- Május 24, 2025
- 28
- 96
- Karakter
- Casper Hasselvander
U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT
I. SZEKCIÓ — SZEMÉLYES ADATOK
| Vezetéknév: | Hasselvander | Keresztnév: | Casper |
| Középső név: | - | Születési hely, idő: | Montgomery, 06/23/1997 |
| Telefonszám: | 1125687 | Lakcím: | SA, Blueberry, Maple Drive 36. |
| Állampolgárság: | Amerikai | Személyigazolvány száma: | ID-VGFD2637 |
II. SZEKCIÓ — MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ
| Megpályázott pozíció: | Revenue Officer |
| Korábbi állami tapasztalat: | Bone County Administrative Office |
| Korábbi pénzügyi vagy jogi tapasztalat: | Renco Knapp Law School, Tax Law Specialization |
III. SZEKCIÓ — ALKALMASSÁGI FELTÉTELEK
| Betöltött 21. életév: | Igen | Büntetlen előélet: | Igen |
| Egészségügyi alkalmasság: | Igen | Átvilágítás vállalása: | Igen |
IV. SZEKCIÓ — MOTIVÁCIÓ
Miért szeretne az IRS kötelékébe tartozni?
Az adó-jog és a jog gyakorlása már régóta érdekel, főleg az, hogyan működik az egész a kulisszák mögött. Az egyetemen minél többet foglalkoztam vele, annál inkább éreztem, hogy ez az a terület, amiben hosszú távon is el tudnám képzelni magam. Az IRS-ben az fogott meg, hogy itt nem csak papírmunkát tologatnak, hanem valódi, fontos dolgokat csinálnak, ami valóban számít és a mindennapi embereknek is hatalmas szolgálat. Pontosan ezért szeretnék ide jönni, mert olyat akarok csinálni, ami számít és amivel segíthetek a lehető legtöbb emberen.
Miért tartja magát alkalmasnak a megjelölt pozícióra?
A jogi tanulmányaim és az adózásban szerzett eddigi ismereteim miatt szerintem megvannak a kvalitásaim ehhez a karrierhez. A csapatmunka mindig is kiemelkedő tulajdonságom volt, amelyet eddigi életem során mindig igyekeztem maximálisan kamatoztatni, valamint rengeteget köszönhetek a kitartásomnak és az akarat erőmnek amelyek mind-mind juttattak el oda, ahol ma tartok.
A munkától nem rettenek vissza, sokkal inkább szeretem az alapos és ténylegesen átgondolt munkákat mintsem az elsietett, felületes dolgokat és ez nálam leginkább a tanulmányaim során mutatkozott meg eddig és alig várom, hogy ezt Önök számára is bizonyíthassam személyesen.
V. SZEKCIÓ — OOC INFORMÁCIÓK
| Név: | Félix | Életkor: | 22 |
| Névváltások: | Privátban egyeztetve. | UCP: | Privátban egyeztetve. |
VI. SZEKCIÓ — NYILATKOZAT
A jelentkezés benyújtásával kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszem, hogy az IRS háttérellenőrzést végezhet, valamint elfogadom a szervezet belső szabályzatát és működési elveit.
| Aláírás: | Casper Hasselvander | Dátum: | 05/20/2026 |
Moderátor által szerkesztve: