- Január 5, 2024
- 20
- 45
- Karakter
- Ontrell Flowers
U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT
I. SZEKCIÓ — SZEMÉLYES ADATOK
| Vezetéknév: | Flowers | Keresztnév: | Ontrell |
| Középső név: | - | Születési hely, idő: | Las Venturas, 02/14/1984 |
| Telefonszám: | 1129251 | Lakcím: | Palomino Creek, 2035 |
| Állampolgárság: | Amerikai | Személyigazolvány száma: | ID-FVFV603 |
II. SZEKCIÓ — MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ
| Megpályázott pozíció: | Revenue Officer / Tax Examiner / CI Special Agent / Financial Analyst |
| Korábbi állami tapasztalat: | Korábban a Las Venturas-i Sheriff hivatal, Montgomery kirendeltségén töltöttem be nyomozói pozíciót. A szervezetbe akadémiai tanulmányaim után csatlakoztam, ahol leszolgáltam tíz évet, több kitüntetéssel szereltem le. Kezdetben járőrként láttam el napi feladataimat, a környék védelme volt a fő priorítás, majd amikor a bűnözés kezdett elharapózni a környéken akkor a nyomozati alosztályhoz csatlakoztam. Az alosztályon belül több, kiemelt ügy nyomozását vezettem le, egészen a szervezéstől, az elkapásig. Több pénzügyi csalást göngyölítettünk fel egységemmel. A környéken nagy ismertséggel rendelkezem, ezáltal könnyen tudtam beszerezni a szükséges információkat. |
| Korábbi pénzügyi vagy jogi tapasztalat: | Középiskolai végzettségem könyvelő, majd a nyomozati munka során szereztem a pénzügyi elemzésben több tapasztalatot. A leszerelésem előtti utolsó két évben csak pénzügyi csalásokkal foglalkoztam. |
III. SZEKCIÓ — ALKALMASSÁGI FELTÉTELEK
| Betöltött 21. életév: | Igen / Nem | Büntetlen előélet: | Igen / Nem |
| Egészségügyi alkalmasság: | Igen / Nem | Átvilágítás vállalása: | Igen / Nem |
IV. SZEKCIÓ — MOTIVÁCIÓ
Miért szeretne az IRS kötelékébe tartozni?
Korábbi nyomozati tevékenységeim és szakmai tapasztalatom alapján érzem magam megfelelő jelöltnek. Mindig is vonzott ez a fajta munka, ebben dolgoztam korábban is, mint nyomozó, valamint a szervezettel többször szorosan együttműködve fogtuk el a célszemélyeket.
Miért tartja magát alkalmasnak a megjelölt pozícióra?
Szakmai tapasztalatom, bizonyított teljesítményem és megbízhatóságom. A korábbi nyomozati anyagaim visszakereshetőek az archívumokban.
V. SZEKCIÓ — OOC INFORMÁCIÓK
| Név: | Patrik | Életkor: | 24 |
| Névváltások: |
| UCP: |
|
VI. SZEKCIÓ — NYILATKOZAT
A jelentkezés benyújtásával kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszem, hogy az IRS háttérellenőrzést végezhet, valamint elfogadom a szervezet belső szabályzatát és működési elveit.
| Aláírás: | Ontrell Flowers | Dátum: | 05/23/2026 |