Panasztevő InGame neve:
► Aaron Smith ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► avajda ◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
► Hanyag ügyintézés, jogtalan kitiltás, Szépnapot! Előszöris elmesélem mi történt előjáróban, Volt nekem egy Audi RS7-em, amit azelőtt tuningoltam fel kb egy órával azelőtt és el akartam adni, na de térjünk a lényegre. Láttam egy hirdetést,hogy 20 millió alatti autó érdekel, mondom tök jó ráirok,mert ötletem sincs ,hogy mennyibe mennek az autók főleg úgy, hogy már kb másél éve nem voltam a szerveren. Irogattunk azt mondta hogy, 7 millióért érné meg, én meg akinek ötlete sincs mennyibe mennek jelenleg(kb 300k-ért vettem annó) mondom akkor legyen 8 és megyek oda ahol van, elmentem találkoztunk átirtuk az autót, megkértem, hogy vigyenek el autókerhez,elvittek és amikor száltam volna ki azt mondja ,hogy ' Ezek a kocsik amúgy 30 misibe mennek jó üzlet volt" (gyakorlatilag szépen mondva átkúrtak 22 millióval) na mondom akkor nem nagyon fogok én kiszállni, kivezetett autóker elé, és odajött ahl ültem én gondolom ki akart szedni, kiugrottam hátulról és előre szaladtam a sofőr üléshez, két haverja még bent volt a kocsiban, beültem és elhajtottam, mondtam akik még bent ültek hogy ez igy nem lesz jó csináljunk valamit. Ekkora vissza TP-zett avajda és gondolom még mondott valamiket a srác, énis elmondtam, hogy igen akit éppen átvertek 22 millióval, valószinüleg nem lesz boldog vagy full nyugodt, ezért csináltam ezeket, meg sem mondta, nem is szólt smmi nagyjából, hogy miért leszek kitiltva , még irtam amikor belaggolt a játék is kirakott. Ez szerintem nagyon max egy Jailt ért volna meg. ◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► Discordon küldök logot ha úgy van. ◄
Megjegyzés:
► Csumi ◄