IC ADATLAPTeljes neve: Duke Harrelson
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 07-09-2000
Születési hely: Los Santos
Életkor: 26
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai állampolgár
Telefonszám: 1124360
A nevem Duke Harrelson, 2000-ben születtem Los Santos déli részén. Már fiatal koromban megtapasztaltam, hogy a bűnözés milyen hatással van az emberek mindennapjaira és hogy mennyire könnyen rossz irányba tud kerülni valaki főleg fiatal korban. Gyerekként inkább csendesebb és fegyelmezettebb voltam, próbáltam kerülni a problémás társaságokat és inkább a tanulásra, valamint saját magam fejlesztésére koncentráltam. Az iskola befejezése után több fizikai munkát is vállaltam, illetve biztonsági területen is dolgoztam. Ezek során megtanultam, hogy mennyire fontos a felelősségteljes munkavégzés, a pontosság és az hogy bizonyos helyzetekben gyorsan, de átgondoltan kell döntést hozni. Szabadidőmben rendszeresen sportoltam és próbáltam fejleszteni az állóképességemet, mert számomra mindig fontos volt hogy fizikailag és fejben is megfelelő állapotban legyek. A rendvédelem számomra nem csak egy egyszerű munka. Szeretnék tenni azért, hogy Los Santos biztonságosabb hely legyen és segítséget nyújtani azoknak akik egy adott helyzetben nem tudják saját magukat megvédeni. Higgadt és tisztelettudó embernek tartom magam, valamint stresszes helyzetekben is próbálom megőrizni a nyugalmamat és nem elhamarkodott döntéseket hozni. Azért szeretnék csatlakozni a Los Santos Police Department állományához, mert úgy érzem hogy kitartással, fegyelemmel és becsületes munkával hasznos tagja lehetnék az állománynak. Szeretnék minél több tapasztalatot szerezni, fejlődni és hosszú távon egy olyan rendőrré válni akire a kollégái és Los Santos lakói is számíthatnak.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ X ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Tamás, xplkr
Életkorod: 16
Játszott percek a szerveren: 3000
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 10 óra legalább
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Tamás vagyok, 16 éves, 2017-18 óta RP-zek, ez idő alatt megjártam rengeteg szervert és rengeteg frakciót, nagy általánosságában rendvédelmi frakciókat. Szabadidőmben motorozok, motorokat szerelek, illetve számítógépezek.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Rendelkezem, rengeteg szerveren voltam rendvédelmi szervezet tagja, köztük itt WestMTA-n is kétszer
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2025 elején regisztráltam, kétszer voltam az LSPD tagja.
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Duke Harrelson
Dátum: 08/31/2026
Duke Harrelson
Dátum: 08/31/2026