LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Dániel/DaniHány éves vagy?
26Mutatkozz be röviden.
Sziasztok Dani vagyok egy lelkes autórajongó. Dolgozó ember vagyok, így az időm a munkahelyemtől is függ. Nagyon sok hobbim van amiket szeretek tovább böviteniMi az accountod ID-je?
4051Hány játszott perccel rendelkezel?
2442Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Ez nagyban függ a munkahelyemtől, de kb 5 óraRendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/6b295i3Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Igen megértettem.IC RÉSZ
Teljes neve:
Jacob BlackSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
2001.04.14Édesanyja leánykori neve:
Jessica BlackBejelentett lakcíme:
Los Santos, Commerce 3172Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen rendelkezekMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Gyerekkorom óta kedvelem az autókat és bütykölöm öket. És mindig is egy műhelyben akartam dolgozni és egy jó csapatott meg ismerni.Miért Önt válasszuk?
Kis korom óta bütykölöm a kocsikat és egy olyan helyen szeretnék dolgozni ahol ezt el ismerik. Szeretnék minél több autót megismerni, szerkezetileg és elektronikailag is. Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[X]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az olaj tisztán tartása a fémreszeléktőlMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hűtővíz hiánya, Hűtő radiátor nem működése, nem megfelelő olajszint. Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motor kenésére szolgál és például 5W-30, az 5-s az a áramlási sebesség, minél kisebb a szám annál jobb az áramlási sebesség. A W jelölés a Wintert azaz a télt jelöli. 30 áramlási képességét nézi 100 celsius fokon. Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az autó belsejében található egy csatlakozó ahova ezt az eszközt csatlakóztasuk és ez ki írja hogy milyen hibakódokat ír az autó, esetleg tekerve volt-e az óra csoport. Motor hiba kód, fékrendszer és stb.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Ki nyitom a motorháztetőt ki nyitom az olaj betöltő sapkát. Ez után megemelem az autót hidraulikus emelővel/szerelő aknába le megyek. Meg keresem az olaj le engedő csavart az olajteknőn és meglazítom a csavart a megfelelő kulcsal. Ezek után alá rakom az olajgyűjtőt és kézzel el kezdem ki tekerni az olaj le engedő csavart. Amint meg indul hagyom kifolyni. Újabb autóknál új olaj leengedő csavart kell rakni a régieknél nem kell ilyen. Ez után az olajszűrőt meglazítom az erre ki talált szerszámmal és leveszem. És kicserélem újra. Vissza rakom az olaj le engedő csavart. Visszamegyek a motorhoz és bele töltöm a megfelelő olajat. Ezek után OBD-vel le nullázom az olaj cserét. Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Jacob Black
Kelt: 2026.05.25 21:05
Kelt: 2026.05.25 21:05