Szerver fellendülése.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Calixto

Barangoló
Május 18, 2025
24
7
Karakter
Calixto Morales
westmanagerlogo.png

InGame neved:
Calixto Morales

Ötleted:
Meglátásom szerint megint csak nem tett jót hogy a horgászat át lett alakítva, ezzel hosszadalmassá és unalmassá téve az egészet. A napokban megint csak meg csappant a játékos szám, véleményem szerint ez megint csak annak köszönhető hogy a horgászatba bele lett nyúlva. Szerintem nem kellene ennyire "sajnálni" a pénzt a játékosoktól, hisz ettől nagyon jól beindult a gazdaság a szerveren. Az autókat adják-veszik, ingatlan piac is fellendült stb. Most meg, mivel nem jön olyan gyorsan a pénz mint eddig, így kétszer meggondolom nekem is hogy veszek-e egy új autót vagy ingatlant mit ez előtt. Lényeg, egy kis fizetés emelés nem ártott egyáltalán, sőt! Tudom nehéz megtalálni az egyensúlyt a pénzek mozgása terén, én sem szeretnék gazdagrp-t a szerverből természetesen. Szerintem gondoljátok ezt át és ezek függvényében alakítsátok a fizetéseket a munkáknál. A nagy 2026-ban, a Tiktok felgyorsult világában amikor mindenki pörget mindent ezerrel, nem jók az unalmas hosszú munkák, a horgászatban is ez volt a jó hogy lehetett haladósan csinálni és volt eredménye, így akár az újonnan érkező emberek is tudtak érvényesülni.

Megjegyzés:
További meglátásokat, megjegyzéseket szívesen várok!

Utoljára szerkesztve:
Azt szedték csak ki elvileg,hogy nem jön már kapás,ha magad alá dobod,ami valljuk be elég OP volt,bedobtad,közben ment a sorozat/insta akármi,igazából akik ez miatt hagyták itt a szervert,úgysem tettek hozzá sokmindent,a farmoláson kívül, de én egyébként is azzal kötném össze a 10-20player csökkenést,hogy vége lett a horgászeventnek,és nem játszanak annyian egyszerre,hogy ráhajtsanak a top3-ra.

Azt szedték csak ki elvileg,hogy nem jön már kapás,ha magad alá dobod,ami valljuk be elég OP volt,bedobtad,közben ment a sorozat/insta akármi,igazából akik ez miatt hagyták itt a szervert,úgysem tettek hozzá sokmindent,a farmoláson kívül, de én egyébként is azzal kötném össze a 10-20player csökkenést,hogy vége lett a horgászeventnek,és nem játszanak annyian egyszerre,hogy ráhajtsanak a top3-ra.
Lehet benne van ez is igen, nekem főképp az a mondandóm ezzel hogy gyors, pörgős és arányaiban jól fizető munkák kellenek hogy ne unja senki. Tudom, nem lehet minden igényt kielégíteni.

Abszolút hasonulok az előttem hozzászólóhoz. (@kuci) Az meg, hogy "sajnálják a pénzt", nem hiába lett infláció. (2025 őszén vettem egy m4-et 5,5 millióba). A munkák fizetés emelésével egyet érthetünk, hobby munkákhoz lehetne igazítani.

• Kedvelés
Reactions: Kyle és Calixto

Azt is hozzá tenném hogy én és a barátom egyszerre horgásztunk, ő sima én pedig pps bottal. Nem hogy nemsok külömbséget nem érzékeltünk, még neki többször is jobb volt a kapás és el kellett gondolkozzak hogy megérte-e egyáltalán ez a pps bot mert nem sok mindent adott hozzá.

Nem lett módosítva az esélyeken. Egy hiba javítás került be de semmilyen befolyása nem volt a kapásokra. Ugyan olyan mint amikor bekerült az egész rendszer.

Teljesen bennevan,szerencse alapú az egész,a PP-s bot csak egy minimális esélyt ad hozzá gondolom,mert nem lenne fair,ha valaki a PP-s bottal 5 kapásból 3 cápát kihúzna. Ha bejön az áruszállítós vállalkozásos rendszer,megint felfog menni a player szám,őket kellene majd akkor egy eventtel megfogni,hogy ne csak update-kor jöjjenek fel,hanem aktív játékosok legyenek.

• Kedvelés
Reactions: Calixto és Muurayi
Nem lett módosítva az esélyeken. Egy hiba javítás került be de semmilyen befolyása nem volt a kapásokra. Ugyan olyan mint amikor bekerült az egész rendszer.
Igen ezzel tisztában vagyok, a hiba javítás a kifogás gyorsaságára szólt és annak "elrontásáról" hülyén szólva. Így már nem olyan pörgős/gyors a horgászat.

Nem lett módosítva az esélyeken, semmi olyan dologba nem lett belenyúlva ami befolyásolja az eddigieket.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.