- Május 11, 2025
- 3
- 4
- Karakter
- Jimmy Miers
IC ADATLAPTeljes neve: Jimmy Miers
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2004.05.20
Születési hely: Las Venturas
Életkor: 22
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1-124-820
Jimmy Miers vagyok 22 éves. Las Venturasban születtem egy kis házikóban, a város szélén. Gyerekkoromban túlsúlyos voltam ezért sokan kinevettek, megvertek, megszégyenítettek mások előtt. Ezek miatt kiléptem a sulimból és magántanuló lettem, közben elkezdtem diétázni is stb.. 2 év eltelt dolgozgattam, faternak segitettem sokat majd egyszer este sétáltunk hazafele mert vittük a kutyát sétáltatni és egy fekete fosztogató odarohant hozzánk, egy 9mm-es pisztolyt kirántott a zsebéből majd ránk szegezte és azt ordibálta, hogy "Ide az összes pénzt, telefont, gyűrűt, vagy mindketten meghaltok".. Faterom már odaadta neki a pénztárcáját, és már nyúlt a telefonjáért de elhaladt nem messze egy autó a kapucnis pali meg arra figyelt mert azthitte jön valaki... Faterom ezt észrevette és kihasználta az alkalmat majd megpróbálta kiütni a kezéből csak hát a fosztogató erősebb volt és mellkason lőtte apámat majd elfutott.. Sajnos apám a mentőkocsiban már elhunyt.. Ez egy akkora trauma volt számomra, hogy megfogadtam ezt a tevékenységet meg akarom állítani és ez motivált a jelentkezésre.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ x ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Roland, prolesz
Életkorod: 16
Játszott percek a szerveren: 1486
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? most nyáron reggelente tudok lenni, és délután kb 2-3 órát.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Roland vagyok, 16 éves villanyszerelőnek tanulok jelenleg már csak 1 évem van hátra a suliból. Szeretek haverokkal játszani, szeretem az elcseszett humort. Ennyi.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Más szerveren voltam PD-s, ott is csak a rádiófóniákat tanultam meg és csak ennyi is maradt meg.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2025.05.11-én regisztráltam először akkor még játszottam 1-2 hetet de utána abbahagytam, nemrég tértem vissza. Nem voltam még frakiban.
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Jimmy Miers
Dátum: 2026.07.23
Jimmy Miers
Dátum: 2026.07.23