Ontrell Flowers

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

asmoky

🦖
Január 5, 2024
20
45
Karakter
Ontrell Flowers
DVCkGtJ.png
asd.gif
7f776f2d6a0c14e114b62caf97091460.gif

U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT

I. SZEKCIÓ — SZEMÉLYES ADATOK

Vezetéknév:FlowersKeresztnév:Ontrell
Középső név:-Születési hely, idő:Las Venturas, 02/14/1984
Telefonszám:1129251Lakcím:Palomino Creek, 2035
Állampolgárság:AmerikaiSzemélyigazolvány száma:ID-FVFV603

II. SZEKCIÓ — MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ

Megpályázott pozíció:Revenue Officer / Tax Examiner / CI Special Agent / Financial Analyst
Korábbi állami tapasztalat:Korábban a Las Venturas-i Sheriff hivatal, Montgomery kirendeltségén töltöttem be nyomozói pozíciót. A szervezetbe akadémiai tanulmányaim után csatlakoztam, ahol leszolgáltam tíz évet, több kitüntetéssel szereltem le. Kezdetben járőrként láttam el napi feladataimat, a környék védelme volt a fő priorítás, majd amikor a bűnözés kezdett elharapózni a környéken akkor a nyomozati alosztályhoz csatlakoztam. Az alosztályon belül több, kiemelt ügy nyomozását vezettem le, egészen a szervezéstől, az elkapásig. Több pénzügyi csalást göngyölítettünk fel egységemmel. A környéken nagy ismertséggel rendelkezem, ezáltal könnyen tudtam beszerezni a szükséges információkat.
Korábbi pénzügyi vagy jogi tapasztalat:Középiskolai végzettségem könyvelő, majd a nyomozati munka során szereztem a pénzügyi elemzésben több tapasztalatot. A leszerelésem előtti utolsó két évben csak pénzügyi csalásokkal foglalkoztam.

III. SZEKCIÓ — ALKALMASSÁGI FELTÉTELEK

Betöltött 21. életév:Igen / NemBüntetlen előélet:Igen / Nem
Egészségügyi alkalmasság:Igen / NemÁtvilágítás vállalása:Igen / Nem

IV. SZEKCIÓ — MOTIVÁCIÓ

Miért szeretne az IRS kötelékébe tartozni?
Korábbi nyomozati tevékenységeim és szakmai tapasztalatom alapján érzem magam megfelelő jelöltnek. Mindig is vonzott ez a fajta munka, ebben dolgoztam korábban is, mint nyomozó, valamint a szervezettel többször szorosan együttműködve fogtuk el a célszemélyeket.

Miért tartja magát alkalmasnak a megjelölt pozícióra?
Szakmai tapasztalatom, bizonyított teljesítményem és megbízhatóságom. A korábbi nyomozati anyagaim visszakereshetőek az archívumokban.

V. SZEKCIÓ — OOC INFORMÁCIÓK

Név:PatrikÉletkor:24
Névváltások: UCP:

VI. SZEKCIÓ — NYILATKOZAT

A jelentkezés benyújtásával kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszem, hogy az IRS háttérellenőrzést végezhet, valamint elfogadom a szervezet belső szabályzatát és működési elveit.

Aláírás:Ontrell FlowersDátum:05/23/2026

DVCkGtJ.png
asd.gif

U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION STATUS NOTICE

Tisztelt Jelentkező!

Ezúton értesítjük, hogy az Ön által benyújtott Application for Employment dokumentáció feldolgozásra került.

A jelentkezés státusza: ELFOGADOTT.

Köszönjük, hogy érdeklődést mutatott az Internal Revenue Service köteléke iránt, valamint időt fordított jelentkezésének benyújtására.

Elfogadott jelentkezés esetén:

Jelentkezésének pozitív elbírálását követően a további teendőkkel, esetleges interjúidőponttal, háttérellenőrzéssel vagy képzési információkkal kapcsolatban a kijelölt ügyintéző hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, kísérje figyelemmel elérhetőségeit és maradjon elérhető a folyamat ideje alatt.

Elutasított jelentkezés esetén:

A jelentkezések elbírálása során számos szakmai és szervezeti szempont kerül figyelembevételre. Jelen alkalommal jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.

Ez azonban nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a jövőben ismételten jelentkezzen az Internal Revenue Service állományába.

Köszönjük együttműködését és megértését.

Ügyintéző:Adrian CampbellDátum:05/29/2026

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.