- Január 6, 2023
- 74
- 40
- Karakter
- Aiden Hasani
Albaniish Maffia
IC RÉSZ:
Az Albaniish Maffia alvilágában a hatalom mindig is igyekeznek a legjobbat kihozni magukból. Ebben a világban Alberto Blanco az egyik legbefolyásosabb maffiafőnök, aki félreállította minden konkurensét és most ő az irányítója a szervezetnek. Kaden Blanco a főnök jobbkeze, aki mindig készen áll, hogy végrehajtsa a főnök akaratát és biztosítsa a szervezet stabilitását. Kaden intelligens, ravasz és hűséges az Albaniish Maffia felé, amiért Alberto nagyra értékeli őt. Alberto és Kaden mindig az előre gondolkodás és a stratégiai gondolkodás alapján cselekszenek, hogy megakadályozzák a riválisokat és fenntartsák a szervezet stabilitását. Minden egyes döntésüket alaposan mérlegelik, és csak akkor lépnek, ha biztosak abban, hogy az előnyükre válik. Az
Alberto Blanco Története:
Alberto Blanco mindig is kitűnt az intelligenciájával és a kitartásával. Már fiatalon látszott rajta, hogy nagy ambíciói vannak, és ezeket az ambíciókat az élet minden területén kitartóan követte. Az Albaniish Maffia tagjaként nagyon hamar felkapaszkodott a ranglétrán, és végül az egyik legfontosabb vezetője lett a szervezetnek. Alberto Blanco mindig is szoros kapcsolatot tartott testvérével, Kaden Blancoval. Amikor Kaden Blanco is csatlakozott az Albaniish Maffiahoz, Alberto Blanco nagyon örült, hogy együtt dolgozhatnak a szervezetben. Kaden Blanco nagyon hasznos tagja lett az Albaniish Maffiának, és a testvérek együtt dolgoztak azon, hogy az Albaniish Maffia még erősebb és befolyásosabb legyen. Alberto Blanco életének egyik nehéz időszaka az volt, amikor szülei elváltak. Ez nagyon nehéz volt számára, és nagyon keményen kellett dolgoznia azért, hogy átvészelje ezt az időszakot. De Alberto Blanco nem adta fel, és továbbra is követte az álmait és ambícióit.
OOC RÉSZ:
Bemutatkozás:
Sziasztok! Dominiknak hívnak 17 éves vagyok, jelenleg itt élek Magyarországon, de alapból Ukrajnai vagyok (Kárpátaljasi), csak sajnos a háború miatt ki kellett hogy jöjjek. Itt vagyok már több mint 1 éve már Magyarországon és már itt is tanulok a Lukács Sándorban, ez egy szakgimnázium és jelenleg mechatronikai technikus vagyok, majd később tervezek menni egyetemre ha sikerül és ott pedig Mechatronikai Mérnöknek mennék. Már több mint 5 éves tapasztalatom van az mta-ról és az ilyen frakciókról, igyekszem mindig a legjobbat kihozni magamból hogy egy igazán igényes frakció és hogy sikeres frakció legyen majd.
Sziasztok! Dominiknak hívnak 17 éves vagyok, jelenleg itt élek Magyarországon, de alapból Ukrajnai vagyok (Kárpátaljasi), csak sajnos a háború miatt ki kellett hogy jöjjek. Itt vagyok már több mint 1 éve már Magyarországon és már itt is tanulok a Lukács Sándorban, ez egy szakgimnázium és jelenleg mechatronikai technikus vagyok, majd később tervezek menni egyetemre ha sikerül és ott pedig Mechatronikai Mérnöknek mennék. Már több mint 5 éves tapasztalatom van az mta-ról és az ilyen frakciókról, igyekszem mindig a legjobbat kihozni magamból hogy egy igazán igényes frakció és hogy sikeres frakció legyen majd.
Frakcióval kapcsolatos terveim:
A frakcióval kapcsolatos tervem az lenne hogy nem mennénk rá nagyon a rablásra, ha lenne is rablás, akkor is max ilyen hetente egyszer vagy kétszer, de az is úgy lenne hogy hosszas tervezés után lenne csak. Ha Rabolnánk is akkor is arra mennék ki a végére hogy ne legyen semmilyen lövöldözés, hogy minnél jobban és barátibban megtudjuk oldani a dolgokat, persze ha olyan jön közbe ami veszélyezteti a tagokat, akkor bele megyünk a lövöldözésbe.
Igyekszem majd minnél több rpket össze hozni, hogy nagy rendezvényeket rendeznénk mint pl lenne egy hatalmas tuning találkozó ahol csak illegális személyek lennének és egy ilyen kereskedési központot hoznánk létre ami tegyük fel csak hetente egyszer lenne az is csak 1 órán át, vagy egy picivel több, és akkor ott lenne fegyverkereskedelem meg ilyenek, de úgy menne az egész hogy senki nem nagyon ismerné senkit, szóval teljesen biztonságos lenne az egész, külön szabály lenne erre a helyre.
A frakció inkább a túszejtésekre mennének, de ott is úgy hogy minimum 5-6 túsz legyen, és egy rablásnál úgy lenne hogy ha valamit kérünk, akkor azért 1 túszt elengednénk tegyük fel, és ez addig lenne míg nem jövünk ki a végén jól. Röviden ennyi amit így el terveztem.
