- Május 16, 2025
- 12
- 17
- 30
- Karakter
- Dereck Taylor
Jelentkezési lap:
Neved (Valós + InGame):
<IRL: Pölöskei Krisztián
IG: Dereck Taylor>Életkorod:
<29 éves vagyok.>Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kitiltva, a szerverről? (UCP képet mellékelj!)
<Szerver szabályokat 110%ig betartom ezáltal nem lettem szankció alá vonva. https://imgur.com/a/OyijnUr>Hány játszott perccel rendelkezel? (UCP képet mellékelj!)
<2228 Perc https://imgur.com/a/RXopKxT>Miért szeretnél Adminsegéd lenni?
<Szeretném megmutatni, hogy fontos számomra a szerver és a játékosok. Fontosnak tartom azt, hogy jól érezzék magukat az emberek ha feljönnek és ne rontsa el a játék élményüket semmi. Emlékszem régen mikor kezdtem a játékot, nekem is nagy szükségem lett volna, egy adminsegédre aki elmagyarázza a szerver működését, ezáltal különösen szívesen segítenék az új játékosoknak, hogy megértsék a játék valódi lényegét.>Mi az Adminsegéd feladata?
<A Játékosok által feltett kérdések megválaszolása. Szerver/ Játék szabályzat ismertetése, és megértetése az új/ kezdő játékosokkal.
Figyelni a játékosokat, hogy betartják-e a szabályokat. Kapcsolatba lenni az adminnokkal és jelenteni nekik esetleges szabály szegéseket. A szerver által megrendezett Eventek felügyelete. >Miért pont téged válasszunk, miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
<10 éve vagyok jelen a Role Play világában, sok mindent megtapasztaltam ez idő alatt. Csináltam hülyeségeket bevallom, de az idő múlásával teljesen átfordult bennem minden. Mostanra már lehet, hogy túlságosan is komolyan veszem a szerepjátékot. Ezáltal biztosíthatom, a vezetőségi tagokat arról, hogy komolyan végezném a munkámat. Mindez mellett úgy gondolom, hogy jó problémamegoldó képességgel rendelkezem. >Írj három-három darab pozitív illetve negatív tulajdonságot magadról.
<Pozitív: 1.Jó probléma megoldó képességem van!
2. Így közel a 30 hoz rájöttem arra, hogy gyorsan tanulok.
3. Segítőkésznek gondolom magam.
Negatív: 1. Önkritika erősen közre játszik az életembe.
2. Spontán ember vagyok. Már ha ez negatívum. Mondjuk volt már belőle veszekedés az asszonnyal ezért írtam bele. :D
3. Nem kérek segítséget az emberektől.>Szeretnél későbbiekben Adminisztrátor lenni?
Amennyiben igen, miért?
<Nem szeretnék egyenlőre. Aktívan szeretnék részt venni a játékba és közösségbe. Számomra a közösség építés a legfontosabb. És Szeretnék példa mutató viselkedést mutatni a játékosoknak, hogy lássák, hogy ez egy komoly szerver, minőségi emberekkel. (( Na lehethogy ez még negatívum: Van mikor nagyképű vagyok.))>Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit volnál hajlandó az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
<Napi 2 órát csúcsidőbe. ! Hétvégén változó, komolyan veszem a feladatot ezáltal a szabadidőmet nagyrészt minden esetbe a szerveren tölteném. tehát 4-5 óra úgy gondolom meglenne. >Mit mutatnál be a szerveren egy kezdő játékosnak? (Legalább 3 helyszínt írj, válaszodat indokold.)
<A Város főbb helyeit mutatnám meg elsőnek.
1. Városházát mutatnám meg első körbe mivel ott kezdődik MINDEN. :D Személyit ott lehet intézni, munkát felvenni. Úgy gondolom ide szalad legelőször az ember mikor fellép a szerverre.
2. Tájékoztatnám róla, hogy van járműbérlő amivel gyorsan tud közlekedni a szerveren. Illetve felhívnám a figyelmét arra, hogy Taxit is tud értesíteni. Ha érdekli akkor másodszorra azt mutatnám meg neki.
3. Ruhaboltot. Itt kitudja választani, hogy milyen karakter szeretne alakítani.>
Utoljára szerkesztve:

javítani fogom