LVMS visszahozása

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pyxosa

Aktív fórumozó
Június 15, 2025
129
26
Karakter
Corey Pilat
westmanagerlogo.png
Ötleted:
elég egyszerű,LVMS visszahozása mint ahogy volt régen, elég kellemetlen, hogyha például baysideban balesetezek gyakorlatilag a map másik végébe el kell mennem szereltetni + szerintem most már van annyi player,hogy mennének oda is az emberek

Maximálisan tudom támogatni az ötletet.

Mint régi LVMS leader osztom meg véleményemet. Ekkora playerszám mellett volt értelme a szerelőtelepnek, hibátlanul tudott üzemelni (megfelelő mennyiségű tag, ügyfél). Nem volt sosem gond. Ott kezdődtek a problémák, amikor 50 player lett. Kis playerszám mellett tényleg értelmetlen a Las Venturas-i telep jelenléte, viszont ekkora playerszám mellett már lenne értelme. Annó emiatt is lett leadva a Frakció, majd kb 2 hét után a következő leader vezetése alatt megszüntették.

A régi LVMS csapata nevében mondom, szívesen vinnénk újra, ekkora playerszám mellett.

• Kedvelés
Reactions: Kyle és Kicsikovax
LSMS-Ben így is vannak üres sorok, szerintem teljesen értelmetlen még egy frakció erre.
Inkább az LSMS frakit kéne még egy telephellyel bővíteni és opcionális lenne épp hol szerelnek a tagok/hova viszik a vontatott járművet. LV-Ben viszont nincs nagy mozgástér, nem kéne akkora telep.

• Kedvelés
Reactions: WalterPapy
Az ötlet miértjét megértem, de nem véletlenül lett megszűntetve.

Nem volt se forgalom, se ember aki ott dolgozzon. Valamiféle megoldás kéne erre ez tény, de sajnos ez ugyan oda vezetne mint legutóbb. Pár hétig kitart aztán zárhat be újra mert alig járnak oda.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.