- Május 18, 2025
- 24
- 7
- Karakter
- Calixto Morales
InGame neved:
► Calixto Morales ◄
Ötleted:
► Meglátásom szerint megint csak nem tett jót hogy a horgászat át lett alakítva, ezzel hosszadalmassá és unalmassá téve az egészet. A napokban megint csak meg csappant a játékos szám, véleményem szerint ez megint csak annak köszönhető hogy a horgászatba bele lett nyúlva. Szerintem nem kellene ennyire "sajnálni" a pénzt a játékosoktól, hisz ettől nagyon jól beindult a gazdaság a szerveren. Az autókat adják-veszik, ingatlan piac is fellendült stb. Most meg, mivel nem jön olyan gyorsan a pénz mint eddig, így kétszer meggondolom nekem is hogy veszek-e egy új autót vagy ingatlant mit ez előtt. Lényeg, egy kis fizetés emelés nem ártott egyáltalán, sőt! Tudom nehéz megtalálni az egyensúlyt a pénzek mozgása terén, én sem szeretnék gazdagrp-t a szerverből természetesen. Szerintem gondoljátok ezt át és ezek függvényében alakítsátok a fizetéseket a munkáknál. A nagy 2026-ban, a Tiktok felgyorsult világában amikor mindenki pörget mindent ezerrel, nem jók az unalmas hosszú munkák, a horgászatban is ez volt a jó hogy lehetett haladósan csinálni és volt eredménye, így akár az újonnan érkező emberek is tudtak érvényesülni.◄
Megjegyzés:
► További meglátásokat, megjegyzéseket szívesen várok! ◄
Utoljára szerkesztve: