14K

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Futo

Újonc
Május 20, 2026
10
11
Karakter
Kendrick Mason
14K (triad)
"Loyalty before blood. Silence before death."

2 taggal indul a frakció.
Legalább 2 éve ismerem az Al-leader-t.

Bemutatkozás

Sziasztok! Levente vagyok, 16 éves. Már 5 éve RP-zek, Fivemen kezdtem, majd átmentem MTA-ra. Ez idő alatt sok tapasztalatot szereztem, leginkább Fivemen. Jól tudok együtt dolgozni másokkal, mindig igyekszem élethűen játszani a karakteremet. Illetve a frakcióból is a legtöbbet akarom kihozni. (frakció leader)

Sziasztok! Robi vagyok, 21 éves. Már 6 éve MTA-zok, Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem különböző frakciókban, ezért jól tudok csapatban dolgozni, illetve komolyan veszem az RP-szabályokat és úgy teszek a karakteremmel mintha én tenném amit ő. Nyugodt, segítőkész embernek tartom magam, aki a legtöbbet szeretné kihozni a karakteréből. (frakció al-leader)

I. Szervezet bemutatása
A 14K Triad egy tradicionális kínai bűnszervezet, amely Hongkong utcáiról indult, majd az évek során fokozatosan nemzetközi hálózattá fejlődött. A szervezet Las Venturas városában elsődlegesen védelmi pénzekből, import-export üzletekből, uzsorából és különböző feketepiaci kapcsolatokból tartja fenn magát. A triád működése kívülről teljesen legális vállalkozások mögé rejtőzik. Raktárak és vállalkozások szolgálnak fedésként a szervezet számára. A tagok számára a fegyelem, a tisztelet és a lojalitás abszolút elsőbbséget élvez.

II. Backstory
Hongkong, 2019. A Kowloon negyed sötét utcái között Li Zhang, és Wei Zhang neve már fiatalon ismertté vált. Eleinte csak kisebb csempészésekben vett részt, később azonban kapcsolatba kerültek a 14K Triad magasabb rangú tagjaival. Li és Wei gyorsan bizonyított: intelligensek voltak, türelmesek és rendkívül kegyetlenek azokkal szemben, akik veszélyeztették az üzletetüket. Az évek során saját embereket gyűjtöttek maga köré. Az utcai bandák felett fokozatosan befolyást szerzett, miközben illegális fogadóhálózatokat és kikötői kapcsolatokat épített ki. A kínai hatóságok növekvő nyomása miatt azonban Wei és Li elhagyták Hongkongot. Las Venturas tökéletes helyszínnek bizonyult az újrakezdéshez. A két testvér, áruszállító cégbe kezdtek bele amely rövid idő alatt a triád egyik központjává vált. A háttérben azonban illegális pénzmosás, uzsora, védelmi pénzek és fegyverüzletek működtek.A 14K Triad azóta fokozatosan beépült a város alvilágába. Nem az utcai káoszban hisznek, hanem a szervezett, intelligens működésben. A rendőrség számára legtöbbször csak egyszerű üzletembereknek tűnnek, azonban a háttérben Los Santos egyik legveszélyesebb ázsiai szervezetét építik.

III. Céljaink
  • Minőségi kínai banda RP biztosítása
  • Hosszútávú, komoly szervezeti storyline kialakítása
  • Night club és kaszinó RP
  • Pénzmosás
  • Kikötői és import-export storyline
  • Kapcsolatok építése más frakciókkal
  • Aktív Chinatown élet kialakítása

IV. Hierarchia
489 Dragon Head — A szervezet vezetője
438 Deputy Mountain Master — Másodvezető
415 White Paper Fan — Stratégiai és pénzügyi ügyek
426 Red Pole — Harci egységek vezetője
49ers — Teljes jogú tagok

V. RP irányelvek
  • A szervezet nem street gang RP-t képvisel.
  • Kerüljük az indokolatlan lövöldözéseket és a nonRP konfliktusokat.
  • Elsődleges cél a minőségi storyline építés.
  • A szervezet low-profile működésre törekszik.
  • A karakterek számára kötelező a kulturált, komoly RP.
  • A triád tradíciói és hierarchiája minden tag számára kötelező.

VI. Fedővállalkozások
  • Import & Export cég

VII. Tagfelvétel
A szervezet IC alapon működik. Külsős személyek számára a tagság nem nyitott, a bekerülés kizárólag RP során történik. OOC elvárások:
  • Aktivitás
  • Konfliktusmentes hozzáállás
  • Alap RP ismeretek
  • Discord használata

Szia! Készítettél már egy frakció pályázást, ami nem lett jó, nem is sikerült megkapni az fk-t, nem értem minek próbálkozol ennyire ezzel...
Full AI hangzású az egész, nagyon rövid, súlytalan lett ez a lap, nem támogatom.

• Imádom
Reactions: flaash
Kedves Pályázó!

A lapod nem nyerte el a tetszésünket. Köszönjük, hogy időt szántál a lap megírására!

(Most volt egy elutasított pályázatod. Várjunk vele bőven.)

• Kedvelés
Reactions: Smiley
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.