- Február 4, 2026
- 16
- 1
- Karakter
- Francesco Gonzalez
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
PetiHány éves vagy?
26Mutatkozz be röviden.
Petinek hivnak 26éves vagyok. Müszerész Teknikusi Végzetségem van. Szabad idömbe horgászom és MTA szervereken játszom. Szeretek ismerkedni barátkozni. Szeretem a kihivásokat.Mi az accountod ID-je?
2780Hány játszott perccel rendelkezel?
12 680Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
20-21óra körülRendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/D1NJ2fxÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Francesco GonzalezSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
2003.03.12Édesanyja leánykori neve:
Elizabeth GonzalezBejelentett lakcíme:
JefferzonRendelkezik autójavító tapasztalattal?
IgenMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[x]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretném bővíteni a meglévő tapasztalatomat, amint megfigyeltem egy össze tartó csapat dolgozik a telephelyen aminek szeretnék én is a részese lenni. Miért Önt válasszuk?
Alázatos vagyok, a kollégáim és a feletteseimmel mindig tisztelettel beszélek, az ügyfeleket a legjobb tudásom szerint kiszolgálom és segítséget nyújtok nekik. Könnyen tanulok, mindig meghallgatom a tanácsokat, és meg is fogadom őket. Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00[x]15:00-18:00[x]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
kiszűrje a motorolajból a szennyeződéseket, fémrészecskéket és egyéb lerakódásokatMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hűtőrendszer eltömődése, folyadék hiány, vagy a vízhűtő hűtőbordáinak eltömödésMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
a W-vel jelölt a hideg viszkozitását mutatja az olajnak, a betű nélküli szám a meleg viszkozítását.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Motor vezérlőből hibák kiolvasására használjuk, esetleg szenzorok tesztelésére is alkalmasFejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Fel emelem az autot. Rögzitem a kerekeket ékel hogy ne tudjon elmozdulni. Elökészitek egy olyan edényt amibe az elhasznált olajat le tudom engedni. Oda készitem az új olajat és a szüröt is. Ha ez meg valosult akor leveszem a töltö kupakot és meg lazitom az olaj deknin a csavart és oda teszem az edényt. ha le foljt az olaj akor meg nézem a csavaron hogy kell e rajta alátétet cserélni vagy sem. Vissza csavarom az olaj deknibe a le engedő csavart. Le veszem a Régi olaj szüröt és visza teszem az újat. Le engedem a kocsit és elkezdem a meg felelö olaj betöltését és a nivo pálcán elenörzöm hogy a meg felelö menyiség kerüljön bele vissza csavarom a kupakot. Be indutom az autot és hagyom hogy alapjáraton járjon egy kicsit ha ez meg van ujra elenörzöm a menyiséget a nivo pálcán ha szükséges akor utána töltök még. Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Francesco Gonzalez
Kelt: 2026.09.08
Kelt: 2026.09.08