[Deputy Sheriff Trainee] Talia Bishop

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Alex2002

Újonc
Június 1, 2026
2
0
23
Karakter
Jewanna Perkins
sasd1.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Karaktered neve
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.​

I. IC RÉSZ
(Kizárólag csak a karaktereddel kapcsolatos információkat add meg!)
Teljes neve: Talia Bishop
Jelenlegi lakcíme: 25503, Ave Velarte, Santa Clarita, Los Angeles, US. 91385.
Születési helye, ideje: Los Angeles, Los Angeles General Medical Center. 2003.0
Elérhetősége: 1-130-775, [email protected]
Állampolgárság: US. Amerikai.

Személyi igazolvány száma: ID-VRAH8898.
Vezetői engedély száma: DL-VKTN8898.
Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -

Magasság: 5,25 ft.
Testsúly: 132.28 lbs.
Etnikum: Afro-Amerikai.
Nem: Woman

II. TANULMÁNYOK
Legmagasabb iskolai végzettség:
[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[X ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: VÁLASZ
Intézmény neve: University of Los Angles.
Végzettség elvégzésének ideje: 05/08/2020.

Idegennyelv megnevezése (opcionális): Spanyol.
Megszerzett szint (opcionális): C2.

III. OOC RÉSZ
Neved és korod: Alex/Norbi, 23 éves vagyok.
Mesélj magadról egy pár mondatban: Alex-nak hívnak, szeretek gamelni, szabad időmben vagy épp játszok vagy filmeket/sorozatokat nézzek. - Vannak háziállataim, néha foglalkozok velük, nem vagyok nagyon beszédes típus inkább jobb szeretek csöndben lenni és hallgatni, figyelni, hiába nem jártatom a számat csak ha szeretnék valamit megosztani másokkal. - Optimista vagyok, segítőkész és barátságos, néha ha felhúznak akkor néha elszalad velem az a bizonyos ló, de azt csak a felindultságomban teszem, mivel nem gondolkodom.
Mellékeld a karakter és az account ID-d: 8898, 8987.
Játszott perceid száma: 215 perc.
Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Napi 3 - 4 óra.

Mióta játszol a WestMTA szerverén? Májús közepe tájt regiszráltam, de most kezdenék el komolyabban játszani a szerveren.
Milyen frakciókban voltál eddig és meddig jutottál el? Eddig ezen a szerveren nem voltam egy frakcióban sem, de ha más szervereket nézzünk akkor például.. - Honvédségben voltam altiszt, azaz Főtörzsőrmester, Rendőrségben peddig egyes szervereken Zászlós-ig jutottam el, más szervereken Százados/Őrnagy-ig.
Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról:
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Azért szeretnék a frakció tagja lenni mivel szeretem az US. alapú szervereket és szervezeteit. - Jobban tetszenek mint a magyar jogszabályokkal lévő szerverek. - Azért is hozzátok szeretnék csatlakozni mivel több fantáziát látok egy amerikai roleplay-ben mint egy magyarban, több tapasztalat szerzés, ezelőtt voltam egy viszonylag komolynak mondható szerveren SASD-os csak az a szerver sajnálatos módon leállt és ezért is szeretnék a tagja lenni a frakciónak.
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? Jogszabályok, autó park, intézkedések menetei. - Például egy intézkedés során az intézkedés alávont személy nyugodtan rögzítheti az intézkedést, az officer nem utasíthatja arra hogy ne tegye, mind addig amíg az intézkedés menetét nem akadályozza. - Továbbá a járőr-nek lehetnek tetoválásai a karján vagy látható helyen, viszont az uniformissal el kell azt rejtenie, mivel egy tetoválással a nyakánál vagy szeménél.. - Abban az esetben be lehet könnyedén azonosítani. - Az autó park, általában Ford Taurus, Ford Explorer, Dodge Charger SRT 8. Egy FELONY STOP-ot példa ként úgy vezetnek le hogy az adott járőr egység aki épp leállított egy vélhetően körözött járművet, további három egységet igényel a helyszínre. - Az a három egység megérkezik, az egyik beáll mögé a másik kettő peddig nekik balra szintén sorba, az első az intézkedés alávont gépjármű felé nézve. - Kiszállnak mind a hatan, az intézkedés alá vonó egység vezetője utasítja a gépjárműben lévőket.
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Egy olyan karaktert alakítanák a szervezeten belül aki udvarias, rendes és segítőkész aki szeret tanítani és optimista. - Mindenkiből megpróbálja a legjobbat kihozni és néha poénkodik. - Az embertársaihoz jól viszonyul még akkor is ha az emberek körülötte megvetik a hívatása miatt.

IV. TANÚSÍTVÁNY
A jelentkezésem benyújtásával kijelentem és igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok kizárólag a saját szellemi munkám eredményei, valamint a legjobb tudásom szerint teljesek, valósak és pontosak.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.​

Kelt: 01/05/2026
Talia Bishop

Utoljára szerkesztve:
sasd1.png

STÁTUSZ — FELÜLVIZSGÁLAT

Tisztelt Talia Bishop!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy levelét a Training Bureau sikeresen megkapta és rögzítette.

Jelentkezésének felülvizsgálata legfeljebb 24 órán belül megtörténik, ezt követően értesítést küldünk annak aktuális státuszáról.
Köszönjük türelmét és megértését!

Tisztelettel,
Lieutenant, Keantay Gilbert
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Imádom
Reactions: Alex2002
sasd1.png

STÁTUSZ — ELFOGADOTT JELENTKEZÉS

Tisztelt Talia Bishop!

Tájékoztatjuk Önt, hogy jelentkezését a Training Bureau felülvizsgálta, és az elfogadásra került.

Jelentkezése részletes és alapos elbírálási folyamaton ment keresztül, amely során több szakértő vizsgálta válaszainak hitelességét, valamint az Ön rátermettségét és alkalmasságát. Ennek eredményeként örömmel értesítjük a sikeres felvételről. Gratulálunk!

Kérjük, hogy az elkövetkező 24 órán belül vegye fel a kapcsolatot a Training Bureau egyik munkatársával annak érdekében, hogy tanulmányait sikeresen megkezdhesse.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeink egyikén.
Tanulmányaihoz és a vizsgáihoz sok sikert kívánunk!

Megjegyzés: Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken keresztül.

Tisztelettel,
Lieutenant, Keantay Gilbert
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Imádom
Reactions: Alex2002
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.