- Augusztus 27, 2024
- 2
- 8
- 36
- Karakter
- Anastasia Volkova
Jelentkezési lap:
Neved (Valós + InGame):
<Horváth Emese, Anastasia Volkova>
Életkorod:
<36 éves vagyok.>
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kitiltva, a szerverről? (UCP képet mellékelj!)
<Nem voltam még egyáltalán szankcionálva a szerveren.
https://imgur.com/a/xLiNSH9>
Hány játszott perccel rendelkezel? (UCP képet mellékelj!)
<https://imgur.com/a/ZaDLESu>
Miért szeretnél Adminsegéd lenni?
<Szeretek segíteni az embereknek, könnyen megértem magam bárkivel. Szeretek csapatban dolgozni, látom a szerver még viszonylag új, így szeretném levenni a terhet az adminok válláról, azzal hogy hozzám forduljanak.>
Mi az Adminsegéd feladata?
<Segíteni a játékosokat, válaszolni a felmerülő kérdésekre, esetleg figyelni a szabályszegést, és azt jelenteni admin felé. Valamint elkalauzolni az új játékosokat a szerveren.>
Miért pont téged válasszunk, miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
<Kedves őszinte megbízható embernek tartom magam, életkoromból adódóan általában éretten tudom kezelni a szituációkat. Körülbelül fél év adminsegédi tapasztalattal rendelkezem, igaz ezt GTA5 szerveren szereztem de a szabályok megjegyzése nem okoz gondot. Sok szabad időm van így viszonylag sokat tudnék tevékenykedni a szerveren.>
Írj három-három darab pozitív illetve negatív tulajdonságot magadról.
<Kedves vagyok őszinte és megbízható. Kissé feledékeny vagyok de ezen igyekszem változtatni, van hogy könnyen elfáradok fejben . Vannak napok amikor kevesebb a türelmem , de igyekszem mindig a maximumot kihozni magamból.
>
Szeretnél későbbiekben Adminisztrátor lenni?
Amennyiben igen, miért?
<Természetesen igen, ha már tapasztaltabb leszek a szerver működését illetően szerintem jó hasznomat vennék az admin csapatban is, mert szeretném ha a játékosoknak minél könnyebb dolga lenne és élveznék a szerveren való játékot, ennek megfelelően végezném a munkát. >
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit volnál hajlandó az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
<Minimum 3 maximum olyan 6-7 órát napi rendszerességgel.>
Mit mutatnál be a szerveren egy kezdő játékosnak? (Legalább 3 helyszínt írj, válaszodat indokold.)
<Első és legfontosabb helyszín a Városháza ahol kiválthatja az iratokat, munkát vállalhat. Utána egy bolt ahol ételt italt vehet magához , és az autós iskola a jogosítvány megszerzése miatt. Ezen felűl a különböző munkák helyszíneit hogy tudjon választani és egy alap pénzt összeszedni magának.>