DEPUTY SHERIFF TRAINEE-Yashin O Siichi

Tomii0204

Újonc
November 18, 2025
16
4
Karakter
Yashin O Siichi/ Tomii
sasd1.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Karaktered neve
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.​

I. IC RÉSZ
(Kizárólag csak a karaktereddel kapcsolatos információkat add meg!)
Teljes neve: Yashin O Siichi
Jelenlegi lakcíme: Los Santos Palomino Creek
Születési helye, ideje: Tokió 2003.12.10.
Elérhetősége: 1-127-191
Állampolgárság: Japán/Amerika

Személyi igazolvány száma: ID-HPJB1044
Vezetői engedély száma: DL-RLIZ1044
Fegyverviselési engedély száma (opcionális): WP-PBNS1044

Magasság: 186cm
Testsúly: 79kg
Etnikum: Japán
Nem: Férfi

II. TANULMÁNYOK
Legmagasabb iskolai végzettség:
[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[x] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: VÁLASZ
Intézmény neve: Harrisburg Area Community College Pennsylvania
Végzettség elvégzésének ideje: 2024.06.10.

Idegennyelv megnevezése (opcionális): -
Megszerzett szint (opcionális): -

III. OOC RÉSZ
Neved és korod: Tamásnak hívnak és 19-éves vagyok.
Mesélj magadról egy pár mondatban: Gépipari technikumba járok idén érettségiztem, szeretek gépezni, focizni és röpizni persze ezek mellett a családdal és a barátokkal is szeretek hasznos időt eltölteni.
Mellékeld a karakter és az account ID-d: 1052,1044
Játszott perceid száma: 37,841
Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 1.5-2órát nagyjából de ez változó lehet.

Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2025.06.09
Milyen frakciókban voltál eddig és meddig jutottál el? Los Santos Mechanic Shop (LSMS)-Senior Mechanic
Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról:
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Mert kiszeretném próbálni magamat a rendvédelembe, más szerveren voltam már rendőr, de sheriff még sose voltam és megszeretném nézni/tapasztalni, hogy miben különbözik a rendőrség a sheriffségtől.
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? Az, hogy Magyarországon a rendévelem, egy egységes rendőrségként működik (Országos Rendőr-Főkapitányság irányítása alatt dolgozna), a rendőrök csak különleges helyzetben használhatják a lőfegyverüket, a rendőri képzés is más Magyarországon egységes képzés van. Amerikába sokkal több különálló rendőri szerv van, (városi, megyei vagy állami) itt a lőfegyvert sokkal gyakrabban használják a rendőri képzés az amerikába államonként változik.
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Egy szókimondó rendőrt alkotnék aki szigorúan betartatja a civilekkel a szabályokat.

IV. TANÚSÍTVÁNY
A jelentkezésem benyújtásával kijelentem és igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok kizárólag a saját szellemi munkám eredményei, valamint a legjobb tudásom szerint teljesek, valósak és pontosak.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.​

Kelt: 24/07/2026
Yashin O Siichi

• Menő
Reactions: Misi