Santa Lelkes fórumhasználó Március 21, 2025 157 89 Karakter Adam Santa Március 8, 2026 #1 InGame neved: ► Adam Santa◄ Ötleted: ► Közlekedési táblák (pl. STOP tábla, megengedett sebesség stb.) behozatala.◄ Megjegyzés: ► Hogyha erről van már egy Topic nyitva akkor sorry. ◄ Reactions: B4ZSY, L4ci, Ezechiele és 1 másik személy
InGame neved: ► Adam Santa◄ Ötleted: ► Közlekedési táblák (pl. STOP tábla, megengedett sebesség stb.) behozatala.◄ Megjegyzés: ► Hogyha erről van már egy Topic nyitva akkor sorry. ◄
Ezechiele We are dedicated to logistics. Február 5, 2026 138 47 Karakter Ryszard Vohl Március 9, 2026 #2 Hali, Mindenképpen szükség lenne rá, ezt valószínűleg a PD egy fk fejlesztésben elő fogja majd hozni. Támogatom.
Hali, Mindenképpen szükség lenne rá, ezt valószínűleg a PD egy fk fejlesztésben elő fogja majd hozni. Támogatom.
L4ci Újonc Január 31, 2026 3 1 Karakter Stanley Wallace Március 9, 2026 #3 Tilos az 1 szavas HSZ! Figyelmeztetést osztottam #Kaed Click to expand... Támogatom!
#Sleazy Barangoló Globális Moderátor Adminsegéd Március 3, 2026 32 20 Karakter Cloe Winslow - Március 14, 2026 #4 Santa said: InGame neved: ► Adam Santa◄ Ötleted: ► Közlekedési táblák (pl. STOP tábla, megengedett sebesség stb.) behozatala.◄ Megjegyzés: ► Hogyha erről van már egy Topic nyitva akkor sorry. ◄ Click to expand... Csáóó! Eztet az ötletet csak Támogatni tudom. Sokat segítenne a rendvédelmiseknek. Reactions: Ezechiele és patrik.
Santa said: InGame neved: ► Adam Santa◄ Ötleted: ► Közlekedési táblák (pl. STOP tábla, megengedett sebesség stb.) behozatala.◄ Megjegyzés: ► Hogyha erről van már egy Topic nyitva akkor sorry. ◄ Click to expand... Csáóó! Eztet az ötletet csak Támogatni tudom. Sokat segítenne a rendvédelmiseknek.
Voksa Kivételes tehetség Koordinátor Május 8, 2025 576 501 Karakter Teodor Alvarez Május 31, 2026 #5 tervben van.