Adminsegéd Jelentkezés: Anastasia Volkova

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ookami1987

Újonc
Augusztus 27, 2024
2
8
36
Karakter
Anastasia Volkova
image.png

Jelentkezési lap:

Neved (Valós + InGame):

<Horváth Emese, Anastasia Volkova>

Életkorod:
<36 éves vagyok.>

Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kitiltva, a szerverről? (UCP képet mellékelj!)
<Nem voltam még egyáltalán szankcionálva a szerveren. https://imgur.com/a/xLiNSH9>

Hány játszott perccel rendelkezel? (UCP képet mellékelj!)
<https://imgur.com/a/ZaDLESu>

Miért szeretnél Adminsegéd lenni?
<Szeretek segíteni az embereknek, könnyen megértem magam bárkivel. Szeretek csapatban dolgozni, látom a szerver még viszonylag új, így szeretném levenni a terhet az adminok válláról, azzal hogy hozzám forduljanak.>

Mi az Adminsegéd feladata?
<Segíteni a játékosokat, válaszolni a felmerülő kérdésekre, esetleg figyelni a szabályszegést, és azt jelenteni admin felé. Valamint elkalauzolni az új játékosokat a szerveren.>

Miért pont téged válasszunk, miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
<Kedves őszinte megbízható embernek tartom magam, életkoromból adódóan általában éretten tudom kezelni a szituációkat. Körülbelül fél év adminsegédi tapasztalattal rendelkezem, igaz ezt GTA5 szerveren szereztem de a szabályok megjegyzése nem okoz gondot. Sok szabad időm van így viszonylag sokat tudnék tevékenykedni a szerveren.>

Írj három-három darab pozitív illetve negatív tulajdonságot magadról.
<Kedves vagyok őszinte és megbízható. Kissé feledékeny vagyok de ezen igyekszem változtatni, van hogy könnyen elfáradok fejben . Vannak napok amikor kevesebb a türelmem , de igyekszem mindig a maximumot kihozni magamból. >

Szeretnél későbbiekben Adminisztrátor lenni?
Amennyiben igen, miért?

<Természetesen igen, ha már tapasztaltabb leszek a szerver működését illetően szerintem jó hasznomat vennék az admin csapatban is, mert szeretném ha a játékosoknak minél könnyebb dolga lenne és élveznék a szerveren való játékot, ennek megfelelően végezném a munkát. >

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit volnál hajlandó az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
<Minimum 3 maximum olyan 6-7 órát napi rendszerességgel.>

Mit mutatnál be a szerveren egy kezdő játékosnak? (Legalább 3 helyszínt írj, válaszodat indokold.)
<Első és legfontosabb helyszín a Városháza ahol kiválthatja az iratokat, munkát vállalhat. Utána egy bolt ahol ételt italt vehet magához , és az autós iskola a jogosítvány megszerzése miatt. Ezen felűl a különböző munkák helyszíneit hogy tudjon választani és egy alap pénzt összeszedni magának.>

Troit

Újonc
SzerverAdmin
December 9, 2022
11
18
18
Karakter
Jacob Rhys
Szia! elég értelmesnek tűnsz és szerintem teljes mértékben megfelelnél ezért csak TÁMOGATNI tudom!

Darki

Honneur et Fidélité
Very Important Person
Augusztus 22, 2022
311
211
Karakter
@landyn_cabrera
Nagyon jó lap lett, pont beleillenél a csapatba. Támogatom!

Bence

Adminsegéd Vezető.
Manager
Július 6, 2023
104
43
22
Budapest
Karakter
Enzo Morelli
Szia Emese, a lapodat elfogadom keress fel légyszives privát üzenetben itt fórumon illetve vagy discordon, meghallgatási időpont kiválasztása végett.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.