Ja és még annyi hogy Kaden lenne az alleader ha megkapjuk a frakciót.
Túl sok rangot nem tervezek a frakcióba, nem nagyon lenne túl nagy különbség köztük, lenne egy Be nem avatott, ő még nem fog tudni semmiről, egy egyszerű kereskedő lenne aki ért jól a kocsikhoz, stb... Utána lenne egy olyan aki már be lesz avatva, viszont nagyobb akciókhoz még nem csatlakozhat, ő már rabolhat társakkal, de a legnagyobb feladata az lenne hogy szállítson nekünk fegyvereket és kereskedjen velük és abból tudna pénzt szerezni majd, meg majd a 20%-t megkapná. Utána lenne még egy rang aki már csatlakozhat nagyobb akciókhoz, de még mindig kell szállítania és kereskedni, viszont ő már csak 10%-ot kap, mert a rablásból fogja majd kapni a pénz nagyrészét. És utána pedig lenne a következő rang, akinek már szállítani nem kell, csak nagyobb rablásokon legyen, utána már csak két leader rang lenne ami az egyik a fő leader lenne, a másik pedig az alleader. A rang nevek még nincsnek teljesen készen mert még vannak rajta pár változtatások, meg még ez az egész feladatos dolog is lesz változtatva a jövőben majd, de ezt már csak akkor fogjuk tudni változtatni ha megnyit a szerver, mert majd a szerverhez fogjuk igazítani a feladatot.
Rangok/Feladatok:
Tagfelvétel menete:
Az alapvető követelmények csak annyik lennének hogy minimum 15 éves legyen, legyen legalább 2 év mta tapasztalat, normális mikrofon és minimum egy ilyen napi 2-3 óra aktivitás. A maffia ooc tagfelvétele az úgy lenne hogy elsőnek is fórumon kellene kitölteni egy nagyon kis lapot hogy megfelel-e a követelmények és emailben küldenénk neki egy üzenetet hogy majd amikor lesz a rendezvény akkor jöjjön fel tsre. Az IC rész az úgy lenne hogy a kocsi szerelésről és tuningolásáról kérdeznénk ,mivel a maffia is inkább a kereskedés felé fog menni, persze lesznek majd becsapós kérdések, és ha itt jól csinálták, utána ha itt jól válaszolt akkor tsen kérdeznénk tőle pár dolgot, hogy meséljen magáról egy pár dolgot, akkor kérünk tőle egy ucpt, hogy megnézzük hogy mennyire szabálytalankodot a szerveren, volt-e banja vagy milyen jailjei voltak. Utána ha itt is megfelelt, akkor megkérdeznénk tőle hogy miért ezt a maffiát választotta, akkor mi lenne a terve a maffiával, mennyire az a rablós típus, és ha ez is megvolt és megfelelt, akkor be kerül a maffiába I pa iniciuar rangba(Beavatatlan). Röviden a maffiába jutás nem lenne nehéz, mivel ez nem egy legális fraki, mint egy pd hogy több vizsga is van, stb...
Egyébb kisebb tudni valók: A helyet még nem nagyon tudtuk eldönteni hogy hol legyen majd a maffia hq, de terveim szerint egy erdőben lenne be mappolva ami körbe van véve fával. A képek azok googléról vannak, nehogy valaki bele kössön, sajnos mtas képeket nem tudtunk össze hozni, pedig az lett volna a terv hogy pár embert össze gyűjtünk akikkel egy pár képet tudnánk csinálni de ez nem jött össze egyébb probléma miatt, inkább mta gond miatt. Elnézést kérek ha valahol elírás történt, sajnos már éjszaka van amikor ezt írom, ha esetleg ilyet találsz akkor kérlek jelezd nekem akár privátba, vagy itt hozzászólásba. Köszönöm hogyha edidg végig olvastad, volt vele egy kis munka, remélem fog tetszeni nektek! Későbbiekben ha esetleg meglesz a frakció, akkor külön topicba lesznek majd a fejlődésekről képek, illetve egyébb leírások, mint pl a mappolásról pár leak. Ötleteket a pályázáshoz elfogadok, és meghallgatok mindent amit mondanak.
Edit: Be tettem a rangokat + feladatokat és a fizetségeket és a kisebb adót és a tagfelvétel menetét, illetve a helyszín is máshelyen lesz, ezt a vezetőséggel meglett beszélve hogy hol lehet és GNIben egy birtokot fogunk kapni, mivel az erdős mappolás nem nagyon jött össze és jelenleg nem tudom megoldani azt.(Mappolás miatt nem jött össze és a hely miatt ami elsőnek ki lett választva)
Ezek a későbbiekben változhatnak!
Edit: Be tettem a rangokat + feladatokat és a fizetségeket és a kisebb adót és a tagfelvétel menetét, illetve a helyszín is máshelyen lesz, ezt a vezetőséggel meglett beszélve hogy hol lehet és GNIben egy birtokot fogunk kapni, mivel az erdős mappolás nem nagyon jött össze és jelenleg nem tudom megoldani azt.(Mappolás miatt nem jött össze és a hely miatt ami elsőnek ki lett választva)
Ezek a későbbiekben változhatnak!
Utoljára szerkesztve: