Kulcs másoltatás ingatlanhoz/garázshoz.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

NMD

A Burkoló
Február 1, 2026
22
24
25
Budapest
Karakter
Gerald Atkinson
westmanagerlogo.png

InGame neved:
► Black Edem ◄

Ötleted:
► Sziasztok, szerintem tök jó ötlet lenne egy kulcs másolási lehetőség ingatlanhoz vagy garázshoz egyaránt. Csomóan úgy vannak, hogy többen használnának egy intit de ha az egyik nincs fent másik nem tud se bemenni se ki. ◄

Megjegyzés:
► Szerintem egy hasznos funkció lenne. Esetleg adminok duplikálhatnának amig mást nem találunk rá ki. ◄​

Vegyük a cégeket, jelenleg 1db kulcsot lehet lekérni 1db járműhöz az IRS-nél, a vállalkozás ablakban. Most ha egy áruszállító cégnél van 20 munkavállaló akkor nekik összesen 20db felmatricázott autót kell biztosítani? Én támogatnám ezt az ötletet, annyival kiegészítve, hogy ez a kulcsmásoló rendszer járművekre (is) legyen kialakítva.

Abszolút támogatom.
A barátnőmnek akartam a házhoz adni kulcsot amikor kiderült, hogy nem lehet. Most nézzek neki valamit a szomszédban? Elég drága helyen élek ahhoz... :D

Extra ötlet: Ha behozzák ezt a kulcsmásolást, akkor meg lehetne úgy csinálni, hogy eladáskor a régi kulcsok automatikusan törlődnek és a városházán lehetne igényelni a friss vevőnek új kulcsokat, így el lehetne azt kerülni, hogy valaki betárazzon a kulcsból és visszaéljen azzal.

Csak Támogatni, tudom ezt az ötletet.

Rettentő idegesítő hogy vannak olyan helyzetek ahol vagy beindítva kell hagyni az autót hogy egy autókereskedésből ki tudjatok hozni egy autót, és megvan az esély hogy azt az autót ellopják. (elég furcsa példa).
A barátnőmnek akartam a házhoz adni kulcsot amikor kiderült, hogy nem lehet. Most nézzek neki valamit a szomszédban? Elég drága helyen élek ahhoz... :D
Teljesen jogos amit előttem említett, hisz való életben is több embernek van adott házhoz/garázshoz kulcsa, autóknál pótkulcs például. Eléggé irreális hogy tárva nyitva van a ház, és garázs csak azért mert 1 kulcs van és akivel laksz ne zárd ki és tőled függetlenül is tudjon mozogni.

Remélem bekerül, egy hasznos funkció ha már iratot lehet fénymásolni, akkor kulcsot is lehessen.
Kellemes napot mindenkinek. :coffee:

Abszolút támogatom.

Extra ötlet: Ha behozzák ezt a kulcsmásolást, akkor meg lehetne úgy csinálni, hogy eladáskor a régi kulcsok automatikusan törlődnek és a városházán lehetne igényelni a friss vevőnek új kulcsokat, így el lehetne azt kerülni, hogy valaki betárazzon a kulcsból és visszaéljen azzal.
Felírom ezt a dolgot amit kedves Papy írt.

Jogos a felvetés az ügyben, hogy ismerősnek/barátnak lehetne kulcsot másolni. Viszont nem volt rá megfelelő megoldásunk arra, hogy ha eladják az ingatlant akkor a kulcsok törlődjenek.

De valamit kitalálunk erre.

Felírom ezt a dolgot amit kedves Papy írt.

Jogos a felvetés az ügyben, hogy ismerősnek/barátnak lehetne kulcsot másolni. Viszont nem volt rá megfelelő megoldásunk arra, hogy ha eladják az ingatlant akkor a kulcsok törlődjenek.

De valamit kitalálunk erre.
A kulcs mint item ne létezzen, a játékosnak legyen joga nyitni és zárni a járművet az első restartig. Ha már annyira akarja valaki, hogy más használhassa a kocsiját, adja el neki X időre.

Házhoz pedig; interior jogokat bevezetni. Mapolás, másoknak történő hozzáférés adás és társai. Dashboardban lehet játékosokat hozzáadni és eltávolítani a ház paneljére kattintva. Ingatlan eladásnál pedig minden jog automatikusan törlődik. Egyszerű és nagyszerű megoldás.

• Kedvelés
Reactions: Picursrc és NMD
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.