hatalom mindig a legerősebb és legintelligensebbek kezében van. Ebben a világban Alberto Blanco az egyik legbefolyásosabb maffiafőnök, aki félreállította minden konkurensét és most ő az irányítója a szervezetnek.,, - Nem tudom, ez az egész szöveg annyira életszerűtlen, hogy mindenkit letartoltunk, mindenkin átmentünk és semmi akadály nem volt előttünk! - Remélem érted hogy mire akarok kilyukadni... Az meg hogy a legerősebbek és a legintelligensebbek kezében lenne a hatalom, az szerintem eléggé életszerűtlen szintén, azért egy maffia nem csúcs zsenikből áll mint ahogy a TV show-kban azt láthatod, persze vannak olyanok is, az tuti csak azok már nagyon komoly szinten vannak és rendkívül szélsőséges példa.
Itt nem akartam bele menni a részletekbe hogy hogy tarolt le mindenkit, stb... és szerintem attól hogy ez egy maffia, attól még lehetnek benne inteligens emberek és nem kevés.
- ,, A maffia tagjai a legjobb fegyverekkel és technológiával rendelkeznek, és mindig a legjobb módszereket használják a bűnözői tevékenységük elrejtésére. Az Albaniish Maffia mindig készen áll az új kihívásokra, és mindent megtesznek, hogy az életüket könnyebbé és jobbá tegyék.,, - Legjobb fegyverek és TECHNOLÓGIA?? Kérem?! - Itt már megint csak kibújik az hogy valami nagyon fals kép van neked egy maffiáról. Másrészt legjobb fegyverek? Ezalatt megint mit értesz?
Eztet javítani fogom és köszönöm hogy szóltál.
- Karaktertörténetre kitérve: Nem értem miért kell egy frakció pályázatba ilyet beletenni, de legyen. A hiba itt abban van, hogy rendkívül gagyi maga a karaktered, de most bocs. Semmi kiforrás, semmi negatív és pozitív tulajdonságok, nem tudunk meg nagyon semmit se a múltjáról, személyiségéről se, és a legfontosabb dologról, hogy miért is lett maffiózó, meg hogyan lépett erre az útra. Az hogy beírom hogy nagy ambíciók és nagy tervei vannak, hát az nem mond túl sokat, de most legyünk őszinték.
Mivel ez egy frakció pályázat, így nem terveztem bele nagy karaktertörténetet, nem akartam bele írni azt hogy tegyük fel mi érte kis korában amiért maffia lett, igyekeztem csak a lényeget bele tenni.
- Az erdős HQ-t meg nem tudom mire vélni, nem gondolod komolyan te se ugye?
Itt is az egyediségre mentem, hogy ne legyen az mint minden maffiánál, hogy bent a városban "laknak", ez egy hq lesz, ahova csak akkor kell menni ha valamit tervezünk, vagy ha valamit meg kell oldani.
Viszont ez is elég sablon szöveg már, jaj persze nem lesz rablás - aztán megy minden ugyanúgy. Félre ne érts, nem akarlak gyanúsítgatni, csak hát szerintem tudod te is jól, hogy hogyan megy ez a magyar közösségbe.
Ahogy a pályázatba leírtam, nem lesznek nagyon rablások, hetente max 1-2 de az nagy rablás lesz, ha maffia tagok attól még rabolhatnak ahogy a szerver szabályzat engedni fogja. Leírtam a pályázatba azt is hogy egy kereskedési központot akarok létrehozni, ahhol illegállal kereskednek az emberek teljesen biztonságosan, ezzel kapcsolatba még a vezetőségi tagokkal kell beszélnem, hogy ez mennyire megoldható a szerveren.

Ezeken kívül köszönöm a véleményed, amit úgy gondolok azt kijavítom, mint pl a legerősebb és leginteligensebb emberek vannak benne, illetve a fegyvereket és a "fejlett technikát" egy kicsit át írom.

Illetve Iroo hozzászólásához még annyit fűznék hogy nem vagyok az a nagy fórum szerkeztő, sajnos csak ezt tudtam jelenleg csinálni, igyekszem minél díszesebbre csinálni, de ahogy mondtam: nem vagyok az a nagy fórum szerkeztő!

Köszönöm hogy ha elolvastad!

candyass

Újonc
Szeptember 11, 2022
13
29
LA (BASED)
Karakter
Miguel Riddles
Figyelj én ezt átnéztem megint, és ismét nem jó. Szerintem nem is értettél meg teljesen, a név is még mindig ugyanaz maradt. Ez így elfogadhatatlan minden szempontból, legalábbis egy ilyen pályázat elment volna még 2015-2016-ban az akkori igények szerint, viszont ez a lap már elfogadhatatlan lett volna 3-4 évvel ezelőtt is, de lehet keveset mondtam. Egyszerűen a formázás 0, a képek röhejesek, ez meg most hogy beleírtad a TGF-be, hogy minimum életkor, meg perc a szerveren, az megint csak vicc. Az életkor nem számít, hogy mióta kezdett el MTA-zni az sem mérvadó, azt meg megszabni hogy hány percet kell minimum fent legyen az megint csak ilyen 2015-ös kőkori hülyeség. A többi dologra ki sem térek inkább, mert badarság.

Alberto

Never Say Never
SzerverAdmin
Január 6, 2023
74
40
Karakter
Aiden Hasani
Le írtam az előző hozzászólásba hogy miért nem fogom megváltoztatni a nevet, a tgfbe a perc igény az azért van, mert nem akarom hogy a fraki tele legyen olyan emberekkel akik nem értenek még hozzá, plusz az életkor is azért, mert ott is ugyan az lenne, oké vannak normálisak, ezt el is fogjuk nézni ha normális. Frakinál az aktivitás meg azért kellesz, mert csak az lenne hogy be jönne a frakiba és nem akarjuk azt hogy 2 vagy 3 naponta csak egyszer lássuk a szerveren. Ha jön a frakiba akkor legyen azzal tisztába hogy aktívnak is kell lenni, nem szeretek szervert felhozni, de egy nagy szervernél volt az hogy voltunk a frakiba 30-an és abból csak 10-en voltak fent naponta csak, és normális rpt nem lehet olyan kevés emberrel csinálni, persze megértem hogy mindenkinek van dolga, akkor szóljon és akkor úgy intézzük. Plusz amit mondtál hogy a képek meg ilyenek egy nagy 0, az is le van írva hogy a képek nem sajátak, nem én készítettem, ezek össze lettek az internetről szedve. A formázást meg nem nagyon szoktam lényegesnek venni, mert egy frakinál szerintem nem az a lényeg hogy milyen szép meg mennyire dizájnos, hanem hogy maga a pályázat a lényeg. Persze jól néz ki ha szép, de számomra nem ez a lényeg és az nem volt megszabva hogy hogy nézzen ki.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.