richard ledor tgf lap

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ghosthun97

Újonc
Április 17, 2026
6
0
Karakter
Richard Ledor
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Richard Ledor

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 1999.01.19

Születési hely: los santos

Életkor: 27 eves vagyok

Nem: ferfi

Állampolgárság: amerikai

Telefonszám: 1-131-593

VÁLASZ

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: lacko es a dc nevem ghosthun97

Életkorod: 27

Játszott percek a szerveren: 2200

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 15 20

Rövid, lényegretörő bemutatkozás lacko vagyok 27 eves es munka utan itt toltom az idomet a gep elott az ejszaka kozepeig altalaban es stremer vagyok es imadok rp zni kb egy ilyen 3 4 eves tapasztalatom van bene

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) igen rendelkezzem mar voltam san mta pd es fivem szerveren

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? nem olyan regota jatcok a szerveren es mas frakiban nem voltam

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Richard ledor

Dátum: 2026.08.29. 15:47

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Richard Ledor
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését.

Ennek eredményeként, hosszadalmas átgondolás után elutasítottuk, mivel a hátterét és múltját elégtelennek ítéltük meg.

A következő ciklusban lehetősége lesz újra benyújtani jelentkezését.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne a jelentkezése elutasításával kapcsolatban, kérjük, keresse a Recruitment and Employment Division munkatársait.

Jonathan Ortiz​

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.