LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
LaciHány éves vagy?
15 éves vagyok!Mutatkozz be röviden.
Laci vagyok 15 éves,szeretem az autókat,szeretek WestMTA szerverén játszani,Közép iskolába járok ukrajnában,amit tudni lehet rólam: humoros vagyok és szeretek beszélgetni!Mi az accountod ID-je?
9175Hány játszott perccel rendelkezel?
14400 percMennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
1000 percet tudnák dutyban lenni!Rendelkezel Discord fiókkal?
[+]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[+]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://i.postimg.cc/BbKK7mTm/Kepernyokep-2026-09-16-181022.pngÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Igen,megértettemIC RÉSZ
Teljes neve:
Dexter AftonSzületési helye:
Los santosSzületési ideje:
2000.08.28Édesanyja leánykori neve:
Sophia RomanovicBejelentett lakcíme:East Los santos,86
Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Rendelkezem,apám tanitott!Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[+]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretem az autókat és velük foglalkozni,főleg szerelni szeretek azért jelentkezemMiért Önt válasszuk?
Szeretek szerelni és dolgozni,főleg ha autókról van szó!Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[+]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[+] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Megtisztítja a motorolajat a keringés során keletkező szennyeződésektőlMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Alacsony hűtőfolyadékszint,Meghibásodott termosztát,Nem működő hűtőventilátor vagy sérült hőgomba.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Kenést biztosít a mozgó alkatrészek között,A hidegoldali viszkozitást jelzi (W = [I]Winter[/I]). Minél alacsonyabb a szám, annál folyékonyabb marad az olaj hidegindításkor, így gyorsabban eléri a kenési pontokat fagypont alatti hőmérsékleten is.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kommunikál a jármű fedélzeti vezérlőegységeivel (ECU). Kiolvassa és törli a hibakódokat.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
[B]Előkészítés:[/B] A motort üzemi hőmérsékletig melegítjük (hogy az olaj hígabb legyen és kimossa a lerakódásokat), majd a járművet vízszintes talajon biztonságosan megemeljük vagy aknára állítjuk.[B]Leeresztés:[/B] Levesszük a motor tetején a betöltősapkát, a teknő alá olajfelfogó edényt helyezünk, kicsavarjuk a leeresztőcsavart, majd teljesen kifolyatjuk a fáradt olajat.[B]Olajszűrő cseréje:[/B] Leszereljük a régi olajszűrőt. Az új szűrő gumitömítését vékonyan bekenjük friss motorolajjal, majd a helyére szereljük és kézzel (vagy előírt nyomatékkal) meghúzzuk.[B]Lezárás:[/B] A leeresztőcsavart új tömítőalátéttel ellátva visszacsavarjuk a teknőbe, és a gyári nyomatékkal meghúzzuk.[B]Feltöltés:[/B] A betöltőnyíláson keresztül betöltjük az előírt minőségű és mennyiségű friss motorolajat.[B]Ellenőrzés:[/B] Beindítjuk a motort, járatjuk 1-2 percig (amíg a szűrő feltöltődik és elalszik az olajnyomás-visszajelző), majd leállítjuk. Pár perc várakozás után nívópálcával ellenőrizzük a szintet, ha szükséges, utántöltünk, végül ellenőrizzük az esetleges szivárgásokat a szűrőnél és a leeresztőcsavarnál.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Dexter Afton
Kelt: 2026.09.16
Kelt: 2026.09.16