Elutasítva Unban kérelem Muurayi felé.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

danii

Tu es ton propre maître.
Február 25, 2024
107
65
24
Karakter
Matthias Blackburn
westlogo.png

InGame neved:
Matthias Blackburn

A kitiltás időpontja:
2026.05.10.

A kitiltás időtartama:
Örökös

Admin neve, aki kitiltott:
Muurayi

Kitiltás indoka:
Frakció leaderi feladatok elrontása [SASD]

Amiért szeretnéd az unbant:
Időhiány miatt leadtam a sasd leaderi pozíciómat, viszont nem volt meg a kötelező 60 napos leaderségem, így jogosan kaptam egy kitiltást, amivel nem is vitatkozom, akkor kicsit frusztrált és zavart, de azon felül teljesen jogos volt. Több időm lett mostanra, így néha játszanék, amikor időm engedi, ezért szeretnék egy unbant kérni. Váratlanul jött az időhiányom akkor, viszont nem fogok belefutni több olyan dologba, amit később, hogy lehet nem tudok vállalni.

Megjegyzés:
Előre is köszi, bármi is a döntés.

• Haha
Reactions: Szilva
Szia.

Korrekt ub kérelem ez nem vitás beláttad, hogy hibáztál. Akkoriban mikor a bant osztottam akkor a stílus az valami nagyon értékelhetetlen volt. Érthető a fusztráltságod, véleményem szerint egy nagyon toxic közösségbe voltál. Ban-t még nem tudom feloldani, tekintettel arra, hogy hallottam olyat is, hogy a szervert szidtad mindenhol, bizonyítékom nincs így annyira nem veszem számításba.

Amit tudok neked javasolni, hogy térjünk erre vissza 1-2 hónapon belül, és ha az akaratod töretlen nagyon szívesen feloldom a kitiltásod, viszont már leaderi feladatkört jogosan nem tölthetsz be.

Szép napot, ne add alább.

• Kedvelés
Reactions: Szilva és danii
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.