Rendvédelem megtekintése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

oFF

Újonc
Január 9, 2026
16
15
Karakter
Ike Tapp
westmanagerlogo.png

InGame neved:
Ike Tapp

Ötleted:
Egy command aminek a segítségével meg tudod nézni, hogy hány rendvédelmis van dutyban.

Megjegyzés:
Ha az illegális frakciók/civilek rabolni akarnak egyszerűbben meg tudnák nézni, hogy van erre lehetőségük vagy nincs.

• Kedvelés
Reactions: hupakolas
Szintén fölöslegesnek tartom.
Nem támogatom!

• Kedvelés
Reactions: Smiley
westmanagerlogo.png

InGame neved:
Ike Tapp

Ötleted:
Egy command aminek a segítségével meg tudod nézni, hogy hány rendvédelmis van dutyban.

Megjegyzés:
Ha az illegális frakciók/civilek rabolni akarnak egyszerűbben meg tudnák nézni, hogy van erre lehetőségük vagy nincs.
Szia, adminoknak van ilyen parancs, de az ATM vagy Bolt/Étterem script nem azt nézi hogy hányan vannak dutyban hanem azt hogy hányan vannak online. De egyértelmüen felesleges játékosnak az hogy nézegese mikor ki van fent. Nem támogatom!

Utoljára szerkesztve:
A playerek számára fölöslegesnek tartom. Nem támogatom!
nem fölösleges, segít a playereknek, hogy ne fogjanak bele felesleges RP szituációkban.

/onduty kiírhatja, hogy hány mentős, taxis, rendőr és egyéb van szolgálatban. Ha tudod, hogy senki sem aktív medicből, nem fogsz egy verekedés után bordatörést rpzni és kórházba vitetni magad, vagy valami.

• Kedvelés
Reactions: Ruly és raoi

Megjegyzés:
És ha látják hogy sokan vannak a rendőrök akkor meg nem rabolnak direkt. Ha nagyon erre hajtasz max egy olyat tudnák elképzelni hogy lehet e rabolni és igen nem válaszol a command. Hogy megmutatja mennyi ember van online szerintem ez felesleges
+Ha nagyon akarod tudni megkérdezel egy admint és kész nem kell erre parancs

Utoljára szerkesztve:
Több problémát szülne ez mint megoldana. Felettem leírtak pár példát, hogy milyen módokon lehetne ezzel visszaélni, nem kell ilyen parancs.

• Kedvelés
Reactions: Smiley és filepko
Az az értelme, hogy 5-6 ember nem tölt el 30 percet egy előRP-vel, utána még elmegy felfegyverkezni, csak azért hogy elérjen a helyszínre és az fogadja, hogy nincs fent elég rendvédelmis. Magyarul semmi értelme nem volt az egésznek.

És ha látják hogy sokan vannak a rendőrök akkor meg nem rabolnak direkt. Ha nagyon erre hajtasz max egy olyat tudnák elképzelni hogy lehet e rabolni és igen nem válaszol a command. Hogy megmutatja mennyi ember van online szerintem ez felesleges
+Ha nagyon akarod tudni megkérdezel egy admint és kész nem kell erre parancs
Vegyük ki akkor a tabbal elérhető játékoslistát is, nehogy azért ne raboljon valaki, mert ott összeszámolta, hogy hány rendvédelmis van a szerveren (aki egy ideje játszik már amúgy is tudja, hogy kik a rendvédelmisek). Ezek nagyon gyenge kifogások.

• Imádom
Reactions: oFF
Az az értelme, hogy 5-6 ember nem tölt el 30 percet egy előRP-vel, utána még elmegy felfegyverkezni, csak azért hogy elérjen a helyszínre és az fogadja, hogy nincs fent elég rendvédelmis. Magyarul semmi értelme nem volt az egésznek.

Vegyük ki akkor a tabbal elérhető játékoslistát is, nehogy azért ne raboljon valaki, mert ott összeszámolta, hogy hány rendvédelmis van a szerveren (aki egy ideje játszik már amúgy is tudja, hogy kik a rendvédelmisek). Ezek nagyon gyenge kifogások.
Értem amit mondasz de most mennyi idő irni egy reportot/kérdést hogy van e elég rendvédelem és kész? Adminok megnézik

• Kedvelés
Reactions: Buntold
Az adminisztrátorok számára elérhető erre egy parancs, legközelebb a fölösleges körök elkerülése végett írjatok egy reportot, biztosan kaptok majd választ.

• Fire
Reactions: filepko
Az adminisztrátorok számára elérhető erre egy parancs, legközelebb a fölösleges körök elkerülése végett írjatok egy reportot, biztosan kaptok majd választ.
Kapnak választ én meg szoktam kérdezni és el mondják

• Kedvelés
Reactions: drakeee
Értem amit mondasz de most mennyi idő irni egy reportot/kérdést hogy van e elég rendvédelem és kész? Adminok megnézik
Ez most körülbelül olyan, mintha nem lennének a szerveren kulcsok és csak az adminok tudnák nyitni/zárni az ingatlanokat/járműveket. Ennyi erővel nem is tudom miért vannak kulcsok a szerveren, ha valaki ki akarna nyitni valamit csak írhatna egy adminnak.

Ez most körülbelül olyan, mintha nem lennének a szerveren kulcsok és csak az adminok tudnák nyitni/zárni az ingatlanokat/járműveket. Ennyi erővel nem is tudom miért vannak kulcsok a szerveren, ha valaki ki akarna nyitni valamit csak írhatna egy adminnak.
Gondolom te olyan gyakran rabolsz mint autót nyitsz. Nincsen több hozzáfűzni valóm szerintem Felesleges

• Haha
Reactions: oFF
Több problémát szülne ez mint megoldana. Felettem leírtak pár példát, hogy milyen módokon lehetne ezzel visszaélni, nem kell ilyen parancs.
Rengeteg más szerveren is van ilyen parancs, és NINCS hogyan visszaélni vele. Mindenki tudja, hogy milyen órákban nincsenek elérhető rendvédelmisek, a parancs nem oszt nem szoroz.

De ha így gondoljátok? Legyen a /onduty parancs elérhető KIZÁRÓLAG a következőkre: taxisofőr; tűzoltók; medicek; szerelők;

Nem lesz ilyen, adminoknak van tőlük meg lehet kérdezni.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.