Jamie Wood Jelentkezése Adminsegédnek.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zsotyaaa

Újonc
Május 10, 2025
1
0
Karakter
Jamie Wood
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

​

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Zsoltnak hívnak, IG:Jamie Wood, 26 éves vagyok.

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.[/SIZE]
Sziasztok. Zsoltinak hívnak 26 éves vagyok. Egy gyorsétteremben dolgozom. 13 éve versenyszerűen a labdarúgás világát taposom. 2 hónapja elkezdtem ez mellett box edzésre járni. Egyik kedvenc hobbym hogy leülök kicsit játszani, ez néha megszalad és 4-5 óra lesz a vége, futni kondizni is szoktam, hogy az üres óráimat betöltsem valamivel. Szeretek másoknak segíteni legyen szó bármiről

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?

Az időmből kitelik hogy segítsek más játékosoknak. Úgy érzem megvan bennem az a potenciál ami szükséges egy adminsegéd tagnak. A való életben is szeretek és örülök ha tudok is segíteni másoknak.

Mi az Adminsegéd feladata?

Kezdő/haladó játékosok segítése, az egyszerűbb kérdések megválaszolása, szerver szabályzat ismerete és betartása/betartattatása.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?

Úgy érzem rendelkezem elég tapasztalattal hogy kezdő és haladó játékosoknak tudjak segíteni. Van az adminsegéd feladatköreiben szerzett tapasztalatom is.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.

Pozitív: Türelmes, nyugodt természetű, jó probléma megoldó képesség
Negatív: Önkritikus, túlgondoló, feledékeny

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?

Igen, szeretnék adminisztrátor lenni, mivel mindig is érdekelt a szervernek ez a "része". Adminként miként és hogyan tudok segíteni a játékosoknak, egy ügyet milyen lehet ebből a szemszögből eldönteni, ezen a nagyobb "rangon" milyen lehet egy játékosnak segíteni.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?

Amennyit csak a szerveren tudok tőlteni, ha arra van szükség az összes időmet tudom adminsegéd feladatokra fordítani.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.

Városháza: Iratok és a munkák felvétele miatt. Autósiskola: Jól jön ha van jogosítványa mivel a buszsofőr munkához eléggé jól jön vagy ha cégbe csatlakozna ott sem hátrány ha megállítja a rendőr. Autókereskedés lenne a harmadik helyszín:Ha van már elegendő pénze akkor tud már esetleg saját uber vállalkozásba kezdeni.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

Elmagyaráznám neki hogyan kell helyesen a /me, vagy a /do parancsokat használni. Erre szüksége lesz ha a közel jövőben majd szeretne frakció vagy banda/maffia tag lenni. Elmondanám neki mit is jelent az RP - RolePlay, ha ezzel meg vagyunk elmagyarázom még neki a szerverszabályzatot. Megmutatnám és elmagyaráznám neki melyik topicot hol találja és mire tudja használni. Elmondanám neki hogy itt a fórumon talál olyan topicokat ami a szerveren is segítségére lehet. Elmondanám még neki hogy a szabályzat nem ismerete nem mentesíti a büntetése alól. Szép napot, és jó játékot kívánnék neki
​

image.png

Szia.
Sajnálattal értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elutasításra került.
Megjegyzés:
Sajnos jelenleg elég kevés perccel rendelkezel, melyek alapján úgy éreztük a többiekkel, hogy még nem szereztél kellő tapasztalatot a szerveren.
Továbbiakban azt tanácsoljuk, szerezz tapasztalatot, illetve tölts el több időt a szerveren, ismerd meg jobban a dolgokat.
Viszont ne csüggedj, későbbiekben lesz lehetőséged újra jelentkezni.​

• Imádom
Reactions: Zsotyaaa
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.