Event leaderboard

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dvnzillv

Zöldfülű
Február 3, 2026
97
109
Karakter
Clevon Carter
csao, az eventekhez (ami most perpill Uber eats, de korábban horgászat, később pedig még ki tudja) lehetne valami leaderboard akár IC a telefonon egy appon, akár OOC DC-n. Hogy az izgalomfaktor is megmaradjon, meg lehetne csinálni úgy, hogy óránként, vagy akár 1/3/6/12/24 óránként frissül csak. Mivel az ötletem nem csak a jelenlegi eventre vonatkozik, ezért elsősorban nem arra gondolok, hogy az Uber eats appba kerüljön be, hogy a későbbi eventeken is be lehessen vetni. De ha csak ez a megoldás kivitelezhető, már az is szuper lenne szerintem.

• Kedvelés
Reactions: Szebi16 és raoi
Nem értem hogy miért lenne ez jó? Event végén úgy is látod a nyereteseket meg hogy mennyivel nyertek. Szerintem Felesleges

Nem értem hogy miért lenne ez jó? Event végén úgy is látod a nyereteseket meg hogy mennyivel nyertek. Szerintem Felesleges
Azért lenne jó, mert látnád, hogy mennyit vittél ki, és a többiekhez képest hol tartasz. Plusz biztos van olyan, aki már korábban is tolta az Ubert, és nem jegyezte meg honnan indult, így nem nagyon tudja mennyit vitt ki. Illetve én nem játszok régóta, de azt már láttam, hogy a horgász eventnél nem közölték, hogy ki mennyivel vitte a prímet. :) De szívesen meghallgatom, hogy miért gondolod feleslegesnek.

Totálisan felesleges.
Senkinek nem segítene ez, ha pedig a sajátodat akarod követni akkor számold, írd fel, stb.
Ezer és egy fontosabb dolog van mint ez és nincs előnye ami miatt értelme lenne időt szánni rá.

Totálisan felesleges.
Senkinek nem segítene ez, ha pedig a sajátodat akarod követni akkor számold, írd fel, stb.
Ezer és egy fontosabb dolog van mint ez és nincs előnye ami miatt értelme lenne időt szánni rá.
Azt általánosságban írtam, hogy biztosan akad olyan, akinek könnyebbség lenne, hogyha látná, hogy honnan indult. Illetve miért gondolod, hogy nem segítene senkinek? Szerintem segítene, mert biztos van olyan, aki emiatt jobban ráfeküdne, és olyan is, aki miatt már bele sem kezdene. Az meg, hogy ezer és egy fontosabb dolog van, az egy elég gyenge és irreleváns érv. Persze, mindig lesznek fontosabb dolgok, mindig lesz mit tenni, fejleszteni javítani. De ilyen érvelés mellett akkor az ember ne írjon semmi apróságot, mert úgyis van fontosabb dolog? Quality of life ugyebár :)

Többször fel volt vetve ez az ötlet a vezetőség felé, akkor is nem volt a válasz, ha jól emlékszem. Nem hiszem, hogy azóta is meggondolták volna, nem látok rá sok esélyt, hogy lesz ilyen.

Azt általánosságban írtam, hogy biztosan akad olyan, akinek könnyebbség lenne, hogyha látná, hogy honnan indult. Illetve miért gondolod, hogy nem segítene senkinek? Szerintem segítene, mert biztos van olyan, aki emiatt jobban ráfeküdne, és olyan is, aki miatt már bele sem kezdene. Az meg, hogy ezer és egy fontosabb dolog van, az egy elég gyenge és irreleváns érv. Persze, mindig lesznek fontosabb dolgok, mindig lesz mit tenni, fejleszteni javítani. De ilyen érvelés mellett akkor az ember ne írjon semmi apróságot, mert úgyis van fontosabb dolog? Quality of life ugyebár :)
Teljesen félreértesz.
Az a baj, hogy addig, amíg például az illegál nem tud mást kezdeni (most már szerencsére ez egyre kevésbé igaz, PL az új fegyver craft system) mint ATM, Bolt, emberrablás, vagy egy paintjob szerkesztőben nem lehet egy matricát letükröztetni az autó két oldalára, vagy néhány kocsi bugos handlingekkel és/vagy modellekkel rendelkezik (utóbbira a legjobb példa a Dodge Demon, 4 ember száll be bele 2 ülésbe), addig felesleges ilyeneken gondolkodni JELENLEG.
A kulcsszó itt az, hogy amíg a fontos problémák nincsenek megoldva addig nincs idő ilyenekre, de ez nem azt jelenti hogy soha ne is legyen ilyen.

• Kedvelés
Reactions: filepko
Teljesen félreértesz.
Az a baj, hogy addig, amíg például az illegál nem tud mást kezdeni (most már szerencsére ez egyre kevésbé igaz, PL az új fegyver craft system) mint ATM, Bolt, emberrablás, vagy egy paintjob szerkesztőben nem lehet egy matricát letükröztetni az autó két oldalára, vagy néhány kocsi bugos handlingekkel és/vagy modellekkel rendelkezik (utóbbira a legjobb példa a Dodge Demon, 4 ember száll be bele 2 ülésbe), addig felesleges ilyeneken gondolkodni JELENLEG.
A kulcsszó itt az, hogy amíg a fontos problémák nincsenek megoldva addig nincs idő ilyenekre, de ez nem azt jelenti hogy soha ne is legyen ilyen.
Így, hogy kifejtetted, korrekt. Nem értettelek félre, szimplán nem vagyok gondolatolvasó, és csak annyit tudok elolvasni, amit írtál. Viszont az ötlet fórum szerintem arra van, hogy az ötleteket gyűjtsük. Nincs olyan elvárás, hogy ezek mindenképp bekerüljenek, ahogyan olyan sem, hogy azonnal. Ezekhez hetek, hónapok múlva is vissza lehet nyúlni. Különben mi értelme lenne? Még vannak hibák a szerveren, ezért nem kérünk ötleteket? Nem értem ezt a részét a dolognak.

• Kedvelés
Reactions: raoi és filepko
Sziasztok,

Nem lenne egy rossz ötlet, de át gondolva, valóban felesleges, és egy már biztos, van sokkal több minden ami ennél fontosabb és fejlesztési munkát igényel.

• Kedvelés
Reactions: filepko és Buntold
Van ahol direkt nincs, van ahol pedig már van ilyen.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.