Michael Derek - Job Application

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ugonya11

Zöldfülű
Támogató
Május 9, 2025
87
8
Vásárosnamény
Karakter
Michael Derek
DVCkGtJ.png

asd.gif

U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT

I. SZEKCIÓ — SZEMÉLYES ADATOK

Vezetéknév:MichaelKeresztnév:Derek
Középső név:-Születési hely, idő:Los Santos,01/11/2002
Telefonszám:1-128-177Lakcím:SA, Palomino Creek Agon Drive 18
Állampolgárság:AmerikaiSzemélyigazolvány száma:ID-XKSE4157

II. SZEKCIÓ — MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ

Megpályázott pozíció:Revenue Officer / Tax Examiner / CI Special Agent / Financial Analyst
Korábbi állami tapasztalat:Korábban a Los Santos Police Department kötelékében szolgáltam. Akadémista ként megjártam a ranglétra legtöbb fokát, végül Sergenant II -ként szereltem le. Karriermben volt szerencsém vezetni a SWAT különleges egységet mint Division Commander illetve tagja voltam a Detective alosztálynak is. Ezen idő alatt nagyon sok tapasztalatot és tudást tudtam elraktározni mind a terepi bevetések során előforduló külömböző szituációk gyors és hatékony lereagálásban, mind pedig a beépülések avagy a hosszas irodában töltött nyomozati munkaórákban.
Korábbi pénzügyi vagy jogi tapasztalat:Az egyetemet majd a Finance PhD-mat a University of Pennsylvania végeztem el. Itt magas szintem tudtam elsajátítani a pénzügyek, valamint az állami gazdaság minden részletét. Tanulmányaim alatt gyakornokként több bankban is megfordultam tőzsde elemző ként. Végül a FinCEN írtam meg a szakdolgozatomat pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni nyomozati témakörben.

III. SZEKCIÓ — ALKALMASSÁGI FELTÉTELEK

Betöltött 21. életév:Igen / NemBüntetlen előélet:Igen / Nem
Egészségügyi alkalmasság:Igen / NemÁtvilágítás vállalása:Igen / Nem

IV. SZEKCIÓ — MOTIVÁCIÓ

Miért szeretne az IRS kötelékébe tartozni?
Fentebb említett tapasztalatomat illetve iskolai éveim alatt szerzett tudásom szeretném kamatoztatni mindezt úgy, hogy közben egy jó és nemes célt szolgálok vele. Fontosnak tartom, hogy a LS város gazdaságilag stabil és jól átlatható legyen valamit az adózások megfelelő módón történő betartatása. Másik számomra fontos szempont a társszervek közötti együttműködés javítása illetve társaim segítése esetleg tanítása.

Miért tartja magát alkalmasnak a megjelölt pozícióra?
Úgy vélem szereztem az évek alatt anyi tudást illetve referenciát, hogy ki tudjam tölteni a pozíciót illetve teljesíteni tudjam a rám bízott feladatokat mindenféle hiba nélkül. Az élet minden területén nagyon alapos vagy. Képes vagyok összehangolt csapat munkát is végezni illetve önálló feladatokat is szívesen vállalok. Mindezek mellett Remek megoldó késségel is rendelkezek, ami szerintem elengethetlen egy ilyen munkakörben. Bízom benne, hogy tudásommal erősíteni tudom majd az IRS állományát.
V. SZEKCIÓ — OOC INFORMÁCIÓK

Név:Máté (ugonya)Életkor:24 éves
Névváltások: UCP:

VI. SZEKCIÓ — NYILATKOZAT

A jelentkezés benyújtásával kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszem, hogy az IRS háttérellenőrzést végezhet, valamint elfogadom a szervezet belső szabályzatát és működési elveit.

Aláírás:Michael DerekDátum:05/25/2026

Utoljára szerkesztve:
DVCkGtJ.png
asd.gif

U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION STATUS NOTICE

Tisztelt Jelentkező!

Ezúton értesítjük, hogy az Ön által benyújtott Application for Employment dokumentáció feldolgozásra került.

A jelentkezés státusza: ELFOGADOTT.

Köszönjük, hogy érdeklődést mutatott az Internal Revenue Service köteléke iránt, valamint időt fordított jelentkezésének benyújtására.

Elfogadott jelentkezés esetén:

Jelentkezésének pozitív elbírálását követően a további teendőkkel, esetleges interjúidőponttal, háttérellenőrzéssel vagy képzési információkkal kapcsolatban a kijelölt ügyintéző hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, kísérje figyelemmel elérhetőségeit és maradjon elérhető a folyamat ideje alatt.

Elutasított jelentkezés esetén:

A jelentkezések elbírálása során számos szakmai és szervezeti szempont kerül figyelembevételre. Jelen alkalommal jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.

Ez azonban nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a jövőben ismételten jelentkezzen az Internal Revenue Service állományába.

Köszönjük együttműködését és megértését.

Ügyintéző:Adrian CampbellDátum:05/29/2026

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.